התחושות המוזרות של כיתה יא´....

wildflower**

New member
התחושות המוזרות של כיתה יא´.... ../images/Emo12.gif

כן...אתמול היה היום הראשון שלי בכיתה יא´... חשבתי שזה יהיה כיף.כי אחרי הכול אני כמעט הכי גדולה בב"ס..אבל זה לא! קודם כל דפקו את השכבה שלנו ליד השער..מרוחקים מכל מה שנעשה בב"ס עצמו... ויש לנו ב"ס כיפי כזה...בקיבוץ....ב"ס שכיף לבוא אליו..... ועכשיו אני מרגישה לא מעורבת.... זה חרא של הרגשה.... פתאום כשאת מסתובבת בב"ס..כל הילדים מהכיתות הנמוכות נועצים בך מבטים של פחד...כאילו שאת הולכת לבלוע אותם או משהו... פתאום אני מתחילה להתגעגע לכל מני אנשים...לאקס שלי למשל... שלא ראיתי אותו כבר חודשיים.... ואני גם מפחדת לראות.... אני רוצה לדבר עם האנשים שיצרתי איתם קשרים..בשנהשעברה.... דיברתי עם המון אנשים..וכל כך נהניתי.... אבל עכשיו.... אני בקצה השני של הב"ס... והם בקצה הראשון..... אתם בטח חושבים לעצמכם:"נו..אפשר לחשוב זה לא סוף הועלם...." בשבילי זה כן...... כי...את האקס שלי...{אפשר להגיד...}פגשתי בדיוק כשהכיתה שלו הייתה ליד הכיתה שלי.... וכל השנה..ראיתי איך הוא בא..ואם הוא בא.... והייתי מעורבת..דיברתי עם חברים שלו.... והיה לי כל כך כיף..... ועכשיו אני בקצה השני......והוא נפרד ממני בחופש..אז... מביך לי ללכת לשם...... למרות שאני רוצה לדבר עם החברים שלו ולהמשיך את הקשר.... אוף! יא´ זה חרא של דבר! בר

liran b

New member
ברוש חמודה.........

אל תדאגי .... כיתה י"א זה לא כזה חרא.. זה רק עוד שנה אחת ודיי סיימת בית ספר. תישמחי.. זו שנה חדשה ואתם כמעט הכי גדולים בבית ספר. אני מכיר את ההרגשה שלך שכולם מפחדים ממך (זה קרה לי שנה שעברה שהייתי בי"א) עכשיו אני כבר בי"ב וזה יהיה יותר קשה מי"א. אז כמו שאומר המשפט... דו נו בי וורי , בי הפי.... או DONT WORRY B HAPPY!!!!

MetalBoy

New member
זה לא מפחיד שאחרי י"ב

וצבא את בזכות עצמך?? כי אין ביצפר ואין מסגרת ואת אמורה להיות עצמאית זה לא מפחיד אותך?? מטאל

balcony

New member
בתור אחת שסיימה יב´

ועומדת לפני גיוס, אני יכולה לומר לך שכן. זה מאוד מפחיד. לרוב המלש"בים אין זמן לפחוד ולתהות על החיים ללא מסגרת מגוננת ששמה בית ספר, כיוון שגיוס שלהם קרוב יחסית לסיום הלימודים. לי יש עד אפריל. ואני מאוד פוחדת. תהנו מהתיכון- זה כיף לא נורמלי.

liran b

New member
יותר מידי דאגות!!!!

אני באמת לא רוצה לגמור השנה בית ספר!! כי אחרי זה ...... זהו אני אזרח\חייל. ויותר בלי מסגרת מיוחדת כמו בית צ´פר... :()

יאנה

טוף אז ככה כמובןם שאני מצדדת בך שהביצפר שלנו הוא הכי הכי הכי הכי הכי!!! שווה עוגיה!!! ממש פיצוץ!!! בקיצור אין מה לדבר על זה שתקעו אותכם במקום הכ חרא.. אבל אם זה מנחם אותך אני גם יגיע לשם. ואקס...בשביל מה המציאו שיעורי ספורט באיצטדיון??????? בידיוק בשביל שתוכלי לעבור שם!!!!!קאפיש? והזייניקים?! עזבי סתם עילגים!!! גם אני הייתי כזאת לפני שנתיים. גלית(שווה עוגיה?)

wildflower**

New member
גליתוש ../images/Emo24.gif וכל השאר כמובן.:)

קודם כל תודה רבה על העידוד.......{זה היה בציניות כמובן!!!!} כי לגמרי במקרה גם אני קיבלתי צו גיוס לנפי כמה ימים.... ואני די עומדת להתמוטט מעצבים...... דבר שני..... אני באמת מרגישה שאני צריכה לנצל כל רגע .עכשיו כשנשארו לי בדיוק שנתיים לבלות במקום הזה:) ודבר שלישי.... גליתוש! את כזאתי מתוקה! אני מתה עלייך!באמת! ואין לי רק את השעורים באיצטדיון.יש לי גם את החדר אוכל...חחחח... אוהבת בר:) נ"ב-ודה..אני יודעת שגם את הולכת להיות במקום התקוע הזה..זה מנחם אותי.. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!

אל תיקחי את זה קשה...

סך הכל זאת עוד שנה שתסתיים כל כך מהר בלי שתרגישי אפילו. אני היום התחלתי את היום הראשון של הלימודים בכיתה יא´, ה´ ישמור את לא תאמיני איפה שמו את הכיתה שלי, שנה שעברה היה לנו חדר מורים צמוד למזכירות ולמשרד של המנהלת ועכשיו העבירו אותו למעלה, ותנחשי מה עשו עם החדר מורים שהיה פעם? שמו את הכיתה שלי שם, צמוד למזכירות ולמנהלת, כנראה שזה בגלל שיש לי את הכיתה הכי מופרעת בבית ספר. אבל בכל זאת אנחנו רחוקים מכולם, שנה שעברה הכיתה שלי הייתה צמודה לכיתה של החברה הכי טובה שלי, ולכל שאר החברות שלי, והיה לי כיף, תמיד היינו קרובות אחת לשנייה, ולא היינו צריכות לחפש אחת את השנייה בכל בית ספר. אבל היום, הייתי צריכה להיסתובב בכל בית ספר בשביל למצוא את החברות שלי, בסוף הסתבר שהן היו בקפיטריה, חפיף, לא נורא לא לקחתי את זה קשה. שטויות את תראי שעם הזמן הכל יחזור להיות כפי שהיה. רעות.

למעלה