התחזית של מרשמלו לחודש נובמבר

לפני הכל נציין מס דברים.

א.מס ימי גשם מעל הממוצע באוקטובר.

ב.הכמויות הרבה מתחת לממוצע.

בארוע הקרוב שהוא מעין" שלוחה" של המערכת אשר דיברנו בה רבות,השיאניות יגיעו באופן מקומי לעד 10-15ממ.

חודש נובמבר כפי שנרמז כאן,לא צופן בתוכו מערכת סדורה עד 12 לחודש.

רמה חזקה ממערב לנו לא נותן לפעילות להגיע ובמצב שכזה אם לא נקבל( וכניראה שלא),פעילות ממערכת דרומית כגון אפיק ים סוף פעיל,נישאר יבשים עד תאריך זה.

מה יקרה לאחר 12.11?

הרמה עשויה להיחלש ומשכך נוכל לקבל מערכות ממרכז הים התיכון גם אשר נולדות להן ממערב.האזור של דרום איטליה כצפוי יככב גם בהמשך.

מערכת ראשונה בנובמבר צפויה להגיע בין 12-16 לחודש.

מערכת שניה,בין 22-26 לחודש.

הסיכוי שנובמבר יהיה יבש קיים אך קטן מבחינתי וזאת עקב הפוטנציאל הקיים במערכת השניה של נובמבר דווקא,כאשר מערכת שלישית מגיעה בתפר בין סוף נובמבר לתחילת דצמבר והיא צפויה להיות טעונה גם כן.

נכון,לא נוח לראות את המפות.לא נוח להסתכל במודלים ארוכי הטווח,אך זיכרו את התאריכים שנתתי,ובכל זאת אנו לפני מערכת אשר חשבנו שתשפיע עלינו בשונה ממה שיהיה בפועל אך הזיהוי שלה מבעוד מועד ואף אופיה וכמעט מסלולה כפי שהיום ניראה בפועל כבר קיבל התייחסות מזמן כך שיחד עם מה שיש לנו לשפר אני חושב שבכל זאת זיהינו דבר 30 יום לפני שקרה וזה נותן מעט סיבה להיות אופטימיים לגבי ההמשך אף על פי שהרבה מודלים מראים אחרת ממה שאני תיארתי כאן.שבוע טוב.

המודלים צופים נובמבר יבש. רואים את זה. גם בטווח ההזוי החסימה ממשיכה. פעם אני זוכר בזמנו אליאור גיל אמר שמודלים נוטים לפרק חסימות מוקדם ממה שקורה בפועל. אבל מה שקורה עכשיו שאפילו את פירוק החסימה לא רואים מה שאומר שלפחות בשבועיים הקרובים לא צפוי משהו רציני

אני מהמר על שידור חוזר של שנת 99 הארורה או 2010 הזועתית. כל המודלים עם אחידות כזו לחורף יבש. ללא תזוזה לא היה כזה דבר לכן סיכוי מאוד גבוה שגם נובמבר יסתיים יבש. וכנראה גם חם מהרגיל

lovernn

Member
Report

AnarchistPhilosopher יהיה קר בחורף מאמצע החודש והלאה יתקר משמעותית תרגע טוב סתום הטיפשות אצלך זה גנטיקה טוב שלא עשית מאיתנו אילת חחחחח​

נערך לאחרונה ב:

lovernn

Member

טורדנו אף 3 מי אתה שתזלזלזל בתחזית של מרשמלו לך תקשיב למודלים יא ליצן חורף 99 עלק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב טוב התחזית של המודליים טועה ומטעה היובש ישאר במפות בפועל יהיה גשום ומאמממצע החודש יתקרר משמעותית תבלע מה שאמרת ממתי מחשבעל יודעים לחזות לחורף שלם לאזור קטן כמו שלנו ואי אין לך שכל לך בעוורון אחרי המודלים המודלים אמרו לא שכחתי הם אלוהים​

לוב למה אתה חושב שלא יכולה להיות בצורת יש פה תמימות של כל המודלים לשנה מאוד יבשה לפחות עד סוף ינואר ( זה לא אומר שלא יתכן ארוע גשם ) אבל זה נראה כרגע יהו ימי גשם מעטים וגם כמויות מעטות. בינתים רואים את ג'פס הבוקר ופשוט חושך אחד גדול. החסימה ממשיכה לתוך השליש האחרון של החודש ( למעט איזה פעילות איס שלא ברור האופי שלה )

צריך ליישב אותנו מחדש באזור הזה.
נכון ששם הטמפרטורות לא עולות מעל ל-0 במשך 5 חודשים בשנה, אבל היי,
לפחות הכל דופק שם כמו שעון שוויצרי, וכבר עכשיו קפוא שם.
כן, שם אין דבר כזה חם ויבש בנובמבר, ויום קר, יום חם, יום למה לא קר, יום למה לא חם...
שם, בניגוד אלינו, מזג האוויר סגור על עצמו.

למעלה