חבילה הגיעה (פעם היה משחק כזה...)
קיבלתי היום את החבילה מניקול,
שזה הבלוג שלה - זו זכיה בתחרות "נחשו כמה לקים יש לי" שהיא ערכה, והניחוש שלי היה הקרוב מכולם. הפרס היה פתוח - היא ביקשה רשימה של לקים שאני מעוניינת בהם, והבטיחה להרכיב את הפרס מאותה רשימה. לא ביקשתי שום דבר ספציפי, כי לא רציתי לגרום לה להתרוצץ או להיות מוטרדת שהיא לא מוצאת בדיוק מה שביקשתי - ציינתי את הצבעים האהובים עלי ואמרתי לה שאני סומכת עליה שתבחר לקים מוצלחים. הנה מה שהגיע: 2 לקים של סינפול: call you later - גליטר בירוק לימוני hottie - גליטר כחול-סגול 3 לקים של צ'יינה גלייז: cleoptra - גליטר זהב nova - גליטר כסוף dreamsicle - תולי עשתה עליו פוסט נהדר לא מזמן, גליטר כתום תפוזי. 2 לקים של ווט אנד ווילד: kleidoscope - נצנצים הולוגרמיים בבסיס שקוף (כמו שיק 103) caribbean frost - פרוסט טורקיזי שנוטה לירוק ולקים בודדים: orly - iron butterfly - לק אפור שימרי בגימור מאט - נראה ממש כמו ברזל, מאוד יפה בעיני! sally hansen - rockstar pink - גליטר ורוד-כחול מ-ה-מ-ם! finger paints - artistic azure - כחול ירוק כהה. צבע משגע! הוא הראשון שניסיתי
kleancolor - neon yellow - לא ניאון ולא נעליים - צהוב בסיסי, חם, בולט. מעניין... צריכה לנסות ולראות אותו עלי כדי לגבש דיעה... איזה כיף לקים חדשים! איזה אושר!
חוץ מזה היו מצורפות לחבילה משהו כמו 5000 קלוריות בצורת שוקולדים
ניקול פשוט נהדרת!