התחדשתי בפיזיקל גרפיטי

M e n s R e a

New member
התחדשתי בפיזיקל גרפיטי

ובכך בשעה טובה סגרתי את כל הדיסקוגרפיה של לדזפ (לפחות מבחינת אלבומי אולפן). הגיע הזמן.

לגרם

New member
תתחדש ומזל טוב!

אתמול גם אני התחדשתי פעמיים. אמריקן ביוטי של גרייטפול דד ודיסק של קרוסבי ונאש:]

AeroTom

New member
תתחדש!

האלבום הכי קשור לליבי כיום של הלהקה. תהנה ממנו רבות

SaintJohn

New member
תתחדש../images/Emo45.gif

לאחרונה ההערכה והחיבה שלי לאלבום הזה רק הולכת וגוברת, וממש כיף לתופף את Custard Pie ואת In My Time of Dying.

led zeppelin 2

New member
כנסו חבר חדש

שלום לכם. קוראים לי שרון אני בן 32 וחולה על zeppelin אני כבר שומע אותם משהוא כמו 18 שנה בזכות אח שלי. שמחתי לראות שיש ללהקה הגדולה פורום בתפוז. אז שהיה לכם בכיף ותהנו מהמוזיקה הגדולה שלהם.

M e n s R e a

New member
ברוך הבא, תהנה גם אתה

ודע שכשאתה כותב פה, אין צורך לכתוב "כנסו". זה פורום, ולא טוקבק, וממילא יקראו את מה שאתה כותב. לא שיש לי בעיה, פשוט כנסו מיותר בפורומים.

היי גם חדשה

היי אני בת 17 בתקופה האחרונה אני רק מתחילה לקלוט כמה המוזיקה הזאת טובההה ובמיוחד התחברתי ללד זפלין (אין מה לעשות אני מהופנטת מהגיטרה והתופים ולא לשכוח את הקול המקסים) אז שלום לכם! (=

M e n s R e a

New member
תודה, מומלץ לכולם

לשמחתי אני אוהב את כל האלבומים פרט ל-In through. הוא היה הראשון שקניתי אחרי 1-4, וחששתי שאחרי זה הם הפסיקו לעשות מוסיקה יפה. טעיתי.

IronBlood

New member
תתחדש

אלבום ענק, סולו גדול ברובר, קשמיר אחד והרבה מוזיקה טובה.

Anuerysm

New member
קאשמיר ענק?

הטראקים הגדולים שם לדעתי הם Bron-Y-Aur המגניב במיוחד וTen Years Gone המדהים

IronBlood

New member
../images/Emo2.gif

איך שכחתי את ten years gone?!?!?! שיר ממש גדול,הרבה יותר טוב מקאשמיר (לרגע הוא פרח מזכרוני.....)

FunkyMonk

New member
מה? באמת?

דווקא צד A עושה לי את זה יותר.. כל קטע של גאוני. במיוחד מעוך תחת כף רגל, בתי הקדוש (שאם היה נכנס באמת לבתי הקדוש היה הופך אותו לאלבום מושלם), ובזמן מותי (שיר גאוני מכל הבחינות). דווקא בצד B יש כמה קטעים שהייתי מקצר/מוריד או מאידך איזה שני קטעים שהם קצרים מדי לטעמי.

למעלה