התחדשתי :)
כ כשרה לקשר New member 8/6/15 #3 שוקיסטית מתחילה אני עוד מנסה להבין איך זה עובד, ומי נגד או בעד מי.... אשתדל לבלות
כ כשרה לקשר New member 9/6/15 #5 יוזמת לראשונה... 5 שנים אחרי הגירושין, נכנסתי לאתר שמוגדר "להיכרויות".. קטע שכזה
D dori78 New member 10/6/15 #15 במקרה של סוקי ההגיגים זורמים באופן חופשי ושוטף בלי הפרעה. לגבי החוכמה אני לא יודעת.
ס סוקרטס פה New member 10/6/15 #16 אממ... צריך לגרות לי את האונות   שאלי איזו שאלה עמוקה על החיים או איזה נושא שאת מעוניינת ואני אשתדל לעלות בסולף ולקטוף לך שי מגן החוכמה האין סופית   בלי גירוי קשה לברר אילו מתנות למשוך מהגן יום מקסים נסיכה
אממ... צריך לגרות לי את האונות   שאלי איזו שאלה עמוקה על החיים או איזה נושא שאת מעוניינת ואני אשתדל לעלות בסולף ולקטוף לך שי מגן החוכמה האין סופית   בלי גירוי קשה לברר אילו מתנות למשוך מהגן יום מקסים נסיכה
כ כשרה לקשר New member 11/6/15 #18 נסיכה out אז בוא נרד לעם (במשמעות של לדבר בגובה העיניים) ונשאיר את הנסיכות לאגדות... ממממ איך אגרה אותך??? כמה זמן אני יכולה להשתמש בתירוץ "חדשה פה"?
נסיכה out אז בוא נרד לעם (במשמעות של לדבר בגובה העיניים) ונשאיר את הנסיכות לאגדות... ממממ איך אגרה אותך??? כמה זמן אני יכולה להשתמש בתירוץ "חדשה פה"?
ס סוקרטס פה New member 11/6/15 #19 תראי, אני בכיף הייתי יורד לעם אבל הם לא מפסיקים לזוז   איך תגרי אותי באמת ...?   ואת תמיד תיהיי חדשה בשבילי    
תראי, אני בכיף הייתי יורד לעם אבל הם לא מפסיקים לזוז   איך תגרי אותי באמת ...?   ואת תמיד תיהיי חדשה בשבילי    
E ebi83 New member 9/6/15 #11 מסתבר שגם לך מגיעה קבלת פנים... אז ברוכה הבאה גם לך ועל העיכוב באיחולים- שיר