התחברתי לצד הרוחני שבי

Nomero Uno

New member
אפשר לחשוב

למה בן כמה אתה שבשבילך להתעסק עם בת 15-16 נחשב לפדופיליות פדופיל לידיעתך זה מבוגר שמתעסק עם קטינות

Nomero Uno

New member
לא אמרתי שאני תומך

אבל אם מישהו תומך או אםילו אוסף אותם זה לא הופך אותו לפדופיל כל עוד הוא בגיל המתאים חוץ מזה אני נגד זיופים בכלל ולא משנה של מי זה

מריה12

New member
חחחחח דרך אגב..

מישהו יודע איך אני מצלמת תמונות מהתוכנה הזאת של הקליפים? כי אני מנסה ולא מצליחה!!!

מריה12

New member
נווווווווווו מישהו!!! אני רוצה..

לצלם את התאומות בלאט! שמישהו יגיד לי איך!

ענבר 2002

New member
אני רוצה להוסיף תגובה בענין....

תראו אני את האמת גם קצת במשבר שבירת הראש לפענח למה אני אוהבת אותן ואם אני אגיע לתשובה אני אפרוש מהפורום אבל אין לי תשובה אז אני מחכה! ובקשר למוזיקה די עזבו אותכם אני מתה על מטאליקה גאנז אנד רוזס , קורן, ג´ימי הנדריק,וכן כן גם בלינק אבל, חב´רה הלהקה האמיתית של כול הזמנים היא כמובן NIRVANA אותה אני מעריצה ואני יודעת שכן כי אני מתה על השירים שלה אההה ואושרת לא רק אמא שלך אוהבת את הביטלס אחרי נירוונה הביטלס היא הלהקה האהובה עלי וגם אני מנגנת על גיטרה די הרבה שנים ובלינק בסדר גמור! ובקשר לזמרי הפופ הם סתם ילדים שיש להם זירעון קול יפה והופכים את זה לפיל איכס אני באמתלא מבינה למה אתם אוהבים אותם הם שרים על שטויות קחו לדוגמא את בריטני ואני מצטטת " נולדתי לשמח אותך" ו-"אני עבד בשבילך" ותסלחו לי אתם קוראים למילים של מטאליקה מפגרים?????? אוקי אני מסכימה שאמינם סרוט ולא מבין על מה הוא שר ובואו לא נתעלם מהעובדה שהוא זבל מסחרי ....מטאליקה כותבים על דברים שיש בלב אם תורידו מילים של שירים מהאינטרנט תקראו ותראו והם לא סתומים מספיק כדי לשיר "מתחת לבגדיך" (ציטוט מהשיר השני של שאקירה) לכול אוהבי הפופ אני אסביר לכם למה אתם אוהבים פופ אתם אוהבים פופ בגלל שזה נשמע לכם קיצבי אבלל תראו זמרי הפופ באים והולכים כמו הספייס גירלז התפרקו ותגידו לי מי אוהב אותן עכשיו אה?? ואני יכולה עוד לצין רשימה ארוכה מאוד עכשיו נירוונה התפרקה כי קורט קובין נירצח מאשתו קורטני הז*** ומאז עבר די הרבה שנים ואף אחד לא הפסיק לאהוב אותם !!!! אתם אוהבים פופ כי אתם רגילים אליו אבל אני מגיל 10 התחלתי לשמוע כבר את בראין אדאמס ואירוסמית למה? בזמן שלכולם היה אז קלפים מהסוכריות מקל של הספייס גירלז אני לא סבלתי אותן התחלתי להקשיב למילים של השירים והרוק והמטאל היו כול דבר בשבילי בדיוק כמו עכשיו ! אני עדין נהנת משירים עם קצב ..של פופ...אבל אין שוב סיכוי שזה יגיע להערצה!!אני סתם לפעמים נעבירה לMTV ואם יש את קיילי מינוג אני שומעת ! אז קיצר תסו לשמוע שירים של רוק וניו מטאל והקשיבו למילים ואז תשמעו בריטני ותגידו לי אתם מה ההבדל!

מריה12

New member
גו ענבר גו ענבר גו ענבר!!!

מסכימה עם כל מילה ומילה שלך חוץ מ.. קורט קוביין נרצח על ידי אשתו?!?!?!?!?! לי דווקא אמרו שהוא לקח מנת יתר.. אפילו אני יכולה להשיג לך את מכתב ההתאבדות שלו.. וכן הביטלס כן להקה טובה.. אבל פויי אני לא אוהבת את המוזיקה שלהם.. "אז קיצר תסו לשמוע שירים של רוק וניו מטאל" ניו מאטל?!?!?!?!?! ניו מאטל זה מסחרי וזה טפוי קקי!! לא לא לא לא לשמוע ניו מאטל! ניו מאטל זה רע! רע מאוד (אני יודעת שאני נשמעת כמו הגננת בגן) טוב אז תשמעו מה שבא לכם כי אני לא שמה ז** עליכם (וואי תמיד רציתי להגיד את זה) חח סתם סתם.. לא להעריץ זמרי מוזיקת פופ! לא לא לא!!! וגם לא ניו מאטל! לא לא לא!! רוק!!!!!!!!! ממ.. תשמעו היהודים מאטליקה נירווה פינק פלויד(שהשיר שלהם hey you מדהים) ותשמעו מוזיקה טובה למען השם(סתם לא למענו) חייי אני מסטולה.. זה תמיד קורה לי בבוקר אם אני לא הולכת לישון בלילה.. טוב אז פופ זה קקי! ניו מאטל גם (כי זה מסחרי) ומזרחית זה עוד יותר טפוייייי!!!!!! גם טראנסים לא משהו אז גם טפוי.. וזהו בננים ובננות אין לי כח לכתוב (ת´אמת אין לי מה) אז זהו תגיבו לי בחופשיותכם.. ולמה? ככה! טוב אז זהו כי אני ניסחפת..
מיאוווו

ענבר 2002

New member
מריה ....

אני לא אוהבת ניו מטאל אבל מידי פעם שמעתי (כבעבר) את צודקת ב100% פינק פלויד , כול אלו הרוקרים המתוקים שלי או)*נאנחת* מזרחית אוי לא *עושה צורת צלב עם אצבעותי* רק אל תשמעו מזרחית טראנסים גם מריה אני איתך אווווווווו*נאנחת שוב רק יותר חזק* הרוק הטוב חיי תמיד ואנחנו מעריצי הרוק נישאר ונתאחד כאחד ונילחם נגד כוחות הרשע והפשע של סוגי המוזיקה הרעה !!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
חחחLOL ......

ראיתם טראנסים ,פופ, ניו מטאל ,מזרחית אל תנסו את זה בבית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיייחייייחיחיחי וופי אני משתגעת על הבוקר :] חירחורים
דרך אגב ענבר, יש לך אי סי קיו?

ענבר 2002

New member
כן אבל הוא של אחותי והיא....

לא מסכימה לי לפתןח יוזר חדש כי היא רוצה שהאיסיקיו שלה תמיד יהיה און ליין ואם אני יעשה יוזר אז היא לא תוכל להיות ! אבל יש לי מסנג´ר!

ענבר 2002

New member
אין לך ??../images/Emo2.gif........

אז רוצי ותעשי למרות שאין לי מושג איך עושים! בקשה אני רוצה לדברון איתכון תבקשי ממוטי שיסביר לך כי גשמוטי בשטח כווולם במטח
טוב???

ענבר 2002

New member
נראה לי שהוא קצת מחורפן עכשיו אז...

תשלחי לו מסר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!טוב????????????????

למעלה