התחבורה האומללה מעפולה למגדל העמק ו

smartul1

New member
התחבורה האומללה מעפולה למגדל העמק ו

ערב טוב , רציתי לדבר על התחבורה בין מגדל העמק לעפולה , התחבורה פשוט זוועתית . אשכרה אם אין לך אוטו אכלת אותה על מנת להגיע לעפולה וחזרה במיוחד בשעות הערב מ1800 והלאה שאז אתה צריך להיות תלוי בחסדי המוניות שנוסעים בקו 301 שהוא קו עפולה חיפה. וכשנסעתי כמה פעמים אחרי 2100 למגדל העמק מעפולה, ראיתי אנשים יורדים בצומת כפר ברוך, על- מנת להמשיך למעלה למגדל העמק. פשוט זוועה - איך זה שדבר אינו משתנה הרי אנו חיים בשנת 2005 אז איפה השירות לצבור? דרך אגב למרות כניסת "קווים" במקום אגד, לא השתנה הרבה בתדירות התחבורה חוץ מהמחיר שירד ב"קווים".

dafgol

New member
באמת מעצבן

אומנם לא מנסיוני אלא מנסיונו של בעלי כשעבד שם באיזור בעברו. אם הוא לא יצא עם ה|רכב| היה תלוי בחסדי נהגי המוניות הטרמפים ושכאלה... לא יודעת למה את מתכוונת לקווים במקום אגד, אבל אולי כדאי לפנות אליהם או לאגד, אני מניחה שאם זה פוגע במס' רב של נוסעים שבעצם אין להם איך לנסוע או תדירות או בכלל...שווה לנסות ולפנות לדובר אגד פניות הציבור בנושא. ( או מפעילי הקווים האחרים).

smartul1

New member
תגובה לגבי התחבורה של עפולה מגדל הע

תודה על התגובות אבל אתם לא מעודכנים כיוון ש"קווים, תפסו את המכרז , והם עושים את הקווים בתוך מגדל העמק ,ועפולה- מגדל העמק רק הם. ופניתי ל"קווים" בתלונה על מספר המועט של הקווים שלהם לעפולה וסיום הקו ב1800 בערב . אני מקווה שהם יטפלו בעיניין ושמשהו ישתנה לטובה.חוץ מזה צריך שעוד אנשים יפנו ויתלוננו על התחבורה לעפולה ממגדל העמק. דרך אגב חוץ מזה אני גרה ברחוב נחל הצבי ושם התחבורה של "קויים" למרכז העיר מגדל העמק דלה וגרועה. שעדיף כבר ללכת ברגל מהמרכז הביתה ולא לחכות 30 דקות כמו אידיוטית.

dafgol

New member
אז זהו...

גמני מנחל צבי (שכנות ?) ובלי רכב זה פשוט נורא , אז כשהיינו תקועים בלי רכב ורצינו להגיע לסופר או למרכז בכלל ....או שלקחנו אוטו מאחד השכנים או מונית ספיישל
או קו 11 ( מילה נרדפת לקו הרגלים
). ואני כנראה באמת לא מעודכנת....מצטערת שלא יכולה לעזור.....

rby74

New member
התכוונת קו 8

הוא עושה סיבובים שעה עד שמגיעים ליד.. סיוט..........................

dafgol

New member
קו 11 הכוונה לשתי הרגלים ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

בפנים

נראה לי שהמחיר ממש לא ירד הוא נשאר אותו דבר וגם "קווים" החליפו את "אגד" רק בתוך העיר ונכון באמת אי אפשר להגיע לפי האתר של אגד אין תחנה בצומת של כפר ברוך כאילו הם צריכים לרדת בקיבוץ שרית באמת רק עכשיו שמתי לב שאי אפשר באמת לא נורא גם ככה אני עוד צעיר ויש לנו מכונית ומי שאין לו מכונית באמת אכל אותה ואני לא מבין את קווים אם באו שיעסו הם קו של מגדל העמק-עפולה אבל אין הרבה נוסעים מפה לשם ככה שהם יבזבזו כסף על זה אני מבין אותם

למעלה