התוצאות של מצעד הקליפים...

sapirush1

New member
התוצאות של מצעד הקליפים...

זוכרים את המצעד הקטן שעשיתי? והתוצאות לפניכם: 1. השיר הכי טוב ויפה שיויון! בין: Perfect ל-I'D DO ANYTHING 2. הקליפ הכי מצחיק במקום הראשון (וזה לא מפתיע): I'M JUST A KID ועם הבדל של ממש פחות קולות הגיע למקום השני SHUT UP! 3. הקליפ הכי מרגש בעיקרון היו שלושה קליפים שהתאימו לקטגורייה הזאת וכמעט כולם בחרו ב..: UNTITLED 4. הקליפ שהכי לא אהבתם הייתה בחירה קשה אבל לבסוף הגיע למקום ראשון ADDICTED ובהפרש של קול אחד הגיע למקום השני UNTITLED (מה שמפתיע אחרי שהוא זכה בתור ההכי מרגש) וזהו בעיקרון.. מה דעתכם?

double O S

New member
יפה יפה^^../images/Emo96.gif

הקליפ של addicted במת קצת דבילי
ח"ח על המצעד

sapirush1

New member
נ"ש - תוכנית פשוטה

חשבתם פעם כמה מוזר נשמעים שמות של להקות כשמתרגמים אותם לעברית? למשל.. תוכנית פשוטה שארלוט הטובה יום ירוק ניגון/משחק קר מצמוץ 182 גימי אכל ת'עולם כת הסוכר קישורית פארק שלושה דלתות למטה כרטיס צהוב ללא ספק נווה מדבר ויש עוד מלא.. מגניב נכון?

BrainDaMaGeD

New member
חחח לא הכי מענגיב ../images/Emo12.gif

מוכיח את כמה השפה העברית נשמעת דפוקה! כי באנגלית זה נשמע טוב =] ובעברית...פויה. =[

®NuLy®

New member
השפה העיברית היא ממש לא דפוקה...

תנסי לתרגם להקות ישראליות לאנגלית: The Fish Snake Sweet peanut in the circus The tall windows בעע ניגמרו לי להלהקות

SPFAN

New member
אני לא היחיד שחושב ככה!

חחח טוב לדעת שאני לא היחיד שחושב שעברית זו שפה מגעילה ודוחה למרות שמצמוץ 182 נשמע נחמד חחח

למעלה