התוצאות של "לוגו לפורום"

התוצאות של "לוגו לפורום"

במקום השלישי אם הפורום ועוד סקרים שנערכו מחוץ לפורום עם 59 קולות משותפים של הפורום והסקרים הוא לא אחר מ
תראה אומנם לא כבשת את המקום הראשון אבל אין ספק שLaviDavi יודעת להכין לוגואים

במקום השני והמכובד:

במקום השני והמכובד עם 74 קולות מעורבים אם סקרים וקולות הפורום (ותחשבו ש10 קולות בקהל שווים קול אחד של גולש) ובקיצור במקום השני והיפה ביותר הגיע הלוגו של shir828

shir828

New member
../images/Emo9.gifאני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני!

זכיתי!!! זכיתי!!! אה!!!! אה!!!! *אף פעם לא זכיתי בתחרות לוגו* גם אם זה מקום שני... אה!! מקום שני!!! אה!! אני מקום שני!! יא!! יש!! יאאאאאאאאא! אה כן.. תודה לכל מי שבחר! אני ב"הי" מטורף!!! אה!!! נמ. אתם עובדים עלי, נכון
נמ.. איפה יגאל שילון? אני מריחה את הסיגר.. XDDDD אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש! כיף לי!! אהה!!! *הי! אני עושה הודעה ארוכה אבל לא חופרת!
* נמ. טוב עכשיו להרגע... כן טוב.. כל הכבוד למי שזכה במקום השלישי והראשון.. לא נורא מי שלא זכה, היו לכם עיצובים פשוט מדהימים!!! ח"ח ענק לכם!! ותודה לאבי ואימי (ואחיותי) שהביאוני עד היום. XD

במקום הראשון עם...

211 קולות בהפרש עצום של מקומות 2,3 הלוגו שייצג את הפורום הרשמי של קרן פלס בתפוז הוא
מי שלא זכה לא להתאכזב זה רק תחרות ואגב תחרויות תצביעו לי ל"מנחה ליום אחד" אני הולך להופיע בערוץ הילדים ואני צריך הצבעות יש עוד איזה 3 שבועות עד הצילומים והכל אז בבקשה תצביעו אני יגיד לכם שזה יהיה!

עדי XD

New member
יששש

תמרייי מזל טוב
זה היה באמת הכי יפה :) גם האחרים היו מקסימים!

למעלה