התחזית מיום שישי 05.11.21 ועד יום שלישי 09.11.21-

avi k 2

Active member
לפני התחזית מגמות להמשך – יוסיף להיות חם ויבש מהרגיל לעונה עם טמפ' גבוהות מהרגיל לפחות עד 14 לחודש.

יום שישי : הערב והלילה , בהיר בדרך כלל ונאה, בלילה בהרים קר/קריר, הרוח במישור החוף צפונית מתונה עד ערה ובפנים הארץ צפונית עד צפון מזרחית קלה עד מתונה בעיקר בהרים.

שבת : בהיר עד מעונן חלקית עם מעט עננות גבוהה בשמיים, הטמפ' ללא שינוי ניכר וגבוהות מהרגיל לעונה. הרוח במישור החוף צפונית מתונה עד ערה ובפנים הארץ צפונית עד צפון מזרחית קלה עד מתונה בעיקר בהרים.

יום ראשון : בהיר ונאה, הטמפ' ללא שינוי ניכר, הרוח עד הצהריים צפון מזרחית קלה עד מתונה, משעות הצהריים תחוג במישור החוף לצפונית קלה עד מתונה ובפנים הארץ עדיין רוח צפון מזרחית קלה עד מתונה

יום שני : בהיר עם מעט עננות גבוהה שתעבור בשמיים, הטמפ' ללא שינוי ניכר, הלחות תרד ויהיה יבש יותר. הרוח בבוקר צפון מזרחית עד מזרחית קלה עד מתונה ובצהריים תחוג למשתנית במישור החוף , ובפנים הארץ מזרחית קלה.

יום שלישי : בהיר ונאה, אחה"צ תעבור אותנו מעט עננות גבוהה, הטמפ' ללא שינוי ניכר אך הלחות תרד עוד כולל במישור החוף, יהיה יבש יותר בכל הארץ. הרוח צפון מזרחית עד מזרחית קלה עד מתונה ברוב חלקי הארץ.

עד כאן התחזית ( זוהי תחזית לא רשמית אשר נרשמה ע"י חובב מזג האוויר). קוז'וקרו אבי.

וכי מתי יהיה פשוט רגיל וזהו ?
איפה החזאים המהוללים שלנו שיגידו את זה ?
אם אני הייתי מקבל מיליון ש״ח בשנה כמו דני רופ, לא רק שהייתי מסביר למה כ״כ הרבה זמן
כבר הטמפרטורות יו-יו, אפילו הייתי נותן תחזית לחודש שלם, ולפחות 100% צודק בה.
ואם יש חסימה שבגללה אין ירידה תלולה ורציפה בטמפרטורות, אז למה לא מביאים אינסטלטור שיפתח אותה ?
למה לא משתמשים ביחידת שלדג או בסיירת מטכ״ל, שתראה לה מה זה ?

למעלה