התחדשתי בפאלם T|X ויש לי שאלה

the c

New member
התחדשתי בפאלם T|X ויש לי שאלה

האם ישנה אפשרות לצפות על הפאלם בדפי Word אשר כתובות בהם נוסחאות (MathType, Equation Editor) ולראות את הנוסחאות (ולא סימני שאלה)?

yoovee

New member
אתה תקבל פה הרבה טיפים יקרים אני

מניח, אבל הפתרון הכי זול (חינמי) ואפילו די פשוט לדעתי אם כל מה שאתה רוצה זה רק לקרוא את הקבצים על הפאלם ולא לערוך אותם, הוא כזה: 1. התקן על ה-PC "מדפסת PDF" שמאפשרת לך ל"הדפיס" מכל תוכנה (כולל Word) למסמך PDF - הכל נשמר כמו במקור: עברית, נוסחאות, ואפילו תמונות. תוכנות כאלו יש חינמיות לרוב. המומלצות: CutePDF, PrimoPDF... 2. התקן על הפאלם את התוכנה החינמית והמעולה PalmPDF. התוכנה הזו תוכל לקרוא כל קובץ PDF שתשמור על כרטיס ההרחבה, והיא היחידה למיטב ידיעתי ששומרת על כל המאפיינים המקוריים, כולל עברית!
תתחדש ותהנה.

the c

New member
תודה רבה על העיצה ויש לי עוד שאלה

ניסיתי להשמיע מוזיקה ב-MP3 דרך אוזניות. כל הזמן אני שומע מן רעש רקע כזה. מישהו מכיר את הבעיה? הבעיה במכשיר, באוזניות בתוכנה?

yoovee

New member
יש תוכנה חינמית בשם TCPMP שתנגן לך

כמעט כל דבר (כולל וידאו) על הפאלם - השמע דרכה את אותו הקובץ, ותעשה אלימינציה לבעייה אפשרית בתוכנה שאתה חושד בה... אני מניח שלגבי השיר עצמו אתה יודע מהמחשב שאין רעש רקע, ולכן פשוט נשאר לך להחליף אוזניות כדי לעשות אלימינציה גם להן...
על בעיה ספציפית ב-TX לא שמעתי, אבל אין לי את המכשיר לחוות דעה. עד כמה שידוע לי היו בעיות רק בעוצמת השמע במכשירים ישנים יותר, וגם זה כבר טופל. כמו"כ שים לב שאקולייזר או פרה-אמפליפייר שמקורם בתוכנה (כלשהי) ידועים לשמצה כיוצרי רעשי רקע...נסה לבטל אותם כדי לקבל את הסאונד הכי נקי.

boazj

New member
ממליץ גם על repligo

אתה מדפיס ל repligo שמתנהגת כמדפסת, ויכול לצפות בקבצים בפאלם שבאים מכול פורמט כולל עמודי אינטרנט וכדומה.

the c

New member
תודה רבה!!! אין ספק שזו התוכנה הכי

מדהימה שראיתי לפאלם עד עכשיו

למעלה