התורה והאמונות הטפלות.

סויה 1

New member
התורה והאמונות הטפלות.

האם אתם יודעים,כי בשל האמונה באל אחד,יש בתורה איסוריםעל "אמונות טפלות" הוצאתי את זה מגוגל. כתוב(ויקרא פרק י"ט,כו) לא תנחשו ולא תעוננו" "אל תפנו אל-האובות ואל-הידעונים"(ויקרא י"ט,ל"א) מכשפה לא תחיה (צריך לקרוא עם שוא ,פתח ציירה)-(שמות כב,י"ז)

רסקול

New member
אין לי ברירה אלא להביא בשנית

קישור למשוררת שונאת יהוה, טיארה, שסוריאל כבר כיסח לגמרי, אבל זה הטיעון שלה כנגד יהוה. לגבי המעוננים, זה ברור, הרי חל איסור על השחתת זרע, מה לא?!

רסקול

New member
קישור לאחד השירים

שיר ליום ראשון שעיר עיזים על ראש הגבעה כוהנים מוטרפי מבט ודם צווחות ויללות, תופים ומצלתיים יהווה תמיד אהב דם דם סוער, דם מלא אדרנלין בקצה העזאזל הוא ממתין כאותה מפלצת טורפת הבתולות האם ימחל למעריציו? לא!

סויה 1

New member
סלח לי על הבורות....

אבל מי זאת טיארה ? מעולם לא שמעתי עליה.

רסקול

New member
חשבתי להפוך אותה למשוררת הפורום

אבל אחרי שהיא קראה את הקטילה של סוריאל, היא נעלבה. לא יודע מי היא, מכיר את הבלוג שלה, היא מצחיקה אותי בטירוף שלה.

TAINTED SAINT

New member
מתי ואיפה ../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif../images/Emo188.gif

סוריאל קטל אותה ? ? ? ! ! ! ואני עוד פניתי והחנפתי לה בפרטי.... עשיתי את כל שיכלתי לצרפה אלינו,או לפחות שתפרסם אצלנו על בסיס קבוע... אם סוריאל חיבל במאמצים שלי אני ממש מציע לו להתחיל ולחפש לעצמו פורום אחר.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
רסקול שים לב....

יש להבחין בין לעונן לבין לאונן עינון=חיזוי . אדם הקובע גורלות באמצעות הכוכבים. אינון(לאונן) =עינוג עצמי הטוב לבריאות

סויה 1

New member
ממש לא.

בדקתי את זה. אבל מה זה חשוב? ב-א או ב-ע העיקר הכוונה לא?

סוריאל

New member
"כיסח לגמרי"?

אמרתי שהיא חרטא. לא נראה לי שהיא מצדיקה התייחסות מעמיקה יותר.

TAINTED SAINT

New member
העיקר שאתה מאמין שאתה שווה....

התייחסות כל שהיא..... אתה הרי אלוף בחירטוטים חסרי טעם,תעבור בהזדמנות על החירטוטים שלך כאן אצלנו...... נחמד לראות איך אתה נהנה לכנות אחרים בכינויים שבטח כוניתה בהם מגיל צעיר...שוב לספסל הישיבה יקירי...כל הווייתך זועקת געגועים אל העולם שממנו אתה טוען שאתה מתנתק....תראה מה עושה לך התהליך ! ! ! אינני יודע אם הדבר בא לספק אצלך חוסרים בהתפלספויות ארוכות וממושכות שאתם כה רגילים בהם,אך אצלך התוקפנות המגוכחת שלך בולטת...ולמען האמת די התחילה לשעמם כמה וכמה מאיתנו.... תתחיל להפגין מעט יותר הומור,תשאיר את התוקפנות לאלו שיודעים איך ומתי להיות תוקפניים...התוקפנות שלך משתווה, וגם זה בקושי,לזאת של חשופית.... אני עובר עתה להודעה אחרת שלך....עוד לא סיימנו להלילה לצערי.....

סוריאל

New member
נראה שיש לפחות אדם אחד

שטורח להתייחס אלי

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo206.gifכדאי שתקרא למטה יותר....

ותבין בדיוק מה ההתיחסות אלייך ....של רוב אנשי הפורום.... ותסיק את המסקנות המתבקשות. במילים אחרות-קח את עצמך עם הבעיות שלך למקום אחר-כמה שיותר רחוק מאיתנו..... TAINTED SAINT

miyamoto

New member
אלו לא נראים כאיסורים...

על אמונות טפלות, אלא יותר על איסורים על אנשים שמא יממשו אמונות טפלות מסוימות... נדמה שסופרי התורה בעצמם היו בעלי אמונות טפלות, מכשפות, מעלות באוב וידעונים, נשמע לי כמו אמונה טפלה...

TAINTED SAINT

New member
"מכשפה לא תחיה"../images/Emo188.gif../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

עכשיו אני מבין כבר הכל ! ! !
אתם זוכרים לפני כמה שנים,בבוקר ראש השנה,פתחו את החדשות עם הידיעה העצובה שסולנית להקת "המכשפות" נהרגה בתאונת דרכים ? ? ? ! ! ! שום תאונת דרכים ושום בטיח ! ! ! המחשבה הראשונה שעברה לי בראש באותו הבוקר היה המשפט הזה "מכשפה לא תחיה",אלוהים המניאק רצח אותה כאזהרה לכולם לשנה החדשה ! ! ! ותאמרו לי אתם,ככה אמור אלוהים להתנהג? ! לרצוח מוסיקאית מוכשרת וצעירה כדי להזהיר את כולנו ? ! ורק בגלל שלאביב גפן יש פרוטקציה בגלל הסבא הגנראל שלו [שהיה גם שודד עתיקות מדופלם]...למה ? למה היא ולא אביב ? ! ! ! למה אלוהים הולך על נערות ? ! לא יכל ללכת על עידן רייכל שמנצל אתיופים
ככה לקח לנו גם את עפרה....ובגלל שהיא כבר לא הייתה נערה בלענו את הלוקש שהתקשורת מכרה לנו ! ! ! למה לא את ש.תבורי למה
מיאמוטו,רסקול,אנחנו הבאים בתור אחיי ! כנראה שהכוונה אלינו...."הידעונים",....אלפרד היצ'קוק ניסה להזהירנו בסרט "האיש שידע יותר מדי"..... היו שלום אחיי...אל תבכו...ככה זה... חייב עכשיו ללכת לחטוף כמה שעות שינה... TAINTED SAINT
ואם אני אתפגר בשנתי,אז אנא דאגו שיחרטו על מצבתי את המילים אמרתי לכם ! ! ! ואם ישאר עוד קצת מקום אז גם "מתגעגע אלייך סויה1 שלי...." תודה.

SINFULLY SEXY

New member
לכל שבת יש מוצאי שבת......./images/Emo25.gif

חכה חכה קדוש יקר שלנו עד שאלברטו יכנס לכאן ויגלה שקראתה לאלוקים שלו מניאק ורוצח
ועוד בשבת
וכל זה אחרי שהוא חשב שהוא מחזיר זנאי וכופר כמוך לדרך התורה והמעשים הטובים..... ת'חיים הרסתה לו
איך שהוא אומר-חב"לז
וזה אחרי שהייתה נחמד אליו באיסי... אין לך
[ודרך אגב-אני מתה לדעת עם מי הייתה ומה עשיתה כל הלילה באיסי ובMSN.....ראיתי שהייתה אחלה פעיל מהערב ועד הבוקר...קמתי לפיפי בשש ואתה עדיין הייתה עסוק....סויה מאמי.....את המאושרת התורנית
] אתה מוזמן לבא ולהיסתתר אצלי עד יעבור זעם..או עד שאלברט יחזור לצבא...אוסנת יכולה לאסוף אותך צ'יק-צ'אק חמוד ולהביא אותך אליי-נגן עלייך עד טיפת דמנו האחרונה
[ותענה לאיסי כבר
היתנצלנו לסויה-מה אתה עוד רוצה
] ביייי

למעלה