התוצאות בסקר משפילות!

התוצאות בסקר משפילות!

איך אתם יכולים להצביע לאביב גפן ולהגיד שהוא יותר טוב מאיפה הילד... והמנהל...שכחת הרבה להקות איכותיות...

אביב הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי האישית:) ומכיבן שהוא אמר בעצמו שהוא לא רוצה ליהיות מלך והוא נסיך(בהופעה בהרצליה) אז המלך הוא ברי סחרוף!!!

© Tweety ©

New member
סליחה? ../images/Emo108.gif

אני הצבעתי לאביב גפנ כי הוא הזמר המועדפ עליי הוא הרבה מעל לאיפה הילד וחמי רודנר בפרט מי העתיק מאביב בוא נזכר ביחד? ואני חשבתי שיש פה קצת פלורליזמ או שמישהו לא עשה בגרות באזרחות? לגבי הסעיפ השני לא שכחו אפ אחד פשוט יש מס´ מקוצב של סעיפימ בכל סקר מובנ? יופי

yuli c

New member
תגובתי...

אני לא מהגרופים של אביב גפן אצלי הוא מקום שלישי... אם אנחנו מדברים על אותו סקר ובכלל אני לא מבינה איך אפשר להשוות אותו לאיפה הילד אני ממש לא מהאוהבים של חמי רודנר ואיפה הילד אז בעניין הזה אביב גפן עדיף... חוצמזה זה סקר כל אחד יש לו את הדעה שלו אז לא צריך לרדת על אף אחד...

maayan15

New member
כל מה שאני יודעת זה...

שמשינה עדיין מקום ראשון....למרות שהיא צריכה להוביל ביותר.... כלומר, נשארה לכם טיפה של שפיות.... אבל באמת, בסך הכול...על טעם ועל ריח אין להתווכח (אלוהים אני הופכת לשולה הגננת!!)...

rainbowgirl

New member
הפסיקו להתווכח../images/Emo70.gifיש סקר חדש../images/Emo70.gif

אני כבר הצבעתי

לרדת על מישו?!

לא אתי לרדת על אף אחד כתבתי אחר כך שזו דעתי האישית..ומה עם מופע הארנבות של ד"ק קספר...לא קצת שכחתם להכניס אותם לסקר...נו טוב..

casperit

New member
התלוננתי על זה כבר

פשוט יש מקום מוגבל, מה לעשות... למרות שבשבילי ד"ר קספר מקום ראשון, כמובן:) יעל

שלמונזה

New member
התוצאות בסקר מ-ע-ו-ל-ו-ת-!

משינה היתה במקומה הטבעי מס´ 1!!! וחוץ מזה שכל אחד מצביע פעם אחת את הדיעה שלו אז איך אתה יכול להגיד לאנשים מה להצביע ו/או לקבוע מה הם צריכים להצביע??? בדיוק בשביל זה יש סקר כדי לשאול דיעה של אנשים שונים!!!

למעלה