התחדשויות!

Simply Blonde

New member
התחדשויות!

טוב לא מצאתי איפה לנצל"ש אז אפי אם זה לא בסדר תשרשרי אותי או משהו
טוב, אז הייתי חייבת לבוא לספר לכן. הזמנתי מאיביי מסיר לק אוטומטי.. זה מן מכונה כזו שמכניסים מסיר לק ואז את האצבע וזה מסתובב ומוריד את הלק.. עדיין לא ניסיתי את זה אז כשאני אנסה אני אגיד לכם מה זה שווה

bashmorsh

New member
הגיעה החבילה שלי מטרנסדיזיין! ../images/Emo13.gif

שמות הצבעים משמאל לימין: good to go של אסי (מייבש) pound cake של אסי eternal optimist של אסי (רציתי אותו כבר מלא זמן!) tart deco של אסי (מקולקציית אביב 2010) mint candy apple של אסי do you lilac it? של opi snowcone של אורלי lemonade של אורלי (הסדרה המתוקה של אורלי כל כך חמודה- לכל לק מצורף ליפגלוס קטן
עכשיו אני רק צריכה להחליט מה לנסות קודם...

sHiR TaDmOr

New member
איזה צבעים יפים, תתחדשי!

הסדרה של אורלי בהחלט מגניבה לגמרי, התאהבתי בה מהרגע שפתחתי תתמונה שניצ שמה

Ultra marine

New member
תתחדשי!

אכן, בעיה ידועה, גם אלי הגיעה הזמנה לא מזמן ואני לא מאמינה אבל עכשיו כשאני חושבת על זה - ואו! דגמתי את כל הצבעים! לקח לי לא מעט זמן, וחלק מהם דגמתי יום אחר יום
אבל זהו! יוהו! אז בטח גם אצלך תהיה תקופה משוגעת של "אבל מה עכשיו??" ואחרי יום שרוצים להוריד כי חייבים לראות את הצבעים האחרים..

bashmorsh

New member
תודה לכולן../images/Emo13.gif וכן, זו בהחלט בעיה!

אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך להמשיך- בא לי לשים אחד על כל אצבע רק בשביל לנסות את כולם! נראה לי זה הולך להיות באמת שבוע של החלפות לקים בלתי פוסקות
אני מתכוונת לנצל היטב את הארבעה חודשים שנותרו לי עד הצבא כדי לנסות הכי הרבה צבעים שאפשר... (שנתיים רק עם לק שקוף או ורוד בהיר?? אני אשתגע!)

bashmorsh

New member
תודה../images/Emo13.gif ניסיתי עכשיו את pound cake

והוא מקסים! בדיוק הניוד שחיפשתי.. האמת חששתי שהוא יהיה שקוף כזה אבל אחרי 2 שכבות הוא אטום- בדיוק כמו שאני אוהבת
ממליצה בחום!

dhara

New member
../images/Emo99.gif וואו

הירוק-מנטה והאפרסק מדהימים!!!!

Ultra marine

New member
נשמע מגניב לאללה!

בהחלט אשמח לשמוע סיקור! מההתרשמות שלי מהמסיר לק של אורלי הוא סבבה לגמרי עם לקים "רגילים" אבל עם גליטרים הוא לא יודע להתמודד בכלל והדרך היחידה להוריד אותם היא להשרות את האצבעות במסיר לק.. אז מעניין מה המסיר האוטומטי מסוגל לעשות..

נופ ר

New member
נשמע מגניב,

אני חיפשתי כזה באיביי ולא מצאתי, רק מצאתי נייל סאקר שאמרו לי כאן שזה דפוק אשמח אם תצרפי לינק למוצר באיביי

למעלה