התופעה מתרחבת...

התופעה מתרחבת...

אני לא מבינה..אין לשדרים של שבת מה להגיד בתןכניות חוץ מ"אם אתם בדרכים, עשו זאת בזהירות"...בהתחלה זה היה רק יניב לוי שזה היה חלק מאמרה כלשהי קבועה ונחמדה, השבוע התופעה התרחבה גם למגיש של מעורב ירושלמי..כל 5 דקות "אם אתם בדרכים עשו זאת בזהירות"-ה ב נ ו !!! לא צריך לנדנד..אם אין מה להגיד..שותקים... כנ"ל לכל שאר השדרים... לפחות אם אתם רוצים להגיד לנסוע בזהירות תגווננו בניסוח ואל תעתיקו אחד מהשני... חוצ'מזה...יופי של ספיישל מדונה בשישי היה..תוכנית מושקעת בשירים, במידע, בג'ינגלים, במקוריות..הכל... אה..ועוד הערה טובה: צעד חכם ביותר להוסיף עוד משבצת של "עיר הבירה" למוצ"ש, -דן שושני ואיציק הררי עושים יופי של עבודה!!! לדעתי, להגדיל את התוכנית ליומית: בידור, מוזיקה ובילויים לא יזיקו כל ערב... טוב, לילה טוב ירושלים.

צודקת אורית

היי אורית תראי בדרך כלל האזנה לרדיו היא האזנה תוך כדי נסיעה במכונית או בתחבורה ציבורית וכו... לכן אני מרגיש לנכון לתת דרבון לאנשים ליסוע בטוח ורגוע אם הגזמתי אז אני מצטער בכל אופן אני שמח לקבל ממך את השקפתך לגביי העינין אני אשמח לשמוע שאת תמשיכי להאזין לי בכל תוכנית שלי באהבה יוני דביר

לאורית האחת

אורית, תודה על תגובתך ואני שמחה שנהנית מהספיישל. השבוע בערב שישי 19.12.03 מחכה לך חלק ב' - במסגרת פרוייקט ההצדעה למדונה האלוהית מלכת הפופ של כל הזמנים! נגה קדמי עורכת ומגישת - "כוכב נגה"

למעלה