התחייבות של יהודית נאות

התחייבות של יהודית נאות

אחרי שכבר קיבלתי תשובה לאקונית מדוברת השרה, פניתי שוב, ושאלתי מה בדיוק כבוד השרה מתכוונת לעשות, ומה עמדת שינוי בנושא. זה כבר פחות "לאקוני" ויותר מתחייב, נא לאפסן בארסנל תגובות הפוליטיקאים שלנו... זוהרה שלום, ברצוני לעדכנך כי בדיקתי עם השרה העלתה כי בממשלה אושרה שלא תהיה כלל הגבלה להפריות לילד ראשון, מה שיקנה לכל אישה בישראל את הסיכוי להיות אמא, והוגבלה בגיל ובמספר הפריות ההפריה לילד שני. השרה ביקשה להבהיר כי כמדענית הסיכוי להרות בהפריה שניה עולה, וכי ברוב המקרים נדרשים פחות טיפולים. השרה תמכה בפתרון זה בממשלה. הפרסום שהיה בידיעות אינו מעודכן. אני מבקשת שתעדכני אותי אם יהיה שינוי נוסף שלא נשים אליו לב, על מנת שהשרה תוכל להקפיד כי מה שהוחלט בממשלה אכן יתבצע בפועל וכי לכל אשה בישראל תהיה הזכות להיות אמא. בברכה, רעות אונא צמרת יועצת השרה

neta2

New member
אני ממש שמחה שהיא ענתה לך.

אני שלחתי שוב אימיילים של מה בכוונתם לעשות.. לכל חברי מפלגת מרץ וחלק משינוי ולא נעניתי
אז תשובתה מרגיעה מעט אם כי לא ממש נותנת פתרון לבעיית הילד השני.

שווערצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אז יש לנו
על אישור בכתב (להבדיל מכל ההבטחות בעל פה שקיבלנו עד היום, כולל משרים בממשלה) משר בממשלה שהגזירות לילד הראשון בוטלו
אבל לא נוותר לה, כמובן, על הילד השני ועל מגבלת הגיל! הטיעון שלה אינו נכון, ומספיק אם אזכיר את אלו שהבעייה אצלם התעוררה לאחר לידת ילד ראשון באופן טבעי (טיעון אחד מבין רבים שקיימים להפרכת הטענה ה"מדעית"). הדברים יוהברו לה בכתב, וכן לכל הגורמים המחליטים !!

טליה 44

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif לשווערצה

גם לי יש אישורים בהתכתבויות לכל מיני הקלות וניסוחים. השרה הנכבדה כותבת שיוסרו מגבלות לילד ראשון ויאושרו כמה טיפולים לילד שני ומגבלת הגיל נשארת ואת חושבת שזה שווה התלהבות
בערך כמו נייר העמדה שלכם שרק בסעיף 11 מבין 13 סעיפיו בחרתם להתייחס לעניין הגיל. לא נראה לך/לכם שלפני טיפול בילד שני חייבים להסדיר קודם את ענין מגבלת הגיל שכן זה ישאיר קבוצה מסויימת נטולת ילדים באופן מוחלט? המגזר היחיד שבעצם יפגע בסופו של דבר
אתם חוזרים ומראים בפרצוף גלוי מה עמדתכם בנושא הזה...

יהלי 2

New member
בהקשר לנייר העמדה שסוכם

ולגבי האתר שמתוכנן , האם יש כבר לוח זמנים לגבי הפרסום של שניהם??

שווערצה

New member
לגבי האתר

אנו מקווים שבמהלך השבוע הבא האתר יצא לדרכו. קישורים מתאימים יוכנסו, כמובן, לפורום ברגע השקתו. נשתדל להכניס גם מסמכים רבים יותר לקטיגורית המאמרים בפורום. בהחלט עובדים על כך במרץ, הכל כמובן בהתחשב באילוצי הזמנים שלנו!

שווערצה

New member
אז זהו, שלא בדיוק

המטה שולח מכתבים לחברי כנסת, שרים, חברי ועדות וכו', ושוקד על מסמכים נוספים לפי העניין. המסמכים מתעדכנים ומותאמים לדגשים הנדרשים לפי זהות הנמען, לנתונים מספריים ואחרים שנאספו בינתיים, להודעות הממשלה בדבר השינויים בגזירות, להודעות משרד הבריאות, להודעות השרים וכיוב'. עמדת המטה היתה והינה: החזרת המצב לקדמותו! לא לשנות את המצב הקיים (כולל סוגיית הגיל). עניין הגיל לא נזנח ולא יזנח, וכפי שראית הוא מופיע בהודעתי למעלה, כנושא מרכזי על סדר יומנו...

נועה 35

New member
מצוין - אבל כבר עברו בכנסת חוקים...

זו תגובה מצוינת אבל בכנסת כבר עברו חוקים ששינוי התנגדה להם או התנגדה להם בתחילה. צריך להמשיך וללחוץ עליהם בכדי שלא יהפכו את החוק הזה דווקא לעז שאפשר להוציא מרשימת הדרישות שלהם לשינוי.

חן123

New member
../images/Emo32.gif משהוא משעשע שקיבלתי במייל

לא רוצה לפתוח הודעה חדשה: בבקשה לא להציק לראש הממשלה. הוא יתום, אלמן, חד-הורי, . . . ויש לו שני ילדים אילמים...

kasa

New member
גדול !!! ../images/Emo6.gif טוב שהוא גם לא מטופל

פוריות...

hagk

New member
מצחיק

אני מקוה שהוא או משהו מטעמו קורא את התגובות כאן ומעביר לו את המסר הברור

למעלה