התחזית לחורף: קורונה בלי קרמבו

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל הם הורידו את העלויות בכך שהפסיקו לעטוף את הקרמבו בנייר כסף בתירוץ של שמירת איכות הסביבה.

שמלת תחרה1

Well-known member
קניתי בקופסא שקופה ובמחיר נורמלי, יפסיקו ליצר, יפסדו כספים, ההורים יחסכו כסף והכול לטובה. הדייאטנים יהיו מרוצים אם יורידו את הקרמבו מהמדפים.

SupermanZW

Well-known member
זה איום סרק שנועד לגרום לצרכנים להיות מוכנים לשלם יותר על קרמבו. ימשיכו לייצר קרמבו ויעלו את מחירו, אנשים ימשיכו לקנות. ידוע שהצרכן הישראלי פראייר.

שמלת תחרה1

Well-known member
זה איום סרק שנועד לגרום לצרכנים להיות מוכנים לשלם יותר על קרמבו. ימשיכו לייצר קרמבו ויעלו את מחירו, אנשים ימשיכו לקנות. ידוע שהצרכן הישראלי פראייר.
מסכימה איתך.
חותמת על דבריך|1ספר||נוצה|
נ.ב, צריך ליידע את אהבה בשניים שהחזרו את ספר החתימות, והחילפו את העיפרון בנוצה.

משתפרת1

Well-known member
בקניה השבועית האחרונה שלנו היו ערימות של קופסאות קרמבו פלדמן (כולל טעם מוקה) בכניסה לסופר.

SupermanZW

Well-known member
בקניה השבועית האחרונה שלנו היו ערימות של קופסאות קרמבו פלדמן (כולל טעם מוקה) בכניסה לסופר.
קרמבו מישראל מגיע אפילו לסניף Atlantic Store בהליפקס. מכיוון שאפילו יצוא של קרמבו מתקיים, ברור שהאיום להפסיק לייצר קרמבו הוא איום סרק. פלדמן מרוויחים הרבה מאוד כסף מקרמבו, אין שום סיכוי שיפסיקו לייצרו.

משתפרת1

Well-known member
קרמבו מישראל מגיע אפילו לסניף Atlantic Store בהליפקס. מכיוון שאפילו יצוא של קרמבו מתקיים, ברור שהאיום להפסיק לייצר קרמבו הוא איום סרק. פלדמן מרוויחים הרבה מאוד כסף מקרמבו, אין שום סיכוי שיפסיקו לייצרו.
לי זה לא משנה כי אינני סובלת את הממתק הזה. הבת שלי מעדיפה את קרמבו שטראוס.

פנינה10כחולה

Well-known member

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא צריך, שלא יעשו טובות.
יש לנו ברוך ה' את קרין גורן שתעשה לנו סדר במדינה.
תראו כמה שהיא כאן צעירה ויפה.
אפילו קצת רזה.
ובלי סימני כוויות על כפות הידיים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אולי תכין קרמבו בעצמך, יש מתכונים ברשת.
אני, קרמבו? אולי אחד בשנה.
לפעמים שניים.
לא יותר.
כי אם מנסים יותר אפשר להקיא מזה.
אבל אני חולה על קרין גורן. |מאוהב|