התוצאות הסופיות (נא לנעוץ)

התוצאות הסופיות (נא לנעוץ)

במקום השלישי זכתה עם 33% מהקהל בבית מימי. במקום השני זכתה עם 27% מהקהל בבית נטלי. במקום הראשון זכתה עם 28% מהקהל בבית זכתה ניראל.

0o0o loren o0o0

New member
אבלל

איך מימיי 33% מקום שלישי וניראל 28% מקום ראשון? איך זה אפשרייי?

0o0o loren o0o0

New member
אבל זה לא קשוררר

אם היא קיבלה סה"כ כולל השכלול של השופטים 33%% וניראל 28% אז זה אומר שמימי לקחה.. מה הקטע? האחוזים הם השכלול של הכול ומימי קיבלה יותר! משהו פה מסריחחחחחחח בררמותתתת

GinGit 8

New member
איך זה הגיוני?

מימי קיבלה את מירב הקולות מהצופים בבית, אחרי שנאמר שלהם יש את החשיבות הרבה ביותר (70%), והגיעה רק למקום השלישי. ממש לא פייר בעיני.

BERTA0207

New member
זה הגיוני..

משום שמימי קיבלה מהשופטים מקום שלישי.. וניראל ראשון.. היה בינהן הבדל של 5% מהצופים

0o0o loren o0o0

New member
אבל נגיד בשכלול הסופיייייייי

מימי קיבלה יותר מניראל.. גם עם הצופים וגם עם השופטים.. אז איך זה יכול להיות? והסבר בעברית אם אפשה..יעני שאני יבין למה זה בלבל אותי לגמריייי

Roi Highway

New member
הגמר

דווקא הגמר, מכל הפרקים בעונה, היה מאכזב במקצת. המשימות היו בסדר, וגם הבנות היו יפות, אבל היה משהו שלא זרם מבחינת ההפקה.. זה היה נראה לרגעים כמו סרט סטודנטים חובבני - ההכרזה של הקריין על גלית גוטמן נשמעה פעמיים בעודנו צופים בה עושה חזרות, כל הצלמים שנראו מ"אחורי הקלעים", מחיאות הכפיים המאולתרות של צוות ההפקה, הגמגומים הקלים אך המורגשים של השופטים בגמר, ועוד לא דיברנו על חוסר התפקוד של בטי - בקושי דיברה בגמר. ההחלטה של השופטים ושל הקהל הפתיעו לטובה: חלק גדול מן האנשים ציפה שאליסיה תזכה (אפילו אני) אבל בחיים כמו בחיים לא הכל צפוי, ובטח שלא בתוכנית טלוויזיה - אז מזל טוב יא חביבתי ניראל על הזכייה!

למעלה