התחברות מחדש

התחברות מחדש

השבוע הייתי בהרצאה של ד"ר אריק פרל, שהביא לעולם את טכניקת "ההתחברות מחדש". לפי דבריו אנו מורכבים מאור ומידע, וההתחברות מחדש מאפשרת לנו להזין את עצמנו בתדר הנכון לנו ולהגשים את היעוד שלנו. מדבריו: "אני לא יודע מה קורה בריפוי, אבל אני יודע שיש בגוף אור ומידע. בזמן הריפוי נוצר רטט חדש, שמרטיט את הגוף באור ובמידע הנחוצים לו, והריפו מתקיים. אני לא שולט על הריפוי. אני מזרים את האינטליגנציה שהגוף זקוק לה. אינטליגנציה ממקום אחר. וזה פשוט קורה". ההרצאה שלו מאוד מענינת, והספר שלו (התחברות מחדש) מרתק. אני יודעת שיש לו עוד הרצאת מבוא אחת ביום חמישי ואח"כ מתקימת הסדנא. אם אתם פתוחים לגילויים חדשים - שווה ללכת לשמוע אותו. אסיים בעוד משפט שלו: "כנסו לטיפול באור גדול - באור החשכה לא קיימת. החושך נמצא רק במקום שבו אנחנו מאפשרים לו להתקיים"...

kikona126

New member
סמדר

ההתחברות מחדש הזו קוראת לנו כל לילה בזמן החלימה. קורה לא פעם אצלי בפורום אנשים שחולמים על דברים שבעצם מדברים על התחברות לעצמם. ואם פה הוא מדבר על הריפוי העצמי, רואים זאת הרבה פעמים אצל נשים בהריון, או כאלו שמנסות להכנס, פעם אפילו היה לי גבר שהוא ואשתו ניסו (והבנו שהבעיה היא לא מה שהוא חושב...) או בכלל אנשים חולים (אנורקסים רבים ועוד) איך שהחלום מעביר מסר, איך שהחלום מראה על הסטיה, ומדריך לחזור חזרה. יש ספר מאוד מעניין בנושא שנקרא "חלומות מרפאים" (לא זוכרת מי כתב, והספר לא פה) שממש מראה את זה. כשאני מפרשת חלום, אני לא נותנת פירוש במידי, אני נוהגת לעבוד עם החולם קודם לכן, לתת שאלות מכוונות העולות מהחלום, על מנת שיחשוב, שיעבור גם הוא את התהליך, כי אם החלום הציק לו והוא שאל, סימן שהוא צריך להבין אותו לעומק... אני אבדוק בקשר לספר התחברות מחדש, האם זהו ספר חדש או שהוא כבר קיים מספר שנים?

התחברות מחדש

הספר נכתב בשנת 2003 ונדמה לי שלא מדובר בו על ההתחברות מהסוג שתארת פה....אבל אני לא יודעת להסביר יותר ממה שכתבתי, כי רק ראיתי הדגמה מדהימה.

למעלה