אני רוצה להוסיף תגובה בענין....
תראו אני את האמת גם קצת במשבר שבירת הראש לפענח למה אני אוהבת אותן ואם אני אגיע לתשובה אני אפרוש מהפורום אבל אין לי תשובה אז אני מחכה! ובקשר למוזיקה די עזבו אותכם אני מתה על מטאליקה גאנז אנד רוזס , קורן, ג´ימי הנדריק,וכן כן גם בלינק אבל, חב´רה הלהקה האמיתית של כול הזמנים היא כמובן NIRVANA אותה אני מעריצה ואני יודעת שכן כי אני מתה על השירים שלה אההה ואושרת לא רק אמא שלך אוהבת את הביטלס אחרי נירוונה הביטלס היא הלהקה האהובה עלי וגם אני מנגנת על גיטרה די הרבה שנים ובלינק בסדר גמור! ובקשר לזמרי הפופ הם סתם ילדים שיש להם זירעון קול יפה והופכים את זה לפיל איכס אני באמתלא מבינה למה אתם אוהבים אותם הם שרים על שטויות קחו לדוגמא את בריטני ואני מצטטת " נולדתי לשמח אותך" ו-"אני עבד בשבילך" ותסלחו לי אתם קוראים למילים של מטאליקה מפגרים?????? אוקי אני מסכימה שאמינם סרוט ולא מבין על מה הוא שר ובואו לא נתעלם מהעובדה שהוא זבל מסחרי ....מטאליקה כותבים על דברים שיש בלב אם תורידו מילים של שירים מהאינטרנט תקראו ותראו והם לא סתומים מספיק כדי לשיר "מתחת לבגדיך" (ציטוט מהשיר השני של שאקירה) לכול אוהבי הפופ אני אסביר לכם למה אתם אוהבים פופ אתם אוהבים פופ בגלל שזה נשמע לכם קיצבי אבלל תראו זמרי הפופ באים והולכים כמו הספייס גירלז התפרקו ותגידו לי מי אוהב אותן עכשיו אה?? ואני יכולה עוד לצין רשימה ארוכה מאוד עכשיו נירוונה התפרקה כי קורט קובין נירצח מאשתו קורטני הז*** ומאז עבר די הרבה שנים ואף אחד לא הפסיק לאהוב אותם !!!! אתם אוהבים פופ כי אתם רגילים אליו אבל אני מגיל 10 התחלתי לשמוע כבר את בראין אדאמס ואירוסמית למה? בזמן שלכולם היה אז קלפים מהסוכריות מקל של הספייס גירלז אני לא סבלתי אותן התחלתי להקשיב למילים של השירים והרוק והמטאל היו כול דבר בשבילי בדיוק כמו עכשיו ! אני עדין נהנת משירים עם קצב ..של פופ...אבל אין שוב סיכוי שזה יגיע להערצה!!אני סתם לפעמים נעבירה לMTV ואם יש את קיילי מינוג אני שומעת ! אז קיצר תסו לשמוע שירים של רוק וניו מטאל והקשיבו למילים ואז תשמעו בריטני ותגידו לי אתם מה ההבדל!