התחדשי,Led Zeppelin II

AsafGur

New member
התחדשי,Led Zeppelin II

ידעתי את זה,אבל אחזור על זה. גדול,פשוט גדול.:)

AeroTom

New member
תתחדש ../images/Emo45.gif

בהחלט אלבום מופלא, אין צורך להגיד זאת. הרבה הנאה תהיה לך איתו
נשמח לשמוע גם לשמוע פה איזו ביקורת אם בא לך על האלבום, אחרי כמה שמיעות.

AsafGur

New member
אממ..בכיף...

אז ככה,עד לפני כמה ימים הכרתי כמעט את כל השירים באלבום. אז די ידעתי על מה מדובר..למרות שהתלבטתי בין ה4 ל2...(את הראשון כבר יש לי,למי ששאל את עצמו למה לא הכנסתי אותו להתלבטות..). אבל החלטתי שאני מעדיף את ה2 למרות שאני ממש אוהב את WTLB בלק דוג ורוק אן רול...פעם הבאה..:) האלבום ממש כיפי...ממש אהבתי שבהרבה שירים יש קטע בלוז כזה...(למשל BIOH או WIAWSNB,כמובן שההתחלה של שני השירים...). מצד שני יש כמובן את מובי דיק...שיר ענק!(הוא היה אחת הסיבות שהתלבטות הוכרעה לצד הזה..). וWLL...שגם הוא (ואין צורך לפרט) שיר גדול. הארטברייקר...שיר שאני ממש אוהב..בעיקר את הפריטה כמו שבהתחלה ואם אני לא טועה גם בפזמון... זה שלא הזכרתי עוד שירים לא אומר שלא אהבתי אותם אבל השירים שכתבתי הם לדעתי השירים של האלבום... בקיצור ממש נהנה ואהנה מהאלבום הזה

AeroTom

New member
תורו של הרביעי יגיע גם אני משער ../images/Emo13.gif

Bring It On Home ו-"What Is" הם כיום מהיותר אהובים באלבום. אני ממליץ לך בחום כשיתאפשר לך בעתיד, לרכוש את אלבום הלייב - How The West Was Won ולשמוע שם את הגרסה של Bring It On Home...עד כמה שאהבתי את השיר הזה לפני, אחרי ששמעתי אותו שם פשוט נגנבתי לחלוטין. האלבום השני מלא רק בכל טוב, וכל 9 הרצועות ממש מעולות. הוא ו-Graffiti הם האלבומים שנראה לי הכי קשה בשבילי לבחור את השירים האהובים עלי מהם בתקופות מסויימות. זה משתנה שם המון. פשוט הכל שם נהדר... מאמין שעם הזמן תתחבר גם מאוד לשירים שלא הזכרת, כמו The Lemon Song, Thank You ו-Ramble On.

microbe15

New member
HTWWW

כמובן גם whole lotta love מאלבום הלייב לוקח את גירסת הסטודיו
אגב, לא מזמן קניתי את האלבום מאמאזון, ואני ממליץ לקנות משם. אם מוצאים עוד פריט זול יותר מהארץ, ההזמנה כולל משלוח יוצאת ממש משתלמת.

AeroTom

New member
כמובן ../images/Emo45.gif

המוני פריטים מאוסף המוזיקה שלי הגיעו מאמזון, וגם How The West. המחיר שלו בארץ ברוב המקומות זה פשע (למרות שעדיין גם במחיר של הארץ, הוא שווה את התוכן שבמוצר
). גם eBay מומלץ למי שיכול, ואפשר להשיג שם מוצרים יד-שניה במצב מעולה ובמחירי מציאה. בנוסף למוצרים כאמור די נדירים ושכבר די קשה להשיג. נמתין לתגובה שלך על How The West לאחר שיגיע...

microbe15

New member
כבר הגיע מזמן ../images/Emo13.gif

האמת שממש הופתעתי שהאלבום (יחד עם הדיוידי של פולס) הגיע 6 ימים (!!) אחרי ההזמנה. דעתי על האלבום הזה כבר הובעה בהודעה הראשונה שפתחתי כאן, וגם בהודעות אחרות. למי שפספס, אני יכול להגיד שקודם כל, זה האלבום הראשון הטוב (כלומר לא פופ מסריח) הראשון ששמעתי במלואו ולפי סדר. היום אני שומע רק אלבומים בתור אלבומים, ולא שירים בראנדום. את האלבום הזה "השגתי" כבר כשיצא ב-2003, בעקבות ביקורת מצויינת עליו ברייטינג (5 כוכבים). הייתי שומע את הדיסקים בדרך ל/מבצפר, כל יום דיסק אחר, ונהניתי מכל רגע :) . זפלין זו אחת הלהקות שנשמעות הכי טוב בלייב, ואני כל כך שמח שהאלבום הזה יצא, ושסוף סוף יש לי אותו באמת.

AeroTom

New member
יופי, טוב לשמוע שכבר יש לך אותו

אלבום לייב מהיותר טובים שנעשו, ואחד האהובים עלי ביותר אישית אצלי בבית.

Anuerysm

New member
דווקא השיר הכי כיפי

זה ליבינג לובינג מייד זה שיר כזה של כרגע זכית בלוטו או משהו ואתה מת לשיר משהו והשיר הזה מלא בליריקה קופצנית וגם את הגיטרה אפשר לשיר אז בכלל

AeroTom

New member
אחד הריפים היותר אהובים עלי של

הלהקה נמצא שם. שיר נפלא.

למעלה