התותחית מס' 1 של רדיו ירושלים

התותחית מס' 1 של רדיו ירושלים

אי אפשר שלא לציין את התכנית של נוגה מיום שישי,התכנית הכי ברמה שיש ברדיו ירושלים. שיחקת אותה נוגה,רעיון גאוני היה להביא את הדי ג'י והיוצר הכל כך מדהים N.N.KING שעשה כאלה דברים יוצאים מן הכלל כמו Still Loving You וקטע נוסף לטיני כזה די ישן שהושמע בתכנית והזכיר את ימי ה"שחיתות" המיתולוגיים. רק חבל שיש אנשים שלא יודעים לפרגן,שיש להם עין צרה,רדידות ושטחיות,נפוחים וחושבים את עצמם הרבה הרבה יותר ממה שהם ושאוכלים את הלב ולא מסוגלים לראות כשמשהו מצליח ואוהבים את מה שהוא עושה. וזה מאוד מאוד שקוף מי עומד מאחורי ההודעה הקודמת(מעניין שהיא נשלחה בדיוק בין השעות 21:00 לחצות) שהיא פשוט עלובה,ביזיון ותת רמה-בושה וחרפה. לא שווה התייחסות אפילו

VIVA LA DIVA

New member
לא צריך להתרגש יותר מדי

הי נוגה! אני גם מאזין לתכנית שלך בכל יום שישי ואת עושה עבודה נהדרת! אני,אישית חושב שזה מתחת לרמתך להשיב לתגובות מהסוג הזה של יואבר. התכנית שלך מדברת בעד עצמה,יש לך את קהל האוהדים שלך ואם למשהו יש בעיה עם זה את צריכה להמשיך הלאה ולהתעלם מזה.

שאולי 00

New member
מה הקשר

אני קורא את ההודעה וממש לא הבנתי מה הקשר של זמן כתיבת ההודעה,הרי כל אחד יכול לכתוב בפורום 24 שעות ביממה... בכלל נשמע שמשהו השתגע כאן,מה זאת הדרמטיות הזאת? ביזיון? תת רמה?? בושה וחרפה??? על מה אתם מדברים כאן? פשוט מגוחך

למעלה