התור לבנק

התור לבנק

אנשים שעומדים בתור בבנק אין להם סבלנות. "מתי כבר יגיע תורי" הגיע. נו? עכשיו הם מאושרים? תמיד חלמתי שיהיה לי רישיון נהיגה. יש, עברתי סוף סוף תאונה. נשארתי נכה. הלוואי והייתי מוצא את אהבת חיי. מצאתי. עכשיו, 3 ילדים ומשכנתא, שתי עבודות ולא גומרים את החודש את אהבת חיי אני פוגש 5 דקות ביום נמאס לי מהבוס. הלוואי והייתה לי חברה משלי אז אני הייתי הבוס פתחתי חברה, גייסתי עובדים. עכשיו, נאבק בבעיות כספיות, בעיות אישיות ועובד כפול. אף פעם לא היה לי סטוץ. כמה קל זה סטוץ. בלי כל מטען הרגשות המתלווה למערכת יחסים. סוף סוף זה קרה. יש לי איידס. ----------------------------- נא לא לטעות, המלאך לא מדוכדך. להפך, מפוכח.

ט נ ג ו 1

New member
כשברא אלוהים את העולם

והפריד בין מים ושמים אמר לו ששת, העוזר שלו,: עכשיו תסמן שבילים כדי שהאנשים לא יחצו גבולות ולא יטעו במחשבות שמותר להם ללכת לכל המקומות. ישב אלוהים, עשה רישומים, מדידות, חיפש שבילים, מצא מהמורות הוסיף נון צדיקים שינה אזימוטים והחליט שבטופוגרפיה הוא לא מתמצא ולייצר קנה מידה, זה אפילו די קשה. לקח אלוהים דף חלק ורשם עליו: "מפה אילמת". אז אם אתה מתנדנד בנדנדת החיים ומנסה למצוא שבילים אבודים או לגלות נתיבים חדשים תדע, שכל עוד אתה לא מצטרף לקורס ניווט שטח כל שביל שתבחר בו יהיה השביל הנכון עבורך, כי אתה הוא זה שמסמן את השבילים במפה האילמת של עצמך.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים טנגו1 (חוסר מיגדר)

קשה לי עם זה שאנשים לא תורמים ולו שמץ פרט אודות עצמם (ז' או נ'). לו יהי מבורך מעתה ועד עולם כל מי שגולש אלינו לפורום ותורם.

ט נ ג ו 1

New member
תודה על הברכה

זה לא אתה ואחרים שכתבו לא להתייחס לגופו של כותב, אלא לגופה של כתיבה? (כן, קראתי את דפי ההיסטוריה של הפורום). אני אישה. וחבל שלא היתה התייחסות לכתיבה, זה מוריד מעט מהרצון להמשיך ולתרום לפורום, כבקשתך. שבת שלום.

אלמרה

New member
אני מתנצל טנגו 1 רציתי לדעת רק....

אם לכתוב ברוך הבא או ברוכה הבאה... (יש לי כזה נוהג מסורתי כאן לברך בברכה זהה את המצטרפים). ובאשר לתגובתך ולהגיגים אודות המפה האילמת אני מסכים עם המסקנה שאכן אני בלבד קובע לעצמי את הטיב של דרכי בחיים, ואני הוא מי שקוכע את הנתיב הנכון ומצייר את המפה והנ.צדיקים... ואני מבקש ממך להחזיר את המעט מהרצון המקורי שלך לתרום לפורום. ואם היית יודעת כמה אני אוהב לרקוד טנגו? תסלחי לי ביתר קלות? שבת שלום!

אז זהו...

בעבר, נבחרו שבילים, כולם נראו מצויין: נורמות? מי שמע עליהן... נהוג? למה... או שלא נבחרו מחמת: פחד לא ידוע, פחד מהבילתי ידוע סיבות אני מתנצל על העיקוב בתשובתי, כשאני ישן, קשה לי להתרכז בכתיבה ואלמרה, אני אוסיף בקרוב קצת פרטים בכרטיסי השומם (לדעתי כתבתי שאני זכר...) שבת שלום

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifלא ברכתי אותך על בואך? - ברוך!!

אני משתדל ומתאמץ אבל הזיכרון... לא משו. לדעתי זה רק ילך ויחמיר וה"סקלרוזה לייט" שלי רק החלה... אני מתנחם שאת ה"חנות" אני עוד סוגר...

טנגו איזו מטאפורה נפלאה

ברורה לי עכשיו הקביעה שבכל אחד יש אלוהים ובעניין הניוטים חשוב מאד לזכור שעל מפה אילמת דווקא אלוהים נמצא בפרטים הקטנים

שילה1

New member
מלאכון..כאילו"החטא ועונשו"?לא לא...

איידס -רציני מדי.מסוג הדברים שאל לנו לצחוק עליהם!

ממש לא החטא ועונשו...

זו ממש לא הנקודה בסיפור... מדובר על הרצון שלנו להגיע למשהוא לפעמים, וכשאנחנו מגיעים, זה כבר לא אותו הדבר. משהוא כמו פנטזיות והגשמתן... יש פנטזיות שלא נועדו להגשמה... אין לי שום דבר נגד נכים, בנקים, בעלי חברות, חולים או אהבה...

למעלה