התחילה ההרשמה ליום העצמאות

blaumark

New member
התחילה ההרשמה ליום העצמאות

היי לכולם התחלנו את ההרשמה אנא הרשמו מהר ככל האפשר שנוכל לתכנן ערב מעניין ומוצלח ביום העצמאות יש לנו כמה רעיונות כללים עוד רעיונות יתקבלו בברכה אנא עדכנו אותי או את ליאן בהשתתפותכם דרך הודעות דרך E-MAIL או בטלפון קדימה גבירותי הזמן קצר והמלאכה מרובה ממתין לכם מארק בלאו

ליאן.

New member
בוקר טוב מארק ../images/Emo42.gif

אני רוצה לארגן רשימת תפוצה מסודרת של אנשים שמעוניינים בפרטים לגבי ארועים המתקיימים בפורום. זה אומר: כינוי בפורום (בשביל מסרים); כתובת מייל; מספר טלפון - רצוי, אבל לא חובה ושם אמיתי - אופציונאלי פרטים נוספים לגבי הקומזיץ
:
הקומזיץ ייערך ב- 16 באפריל בשעות הערב, בחוף הים בהרצליה ליד המרינה. בתפריט: פיתות, סלטים וקצת בשרים על האש (קבב, נקנקיות)
, מרשמלו ותפו"א, שתייה קלה, יין / בירה וחטיפים.. אנשים כישורניים מוזמנים להפגין כישורייהם. הכוונה היא לקטעי בידור כגון - סטאנד אפ קצר, שיר, גיטרה, דרבוקה, אחר (אם למישהו יש אקורדיון, נוכל לארגן ערב זמר ושירה בציבור של לקט משירי ארץ ישראל המובחרים
) מה עוד להביא
כסאות פלסטיק, בגדי ים - אופציונאלי (אפשר גם בעירום
), מוזיקה
, תאורה (?), נרגילה, שש-בש
, שמיכות לחוף ושמשיות (סתםםםם).. * מספר המשתתפים הסופי, לא ידוע לנו כרגע, מכיוון שייתכנו פורומים אחרים שיצטרפו אלינו. * זה לאו דווקא ערב לפנויים/ות. בראש ובראשונה זה ערב של כייייף וכולם מוזמנים. ניתן להזמין חברים/ות בשמחה.. רק להודיע לנו מראש, כדי שנוכל להוסיף לרשימה.

dianah

New member
פרטים../images/Emo35.gif

איזה עוד אירועים יש בפורום סינגלס שצריך להיות מעודכנים עליהם
בתור מישהי שהמרינה בהרצליה אינה משכני הטבעי, תוכלי לתת עוד קצת פרטים על המיקום ואיך מגיעים למאותגרים-גיאוגרפית כמוני
מגיעים לשם דרך הרצליה פיתוח? ואני מקווה שגם אנשים לא כשרוניים (כמוני...) יכולים לבוא
את תעשי חלוקת תפקידים? כל אחד מביא משהו? צריך גם לדאוג לכלים חד פעמיים - סכו"ם, צלחות - למי שלא ירצה פיתות או משהו כזה, ולדאוג לגריל עצמו ולעצים... ונדמה לי שמישהי רצתה אופציה צמחונית - אין לי מושג מה זה אומר בקומזיץ אבל אולי שהיא תגיד מה היא אוכלת בקומזיץ צמחוני ולדאוג גם לזה - לא נפלה אוכלי צמחים
זהו, בינתיים, יום מקסים

ליאן.

New member
ובכן,

בניתים אני לא מצליחה לאתר מפה נורמלית של המרינה....... ועד שאמצא משהו אוכל לתת לך הוראות הגעה בהסבר גס: מכביש החוף (מכיוון דרום או צפון) יש לפנות לכיוון הרצליה במחלף הסירה (צומת סלקום), בכביש הזה יש להמשיך ישר (שד´ הגלים ובהמשך- רח´ יורדי העם) עד הסוף, שם הכביש מתעקל שמאלה.. להמשיך עם הכביש עד לצומת T.. שם תפנו שמאלה בדרך עפר. תמשיכו עם הכביש.. יש עלייה קלה.. ובהמשך הכביש מתעקל ימינה. כ50 מטר מהעלייה, תראו מצד ימין שער עם ירידה לכיוון החוף. ניתן לרדת עם הרכב למטה, רק כדאי לבדוק שיש מקום.. אופציה צימחונית? מה הכוונה? שניצלוני טופו במקום קבאב?
מי שמעוניינת באופציה צמחונית תוכל להביא מה שבא לה. בסה"כ לא מדובר בארוחה מלאה וכמויות בשרים רציניות אלא בפיתות-סלאטים-תפו"א-נקנקיות-חמוצים-קבאב-מרשמלו. כמו כן, אם מישהו לא מעוניין בפיתה, שיביא מה שכן בא, או שיודיע מראש. מי יכול לארגן עצים באמת? ואיפה מוצאים אותם? מישהו יודע? מה עוד?

dianah

New member
ממממ ...מרשמלו על האש ../images/Emo13.gif

שנים שלא אכלתי את זה
עצים - אולי יש באתרי בנייה או משהו כזה???

blaumark

New member
אני רואה שיש לי משתפית

כל הכבוד תמשיכי יחד נזיז קצת את הפורום קבלי חח בברה מארק

dianah

New member
משתפית? אני? לא מודה!

סתם משועממת..כלומר, לא ממש משועממת... אלא יותר עייפה ומחוסרת חשק להיות פרודקטיבית בעבודה
ומה זאת אומרת - "חח"? שאני אבין, אתה צוחק עלי, כאילו "חה - חה"?
וגם אני קוראת לפורום לזוז! הבעייה היא שמעיון בשאר הפורומים האנשים מאוד פעילים (באופן מופלא יש לציין) כל הלילה וכל שעות השחר המוקדמות, כך שאני מניחה שהם פשוט ישנים עכשיו
יש נרשמים לקומזיץ? ולמה פנטזיה שותקת? מה, אם יש חבר, אז שוכחים אותנו? שוכחים שיש לארגן קומזיץ?
(ואם היא קוראת את זה במקרה - אז המון
)

blaumark

New member
תגובה לדיאנה

הכוונה משתפית בצד החיובי של העניין כלומר מקדמת את התזוזה בפורום חח כלומר חיובי חזק כלומר כל הכבוד!!! ממש לא צוחק עליך ועוד אני הרי את יודעת שאני מת עליך והתגובות שלך עוד לא ידוע לי על הנרשמים לא דיברתי עם ליאן אני אתקשר לפנטזיה לבדוק מה קורה איתה קיבלתי ממנה הודעה לפני כמה ימים אז בכל מקרה תמשיכי להיות משועממת או חוסר פרודקיביות ולכתוב בפורום FROM WILD THING You Make My Hart Sing You Make Every Thing ... I Want toknow for ... מארק בלאו

ליאן.

New member
אנשים הודיעו על הגעתם באופן לא רשמי

תוכל להוסיף אותי לאייסיקיו? (#91642755) ההודעות האלה לא בדיוק רלוונטיות

dudusch

New member
עצים עצים עצים...

יש משטחים כאלה שעליהם שמים ארגזים ומזיזים עם מלגזות... אפשר למצוא אותם (אם יש מישהו מרמה"ש עם רכב גדול) מול מאפיית ודש ברמה"ש. אפשר אולי למצוא קרשים באזורים של שווקים או רשתות שיווק, באזורי פינוי גזם שלפעמים מפנים גזעים וכאלה... לגבי המיקום... זה היה פעם "חוף הנכים" (שמאלה)? אם כן, ניתן לחנות במגרש חניה למעלה וללכת קצת ברגל... ושאלת קיטבג... למתי הארוע מתוכנן?!

dianah

New member
דודוש......

האירוע מתוכנן כמובן לערב יום העצמאות (בערב של הזיקוקים
) ...המממממ, אם אתה כ"כ מעורה בהלכות מאפית ודש ברמת השרון - אולי תוכל גם להביא את העצים..?

ליאן.

New member
אהלן דודוש,

עד כמה שידוע לי, חוף הנכים נמצא יותר קרוב למלון דן אכדיה.. והחוף המדוּבר נמצא יותר בכיוון הצוק.. עדיין דרושים מתנדבים לעצים, (וגם לכל השאר).. את כל פרטי הקומזיץ תוכל למצוא כאן. נא להרשם! (חשוב) ליאן.

babe10

New member
שאלה חשובה ../images/Emo117.gif

למיטב ידיעתי אסור להבעיר אש בחופי הרצליה. ובלילות לעתים מסתובבים פקחים של העיריה באזור. (מנסיון....) שעלולים להורות על "פיזור ההפגנה" מה שעלול לחרב את כל הערב. האם מישהו בדק אם בכלל מותר לעשות את זה?

ליאן.

New member
תמיד כשאני שם, יש קומזיצים באיזור.

גם בשישי האחרון היו.. עד כמה שידוע לי, זה לא חוף מוכרז.

dianah

New member
מותר או אסור ../images/Emo35.gif

אולי כדאי לוודא את זה לחלוטין לפני שמגיעים לשם? שלא נגיע עם הכל ואז לא ייתנו לנו לעשות שם קומזיץ או גרוע יותר, נגיע וכל החוף יהיה תפוס?
מישהו יודע איפה מבררים משהו כזה? עיריית הרצליה - אולי? מישהו מהאזור שם מכיר את מספר הטלפון של מי שאחראי על נושאי החופים?

ליאן.

New member
אם נתחבט בשאלה הזו באמת..

אנו עלולים למצוא עצמנו ללא קומזיץ

אלדד26

New member
נו, באמת

אסור להדליק אש בשום חוף בארץ, בין אם הוא מוכרז ובין אם לא. אם נעשה את זה כמו שצריך, בסוף החוף (למישהו יש 4x4?), לא צריכה להיות שום בעיה, ושום פקח לא יגיע.

למעלה