התוצאות

אנושית~

New member
בחרו אחת מהאפשרויות

1)אש 2)מים 3)אדמה 4)רוח ונמקו מדוע בחרתם בה ..

ginni

New member
רק אחת... באסה...

טוב אני בוחרת: מים היסוד הכי רגוע וסוער בשניה אחת יכול להיות נחמד ומפתה ובשניה האחרת למחות דברים, לסחוף, להעלים הים, למשל, יכול להיות מאוד רומנטי בשקיעה אבל מאוד אכזרי בזמן סערה אם חושבים על זה יש המון מצבים שבהם מגלים שאנשים מתנהגים ככה: פעם נחמדים אליך, אומרים מה שאתה רוצה לשמוע ואם שניה אתה מסתובב- תוקעים לך סכין בגב... טוב נסחפתי קצת.. חחח..

אהובה.א

New member
לאיזו מטרה?

לכל אחת מהאפשרויות יש מטרה אחרת. 1. את ההאש אני בוחרת לכוח הרצון שיש לי. 2. את המים אני בוחרת ללב הרוגש כשאני רואה את בעלי וילדיי. 3. את האדמה אני בוחרת ליציבות שיש בחיי הנישואין שלי. 4. את הרוח אני בוחרת לנשמה הנמצאת בתוכי. ערב טוב לכם

דילמה

אש- היתה רעה אלי בכיתה ג', כשניסיתי לשלוף תפוח אדמה ב-33 לעומר, ושלפו ממני כוויה. מים - בכיתה ד' הלכתי על קצה הבריכה והחלקתי, ומזל שחבר שלי שהיה שם שלף אותי מהמים והציל אישיות מיוחדת מסיום אכזר. אדמה- לא אוהב חול רוח- בכיתה ה' היתה כזו חזקה שנפלתי במדרכה לפני כל הכיתה וכולם צחקו. לא יודע במה לבחור

../images/Emo26.gif

רוח - חופש, שקט , שלווה, מרתק, הרגשת נינוחות מופלאה בלהיות רוח או להיות ברוח. רוח - גם כרוח כמו רפאים , פשוט שקופה חלק מעכאן וחלק ממקום אחר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מיס קיי

New member
מים...

אני אוהבת לשחות.... לא לחשוב פשוט להיות מתחת למים לבד ולהנות מהשקט....

א ל נ י

New member
בוחרת ב-3

בשבילי האדמה יציבה לרגליים שעומדות עליה הכי בטוחה לאדם,

סרנייה

New member
מממ...

אדמה כי זו אמא אדמה. כי אמא המנביטה מתוכה עוללי גבעולים. כי אדמה הוא אדם-ואל עפר תשוב. כי אדמה - זה הריח של הגשם אחרי מטר ראשון כי אדמה - זה אד-מה- אדים חמים העולים ממנה כשהיא סדוקה וכאובה. כי אדמה היא הרגבים אחרי החריש של הג'ון-דיר הירוק של הקיבוץ. כי אדמה הוא מסע הכומתה והנעליים ההולכות אין ספור קילומטרים. כי אדמה היא אדמה המכילה בה שורשים עמוקים בה שילחת אתה בה. כי אדמה היא החום בתחתית הדף תחת השמים בציור של ילד נאיבי. כי אדמה היא קרקע בטוחה שצריכה להיות יציבה תחת רגליך. כי אדמה היא היציבות האין סופית של כל ברי נשימה בעולם הזה. ...................... "היא תביט אלי טובה וחכמה כמו בבן השב הביתה מן הדרך תחבק אותי אליה בנשימה חמה אמא אדמה. היא תגיד - "אתה עייף מן המסע אל תפחד אני חובשת את פצעיך" היא תיקח אותי אליה כשאקרא בשמה אמא אדמה היא תביט אותי אלי טובה וחכמה היא שקטה כל כך וכמו תמיד סולחת תחבק אותי אליה בנשימה חמה אמא אדמה."

רק רגש

New member
אדמה..

היא המציאות ונעים כאשר לפעמים מנשבת עליה רוח. רוח היא הרגעים של השובבות שהם התבלין של החיים. אבל המציאות שהיא מרבית חיינו זו האדמה. אבל אדמה ללא רוח היא אדמה ללא חיים.

sHiRuSh 007

New member
אז אני בוחרת....

באש כי היא מסמלת עוצמה היא מסמלת משהו חזק היא מסמלת את החיים שלי יפים, חמים ולפעמים כואבים.....

kokula79

New member
אש

אש זה חום, פינוק, אהבה... אש זה להבה, בערה, שריפה... באש יש הכל - דממה, סערה באש יש הכל - חיים, מוות אש זה אני

אנושית~

New member
התוצאות ישלחו בדואר ../images/Emo132.gif

אלה שבחרו ב.. אדמה .. אוהבים להרגיש בקרקע אינם אוהבים הפתעות או יציאה מהשגרה ..דייקנים ..את עבודתם יעשו נאמנה..אינם מעיזים מספיק ולרוב אינם מממשים את הפוטנציאל הטמון בהם .. אך תורמים ת,כישורם לטובת בן טיפוחם אש..סוערים בעלי עליות ומורדות רגישות והתנכרות קיצוניים עם נטיה להתמכרויות ..חוש הומור ויצירה מפותח נמצאים בתנועה מתמדת ..ילדותיים .. כושר אבחנה מעל הממוצע אוהבים אתגרים ..פתוחים לחידושים והמצאות רוח.. תרגיש בנוכחותם כמו משב רוח מרענן ובאותה המהירות יהפכו לסופה.. הפכפכים ..מרחפים תמידיים בין דמיון למציאות ..מאחרים כרוניים.. בעלי כושר מנהיגות מזן חדש תן להם צדק והמלאכה תעשה לשביעות כולם כאן יסתיים תפקידם ומיד יתפנו לצעצוע חדש ..גרויים הם מזוןלנפשם,השגרה טבעת חנק עבורם.. מים..המים הם היסוד החזק מביןהארבעה אף על שאחד משלים ת,שני .. הם אנשי האיזון ..ההגיון .. כוח רב השפעה אך לא ינצלו כוחם לרעה בדרכי נעם יתמידו ויכבשו חלקות .. ראשונים מתנדבים למטרות ופעילויות נעלות ואחרות כגון:ועד בית/כיתה ..שיי לחייל..ביקור בבית אבות וכו'.. מתווכים ,מגשרים בעלי פשרה וכושר עמידה במצבים קיצונים ..

למעלה