התחדשתי!!

maler1

New member
התחדשתי!!

אחותי חזרה מניו יורק וקנתה לי דיסק של black sabbath קוראים לו vol 4 מה דעתכם עליו!?

אתה..........

הוא שאל את דעתנו, לא שאלה מקצועית........לכן מה שאתה כותב נכתב ממש סתם לדעתי

Aeroguy

New member
אז שיכתוב ../images/Emo32.gif

אני מקווה שתשאיר את הפורום "פורום לד זפלין", ואל תיתן לו להפוך לפורום של רוק כבד\מטאל. יש מספיק פורומים למוזיקה הזאת. בהצלחה בניהול הפורום.

Mena Rea

New member
אה...שמע

כפי שהסברתי כבר כמה פעמים, אם הפורום הזה ידבר רק על לדזפ, הוא יהיה די ריק, ויותר גרוע מזה-ייסגר. אז תן בבקשה לאנשים לדבר גם על נושאים שאינם קשורים ללהקה. ובלאק סאבאת' חיות אחי. זו בגדול ההתחלה של המטאל, ולדעתי ההשראה הכי גדולה של מטאליקה.

Aeroguy

New member
לד זפלין הם לא מטאל

זה לא פורום מטאליקה, לא פורום מטאל (תודה לאל) ולא פורום אוזי וחברים (שוב, תודה לאל). זה לא מקום לדבר בו על "ההשראות של מטאליקה". אבל אם אתם מתעקשים לדבר על זה כאן, לפחות תשימו
.

FunkyMonk

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

אם בפורום מדברים על הכל חוץ מהנושא של הפורום - מה הוא שווה?

לדעתי הוא לא הופך את הפורום למשהו

אחר על ידי כך שהוא שואל את דעתינו...... בהנחה שהייתי שואל אותך ברצינות "מה דעתך על בריטני ספירס?" אתה חושב שזה אומר שמעכשיו פה זה פורום בריטני ספירס? זה רק אומר שאני שואל אותך ואת דעתך, אני לא מנסה לשנות את התכלית של הפורום. וברור, לא אשנה את הפורום ואת הייעוד שלו, אבל אין לי ידע רב כמו לאחרים פה ולכן הרבה גם תלוי בכם חברי הפורום

אחלה של אלבום! אני אישית ממש

אוהב אותו, ממש התקופה האהובה עליי של בלאק סבאת'

StaffordshirE

New member
אחחח..בלאק סאבת'....

ההפך המוחלט מלד זפלין חחח לא מבחינת רמה, אלא מבחינת סגנון. בנזונה של אלבום, תתחדש!

להקה אדירה..

קודם כל זו הודעה ראשונה שלי אחרי שבוע בחו"ל, ואני רואה שגם הגיע אלינו מנהל חדש (מזל טוב כפיר!), והנוהל בנוגע לנושאי שיחה נהיה קצת יותר רופף, שזה טוב... ככה אפשר לפתח עוד נושאים. שמעתי טובות על האלבום הרביעי שלהם, ובאופן אישי חושב שהאלבום הראשון שלהם הוא הטוב ביותר שיש, והוא תוצר הילודה הראשון של המטאל...

למעלה