התומכים בצדק חברתי,קיצונים לא פחות!
כל חברי תנועות ה"צדק החברתי" הם אנשים קיצונים לא פחות מאותם "קפיטליסטיים חזירים" שאותם הם כל כך שונאים
כמו תמיד,בארץ כאשר ישנו וויכוח פוליטי,מפסיקים לחשוב
קחו לדוגמא את גיוס החרדים לצה"ל,שני הצדדים מתבצרים בעמדותיהם שלא על מנת למצוא פתרון.
אני מאידך משתדל תמיד לא להיות שבוי של האידיאולוגיה שלי.
הפתרון לגיוס תלמידי הישיבות הוא שילובם של החרדים בחברה,והשיטה הכי חכמה לעשות את זה
היא מתן פטור גורף לחרדים משירות צבאי ללא התניה בלימודי תורה וביטול מוחלט של קצבאות עבור לומדי תורה
!!! אני מניח שהרעיון שלי יעלה את חמכם של הצדקנים והקיצונים שמייד יצעקו "גיוס אחד לכולם" ועוד ססמאות מהבית היוצר של השמאל הרדיקלי
אבל עבו רגע את האידיאולוגיה שלכם בצד,ותבחנו את המציאות,האם קיים באמת קיים שוויון? האם ש"ג בקריה מקריב ומסכן כמו לוחם בגולני? האם המצב הקיים יותר טוב? עכשיו יש שוויון?
חשבו רגע מה יעשה פטור גורף:
1.אלפי בחורי ישיבה יעזבו את הישיבה וישתלבו במעגל העבודה
2.תוספת מס הכנסה
3.השתלבות החרדים בחברה
4.יתר השפעה של החברה הישראלית על החרדים
התוצאה: בטווח 5 שנים אני מניח שהרבה חרדים יתגייסו ביוזמתם לצה"ל!!
כל חברי תנועות ה"צדק החברתי" הם אנשים קיצונים לא פחות מאותם "קפיטליסטיים חזירים" שאותם הם כל כך שונאים
כמו תמיד,בארץ כאשר ישנו וויכוח פוליטי,מפסיקים לחשוב
קחו לדוגמא את גיוס החרדים לצה"ל,שני הצדדים מתבצרים בעמדותיהם שלא על מנת למצוא פתרון.
אני מאידך משתדל תמיד לא להיות שבוי של האידיאולוגיה שלי.
הפתרון לגיוס תלמידי הישיבות הוא שילובם של החרדים בחברה,והשיטה הכי חכמה לעשות את זה
היא מתן פטור גורף לחרדים משירות צבאי ללא התניה בלימודי תורה וביטול מוחלט של קצבאות עבור לומדי תורה
!!! אני מניח שהרעיון שלי יעלה את חמכם של הצדקנים והקיצונים שמייד יצעקו "גיוס אחד לכולם" ועוד ססמאות מהבית היוצר של השמאל הרדיקלי
אבל עבו רגע את האידיאולוגיה שלכם בצד,ותבחנו את המציאות,האם קיים באמת קיים שוויון? האם ש"ג בקריה מקריב ומסכן כמו לוחם בגולני? האם המצב הקיים יותר טוב? עכשיו יש שוויון?
חשבו רגע מה יעשה פטור גורף:
1.אלפי בחורי ישיבה יעזבו את הישיבה וישתלבו במעגל העבודה
2.תוספת מס הכנסה
3.השתלבות החרדים בחברה
4.יתר השפעה של החברה הישראלית על החרדים
התוצאה: בטווח 5 שנים אני מניח שהרבה חרדים יתגייסו ביוזמתם לצה"ל!!