התוכנית

CrazyYoYo

New member
התוכנית השבועית../images/Emo43.gif

שרשרו את תגובותיכם לתוכנית לכאן :)

זאת המתיחה הכי נחותה שלך ../images/Emo31.gif

מר יגאל שילון! כמה נמוך עוד תרדו. מסכנה האמא. אני רק יכולה לתאר לעצמי מה היא הרגישה. ואיך אתם לא מתביישים לצחוק ככה על הילדה???? כאמא מאמצת, הייתי מזועזעת מהמתיחה הכל כך גרועה (לא שאני מצפה הרבה מהתוכנית הזאת). טיפשי לחלוטין וחסר טעם

ohli

New member
חייבת להגיב

אני מוכרחה להסכים עם התגובה של שגית של רון. המתיחה הייתה מתחת לכל ביקורת. ואני אישית שאין לי שום קשר לאימוץ אומנם כמעט בכיתי יחד עם האימא. זה לא היה מצחיק כלל וזה בלשון המעטה. חבל שנותנים במה ל"מתיחה" כזו. זו לא מתיחה זו השפלה- גם לאימא גם לבת וגם לילדה התמימה שלא עשתה שום דבר שראויה לצחוק כ"ע בזוי.

Coppelia

New member
נכון מאוד.

זה ממש מטומטם. זה כמו לשמח לשווא מישהו.

131187מיכל

New member
אולי בתוכנית הבאה

תביאו אשה שתספר לבעלה שהיא בהריון. זה בטח יהיה קורע. באמת נפלתם על הראש.

nikon5600

New member
אולי תצחקו גם על בחורה שנאנסה...???

מתחת לכל ביקורת המתיחה הכי זנותית ואני אומר את זה בלי פחד..... איזה רעיון דבילי למתיחה??? אני מקווה שגם יגאל שילון יקרא את מה שאנחנו חושבים ואולי גם הוד מעלתו יגיב או מישהו מההפקה שיגיב . אני לא מבין אייך אפשר לצחוק על כזה דבר. בואו נצחק על רצח ואונס למה לא זה מתאים בול לתוכנית שלך יגאל. לאט לאט אולי נוסיף קצת דברי הסתה נגד השילטון ואולי קצת רעיונות מופרעים ..........ואחלה יש לנו אחלה מדינה לא?? ממש ממש בושה וחרפה לתוכנית האחרונה של יגאל שילון אני מבטיח שלא יעניין אותי אפילו להציץ לתוכנית שלך יגאל. גם ליצפאן ותקח ממנו רעיונות למתיחות אולי הוא יוכל לעזור לך קצת אני מקווה ששירשור זה יגיע להפקה של התוכנית ואולי גם יגיבו

131187מיכל

New member
הרגע הייתה מישהי שעבדה על אמא שלה

שהיא מאמצת ילדה. זאת הייתה הבדיחה הכי גרועה שראיתי בחיי!!! היא כמעט בכתה שהבת שלה מסתירה ממנה כזה דבר. זה מצחיק? לדעתי מתיחה מצחיקה, כשמצליחים לשכנע אדם בדבר מגוחך ולא הגיוני (כמו שהיה פעם עובר שמדבר עם הסבתא מהרחם), לא כשפוגעים באדם.

למעלה