התחדשתי ב-Shake your money maker

M e n s R e a

New member
התחדשתי ב-Shake your money maker

של הבלאק קרואוז, בהמלצת תומר. בכל מקרה, הספקתי עד עכשיו לשמוע כולה איזה 3 שירים, אבל אני אוהב את הסגנון, אולד-סקול קצת כבד, קצת בלוז, אם הבנתי נכון. קניתי אותו ב-70 ש"ח באוזן השלישית ברעננה. ומי שמתענין-גל אפלרויט מ-88FM ו-NRG עובד שם. קטע.טוב, זה כמו שאמרו ב-Almost Famous, אכן לכתבי מוסיקה אין יותר מדי ממון. אלא אם כן הוא בעל הבית או משהו, אבל לא יודע.

M e n s R e a

New member
ולמי שפספס-יש שם מבצע על כל הדיסקוגרפיה

של לדזפ-3 ב-99 ש"ח. אני יודע שחלקכם ניצל את זה כבר. אשכרה חשבתי לקנות שוב את In through באריזה הנורמאלית, כי העטיפת קרטון הזו מעצבנת אותי

JumpInTheFire

New member
כן, וגם כל השאר

לפחות ממה שהיה שם. אם איני טועה כל האלבומי אולפן שלהם אמורים לעלות ככה

SaintJohn

New member
אחלה אלבום, תתחדש!../images/Emo45.gif

גם אצלי הוא היה הראשון אחרי שכבר הכרתי כמה שירים ממנו, והוא תמיד היה אחד האהובים עליי. תן עליו סקירה בפורום של הקרואוז אחרי שתתרשם ממנו כמו שצריך.

AeroTom

New member
../images/Emo24.gif

ברוך הבא למשפחה...מנהלי פורום הבלאק קרואוז ואגדות רוק גאים בך מאוד!

AeroTom

New member
בהחלט, זה הדבר המאוד בולט אצלהם

בגלל זה גם התאהבתי בהם בזמנו וכיום הם הלהקה האהובה עלי. הם להקה "חדשה" יותר, אבל הם משמרים לגמרי את האווירה והמוזיקה של פעם וממשיכים אותה, של הרוקנ'רול החופשי והטוב של ה-60\70 וכדומה. וזה במיוחד מגיע בהופעות שלהם. עם הרבה ג'אמים וקאברים מעולים לשירים ישנים של אמנים שהשפיעו עליהם והרבה טוב. הם גם אפילו נראים כאילו שלפו אותם משנות ה-70
בטוח שאחרי שתשמע את Southern Harmony ואת Amorica ואלבומי לייב והופעות שלהם (Freak N Roll Into The Fog הרשמי הכי טוב לקבלת מושג) אתה תראה למה אני מתכוון.

M e n s R e a

New member
כשלהקות עכשיות עושות אולד-סקול וזה מצליח להן

זה ממש משמח. סיבה להעריך (להבדיל, מוסיקה שונה וכו') את ה-White Stripes

למעלה