התחדשתי, טוב שדודי נותן לי בעיטות מוטיבציה פרסום, פרסום, פרסום וזוהי רק ההתחלה....
ה המון קינמון New member 24/7/12 #1 התחדשתי, טוב שדודי נותן לי בעיטות מוטיבציה פרסום, פרסום, פרסום וזוהי רק ההתחלה....
ד דודי בן אדרת New member 25/7/12 #2 כמה, כמה גאווה יש בנשמה כבוד הוא לי לתת לך בעיטות ( מטאפוריות כמובן ) ולהיות חלק מהפרסום, פרסום, פרסום וברור שזו רק ההתחלה... יופי של תמונה, שלך ושל ה
כמה, כמה גאווה יש בנשמה כבוד הוא לי לתת לך בעיטות ( מטאפוריות כמובן ) ולהיות חלק מהפרסום, פרסום, פרסום וברור שזו רק ההתחלה... יופי של תמונה, שלך ושל ה
ח חגית מהמדבר New member 28/7/12 #3 תתחדשי, איזה יופי !! אפשר לשמוע איפה עשית עלויות וכו ... (זה צלון בעצם ? עשית גם בצדדים ?).
ה המון קינמון New member 5/8/12 #4 תודה רבה, עשיתי בבאר שבע אצל גורדון. רק חלון אחורי אבל עם עוד דברים אחרים, זה עולה בסביבות 300 ש"ח. וכבר קיבלתי כמה טלפונים - אומנם במרכז בביקור אבל זה רק מוכיח שזה עובד. בהצלחה חגית
תודה רבה, עשיתי בבאר שבע אצל גורדון. רק חלון אחורי אבל עם עוד דברים אחרים, זה עולה בסביבות 300 ש"ח. וכבר קיבלתי כמה טלפונים - אומנם במרכז בביקור אבל זה רק מוכיח שזה עובד. בהצלחה חגית