התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
גם הקרמבו נפל קורבן למגפה: הביקוש הגובר למעדן המנחם גרם למחסור על המדפים. ובנוסף: בחברת פלדמן שוקלים להפסיק לייצר את הלהיט הישראלי בגלל העלויות הגבוהות
www.ynet.co.il
אבל הם הורידו את העלויות בכך שהפסיקו לעטוף את הקרמבו בנייר כסף בתירוץ של שמירת איכות הסביבה.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
גם הקרמבו נפל קורבן למגפה: הביקוש הגובר למעדן המנחם גרם למחסור על המדפים. ובנוסף: בחברת פלדמן שוקלים להפסיק לייצר את הלהיט הישראלי בגלל העלויות הגבוהותwww.ynet.co.il
קניתי בקופסא שקופה ובמחיר נורמלי, יפסיקו ליצר, יפסדו כספים, ההורים יחסכו כסף והכול לטובה. הדייאטנים יהיו מרוצים אם יורידו את הקרמבו מהמדפים.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
גם הקרמבו נפל קורבן למגפה: הביקוש הגובר למעדן המנחם גרם למחסור על המדפים. ובנוסף: בחברת פלדמן שוקלים להפסיק לייצר את הלהיט הישראלי בגלל העלויות הגבוהותwww.ynet.co.il
זה איום סרק שנועד לגרום לצרכנים להיות מוכנים לשלם יותר על קרמבו. ימשיכו לייצר קרמבו ויעלו את מחירו, אנשים ימשיכו לקנות. ידוע שהצרכן הישראלי פראייר.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
מסכימה איתך.זה איום סרק שנועד לגרום לצרכנים להיות מוכנים לשלם יותר על קרמבו. ימשיכו לייצר קרמבו ויעלו את מחירו, אנשים ימשיכו לקנות. ידוע שהצרכן הישראלי פראייר.
בקניה השבועית האחרונה שלנו היו ערימות של קופסאות קרמבו פלדמן (כולל טעם מוקה) בכניסה לסופר.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
קרמבו מישראל מגיע אפילו לסניף Atlantic Store בהליפקס. מכיוון שאפילו יצוא של קרמבו מתקיים, ברור שהאיום להפסיק לייצר קרמבו הוא איום סרק. פלדמן מרוויחים הרבה מאוד כסף מקרמבו, אין שום סיכוי שיפסיקו לייצרו.בקניה השבועית האחרונה שלנו היו ערימות של קופסאות קרמבו פלדמן (כולל טעם מוקה) בכניסה לסופר.
לי זה לא משנה כי אינני סובלת את הממתק הזה. הבת שלי מעדיפה את קרמבו שטראוס.קרמבו מישראל מגיע אפילו לסניף Atlantic Store בהליפקס. מכיוון שאפילו יצוא של קרמבו מתקיים, ברור שהאיום להפסיק לייצר קרמבו הוא איום סרק. פלדמן מרוויחים הרבה מאוד כסף מקרמבו, אין שום סיכוי שיפסיקו לייצרו.
אי אפשר חורף כמו הערב ללא קרמבו.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
לא צריך, שלא יעשו טובות.התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
אולי תכין קרמבו בעצמך, יש מתכונים ברשת.לא צריך, שלא יעשו טובות.
יש לנו ברוך ה' את קרין גורן שתעשה לנו סדר במדינה.
תראו כמה שהיא כאן צעירה ויפה.
אפילו קצת רזה.
ובלי סימני כוויות על כפות הידיים.
אני, קרמבו? אולי אחד בשנה.אולי תכין קרמבו בעצמך, יש מתכונים ברשת.
אפשר ועוד איך להסתדר בלי זההתחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו
אפשר, אבל בשביל מה? מי לא אוהב קרמבו?אפשר ועוד איך להסתדר בלי זה
אני לא אוהבת, ולדעתי זה הכי מיותר שיש.... גם מרשמלו צמר גפן מתוק.... לא יודעת מה ההתלהבות מהם...אפשר, אבל בשביל מה? מי לא אוהב קרמבו?
אז כנראה שמעולם לא ניסית מרשמלו על שיפוד.אני לא אוהבת, ולדעתי זה הכי מיותר שיש.... גם מרשמלו צמר גפן מתוק.... לא יודעת מה ההתלהבות מהם...
הכח בידי הלקוחגם לי זה מרגיש כמו תרגיל שיווקי
עם יד על הלב, אפרת.גם לי זה מרגיש כמו תרגיל שיווקי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.