התחביבים שלי

דורי 1981

Active member
יש רבים: לעשות פילאטיס ויוגה; מוזיקה (לשמוע); לראות סרטים וסדרות; לראות ספורט (כדורגל וכדורסל); לכתוב ולקרוא. לאחרונה (בשנתיים האחרונות) אני כותב ספר על מחסלת של המוסד שהיא בעלת בעיות נפשיות קשות ביותר. הספר משלב אירועים אקטואליים לא פשוטים עם קטעי פעולה והומור ומתואר מפיה של הגיבורה. יש לה גם פסיכולוג צמוד. רוב הדמויות מבוססות על אנשים שהיכרתי וגם אני מופיע שם בתור האקס המיתולוגי. הספר ייצא בהוצאה שלנו כשיהיה מוכן (מקווה שעד הקיץ הקרוב). יש בו חלק גמור, לאחרונה החלטתי להתחיל את החלק השני.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
יש רבים: לעשות פילאטיס ויוגה; מוזיקה (לשמוע); לראות סרטים וסדרות; לראות ספורט (כדורגל וכדורסל); לכתוב ולקרוא. לאחרונה (בשנתיים האחרונות) אני כותב ספר על מחסלת של המוסד שהיא בעלת בעיות נפשיות קשות ביותר. הספר משלב אירועים אקטואליים לא פשוטים עם קטעי פעולה והומור ומתואר מפיה של הגיבורה. יש לה גם פסיכולוג צמוד. רוב הדמויות מבוססות על אנשים שהיכרתי וגם אני מופיע שם בתור האקס המיתולוגי. הספר ייצא בהוצאה שלנו כשיהיה מוכן (מקווה שעד הקיץ הקרוב). יש בו חלק גמור, לאחרונה החלטתי להתחיל את החלק השני.
בהצלחה עם הספר.

דורי 1981

Active member
בהצלחה עם הספר.
תודה רבה. אנחנו עובדים כרגע על ספר שעוסק בהייטק (שילוב בין עלילתי להדרכתי) ובקרוב נגמור אותו, אחרי 4 שנים. במקביל יש לנו פרויקט שעוסק בקרב מגע, ספר המשף ששכב הרבה שנים במגירה וגם הוא בהכנה. אגב, ספר הקמ"ג תורגם ל-11 או 12 שפות שונות בעבר (בהן פולנית, צ'כית, הולנדית, קוריאנית ויפנית) והצליח לא רע. המייסד היה כמו סבא בשבילי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם הפסיכולוג שלה אינו האיש שאני חושב עליו... מצבה לא ישתפר.

דורי 1981

Active member
אגב הספר, הוא חצי תחביב חצי עבודה. ברגע שהוא ירקום עור וגידים ויעבור עריכה, הוא כבר לא יהיה תחביב.

למעלה