התחבטות והתלבטות

nsy1987

New member
התחבטות והתלבטות

הי,
אז כפי שאתן יודעות, אני עם חשד לאנדו' ואדנומיוזיס. הייתי אצל סוריאנו שאבחן אנדו' והמליץ ניתוח ומירנה ופיזותרפיה לשיקום שירי האגן שלדעתו מרב כאב פשוט מכווצים והם חלק מהכאבים שלי, אבל, סוריאנו לא מספיק הקשיב ונתן תשובות לא ברורות. והמליץ על מירנה, שלי, כדתיה, בעייתי בגלל הדימומים שזה עושה תקופה ארוכה.
ואז היינו אצל חמני שהיה מקסים ואבחן חשד לאנדו' ואדנו, ובהמלצתו התחלתי ויזאבל.
כבר חודש על ויזאבל ושום כלום להיפך. כואב יותר. רציתי לחזור אליו, לדבר איתו על ניתוח (בזמנו המליץ שאם הויזאבל לא ישפר.נך לניתוח, גם הוא וגם סוריאנו אמרו שהאנדו' שלי כבר לא קל...) אבל במוקד קביעת תורים אמרו שהוא לא מקבל. יצא לחופשה. אני יודעת שהוא חולה ודי הצלחתי להבין מהמוקדנית שזה הסיפור :(
עכשיו אני בדילמה, עשיתי היום CT אגן, ואין לי מי שיראה את התוצאות. כי לא נעים לתקשר איתו במייל אישי/טלפון אישי כשאומרים לי במפרוש שהןא לא עובד.... ואני רוצה ללכת לניתוח, אני בתקופה שאני צריכה רופא זמין שילווה אותי בניסויים ובקבלת ההחלטות.
החלטתי שאני מרפה ממנו. ואני צריכה להחליט אם לחזור לסוריאנו או לחפש לי רופא שלישי...
מה אתן אומרות????

לואי84

New member
יש את ד"ר שיינמן בכפר סבא

אני הגעתי אליו עם בדיקות שעשיתי בתל השומר כדי לקבל חוות דעת נוספת והוא הקדיש לי הרבה זמן.

nsy1987

New member
שמעתי עליו המון

אבל, אנ לא רוצה רק חוות דעת.
אני חושבת שצריך רופא אחד שילווה לאורך התהליך, שמכיר את הסיפור וההיסטוריה הרפואית די שלא יפלו דברים בין הכסאות.
והוא קצת רחוק וזר לי כפר סבא ע"ב קבוע.
את בי"ח הדסה, לצערי אני מכירה טוב. כל התיק הרפואי שלי שם...
גם ההמטולוגית וגם האורוגניקולג שאני מטופלת קבועה שלהם שם. (גם ילדתי שם, שמירת הריון שם...)
מפחיד אותי להתחיל משהו חדש...
מצד שני, כואב לי...

לואי84

New member
מבינה מאד

אבל לפעמים יש אילוצים. אם היית יודעת שד"ר חמני ייעדר ל-X זמן ואח"כ חוזר, לא הייתה התלבטות כנראה. אבל כרגע המצב לוטה בערפל ובינתיים את סובלת.

אני כן חושבת שד"ר שינמן יכול ללוות בתהליך, הכל מתנהל מולו, אפילו לקביעת תור מתקשרים אליו לנייד... אבל אם זה רחוק לך זו כבר בעיה אחרת.

nsy1987

New member
איפה הוא מקבל ומנתח בפרטי?

בבית חולים או שיש לו קליניקה והסדר עם ב"ח פרטי?
לא נעים לי להודות בקטנוניות שבענין אבל אסותא קרץ לי. (חמותי נותחה שם) התפשרתי על הר הצופים רק בגלל חמני...
ואיך יוצרים איתו קשר?

(לגבי המרחק, מאז שהמציאו את הרכב, אפשר להתגבר על הבעיה הזו)

לואי84

New member
הוא מנתח פרטי בהרצליה מדיקל סנטר

יש נוף לים

כשאני הלכתי אליו הקליניקה שלו הייתה ברח' הברזל בת"א אם אני לא טועה. אבל עכשיו אני רואה באתר שלו שהוא מקבל במקום אחר- ברמת אביב ויש שם טלפון לקביעת תורים 03-7946444.
כנראה גם זה השתנה כי כשאני הלכתי אליו קבעתי תור מולו ולא עם מזכירה. אבל יש שם גם מס' נייד למקרים דחופים.

לואי84

New member
אה ונזכרתי

שהוא מנתח גם באסותא אבל אמר שהוא מעדיף את הרצליה...
יש לו אתר חדש ונחמד אני רואה. תצצי...

nsy1987

New member
אז נותחת אצלו? יש כאן עוד מנוחות שלו? מרוצות?

יכולות לשתף רשמים?
וזה לא פאדיחות לומר שהייתי אצל סוריאנו ואמר כך כך... אז למה לא המשכת איתו? כאילו שיינמן הוא תלמיד שלו לא?

הצצתי באתר שלו. באמת מרשים. ובעוד כמה אתרים.
נראה שהוא מקבל בכמה מקומות... לכן שאלתי.

לואי84

New member
לא נותחתי אצלו

הלכתי אליו לקבל חוות דעת נוספת על חוות הדעת שקיבלתי בתל השומר.

למעלה