התחדשויות

angell4

New member
התחדשויות../images/Emo205.gif

סוף סוף מצאתי זמן להעלות כל מיני התחדשויות לקים מהזמן האחרון אלו שני לקים שקניתי בפראג מ h&m האיכות של הלקים לא משהו בכלל, אבל התלהבתי מאוד מהאריזה אז קניתי...

iefrat

New member
ניסית אותם כבר?

אני קניתי 2 שלהם בהתלהבות רבה הן מהגוון והן מהמחיר והם ניו איומים עד ש...נזרקו לפח (יש לי לק כבר 8 שנים ואני לא מוותרת עליו אבל הם פשוט נזלו ונמרחו... עדכני?

angell4

New member
תראי..

יצא לי לנסות את ארבעתם והם יותר דלילים מלקים אחרים שיש לי וצריך בהם 3 שכבות, אבל חוץ מזה הם בסדר. לגבי עמידות אני לא יודעת כי כל 3 ימים בערך אני מחליפה. כנראה שזה עיניין של מזל בלקים כל כך זולים. (3 לקים עלו לי 15 ש"ח)

גוונים טובים דווקא

יש לי את כולם! ואני מאוד מרוצה, חוץ מהסגול שבעצם צריך למרוח שלוש שכבות אבל הוא מהמם!!! מהורוד אני ממש מרוצה אפילו שתי שכבות אפשרי :)

angell4

New member
אין ספק שהסגול מהמם.. ../images/Emo13.gif

מתאים לאירועים מיוחדים

angell4

New member
עוד קצת..

לק שחור של ביוטיקר נקנה בעיקר לקישוטים מספרו 78 ולק של אורלי retro red מקולקצית הפלסטיק

angell4

New member
ולסיום

גלגל אבנים של ביוטיקר עלה 9 נראה לי.. ודבק לאבנים עלה 3...

iefrat

New member
תתחדשי!!! איזה מגוון יפה!

איזה כיף לך, האמת שגם לי יש התחדשויות אבל זמן להעלות ולצם אין לי, כבר חודשיים בקושי גלשתי בפורום, אני חייבת לחזור למוטב!!

angell4

New member
../images/Emo13.gifתודה

ואני מבינה אותך... גם לי לא ממש היה זמן. רוב הלקים נקנו לפני חודשיים. החדשים זה רק הלק השחור והלק של אורלי ורק עכשיו מצאתי זמן להעלות את הכל.

mayane21

New member
תתחדשי על הכל ../images/Emo24.gif

הלקים של הלו קיטי כאלה חמודים! תהני

lulilol2

New member
תתחדשי על הכל :)

מאוד אהבתי את הלקים של קיטי
וגם אני קניתי לק שחור של ביוטיקר וגם בעיקר לקישוטים חח אבל מזה התבאסתי ממנו.. הוא שקוף

angell4

New member
תודה../images/Emo66.gif

הם מאוד יפים בבקבוק אבל ממש דלילים ולא עמידים.. באסה אני ניסיתי את הביוטיקר פעם אחת והוא היה בסדר...

Marble Arch

New member
תתחדשי!!!../images/Emo262.gif../images/Emo100.gif

איזה כייף זה לקים חדשים......... בא לי גם!

למעלה