התחילה העונה השישית של Poker After Dark

• פותח הנושא napox
  • פורסם בתאריך

napox

New member
התחילה העונה השישית של Poker After Dark

למי שאוהב לצפות ב PAD , הלילה התחילה העונה השישית
Cash Game Format - $200/$400 blinds with $100 ante - Buy-ins range from 100k to 250k Seat 1: Tom Dwan Seat 2: Patrik Antonius Seat 3: Howard Lederer Seat 4: Eli Elezra Seat 5: Ilari Sahamies Seat 6: Phil Ivey​

talhorm

New member
וואו! איזה שולחן!

חוץ מהווארד לא הייתי מחליף אף שחקן כאן. במקום הווארד הייתי שם את גאס הנסן או בארי גריינשטין בשביל לראות קופות גדולות... או את פיל הלמיות' בשביל האקשן במיוחד עם דוואן. דוואן, אנטוניוס ואייבי בשולחן אחד... SICK

talhorm

New member
בעצם מה בארי גריינשטיין גאס הנסן והלמיות'

שכחתי מהשחקן האהוב עליי משום מה. ושחקן ענק שכיף לראות אותו משחק...מקשקש וכו' - דניאל נגראנו כמובן

Kgt1

New member
כל ההימורים הצדדים האלה הורסים את המשחק..

אלעזרה מרים עם Q5 ספיידס רק בשביל לא לראות פלופ, זה ממש מעצבן.

napox

New member
מסכים, גם אני לא אוהב את זה

הכוונה טובה, הם מנסים להפוך את להיותר מעניין. אבל לא צריך. יש שחקנים מצויינים ויש המון כסף, ההימורים הצדדים מיותרים.

2המרפא

New member
תשמע האנשים הם מהמרים כפייתים

כמו ההימור המטומטם הזה של זיגי ואייבי האם הפלופ יצא שחור או אדום על 50 אלף דולר. כנראה שככה זה כשאתה מהמר כפייתי ועשיר בצורה מגוחכת. לאף אחד שמה לא חסר כסף זיגי ודוואן הם משחקני האינטרנט הכי טובים בעולם, אלי איש עסקים מצליח מאוד, פטריק ואייבי כנראה השחקנים הטובים בעולם וכולנו משלמים ללדרר כי הוא מחזיק בחלק הארי של פול טילט.

shaywh

New member
לדרר אחד הבעלים של פול טילט????

זה כמו להיות בעלים במפעל להדפסת כסף.

2המרפא

New member
הוא לא אחד הבעלים הוא מחזיק ברוב

המניות, דה פקטו הבעלים. לאייבי יש אחוזים גם לפטריק ולעוד כמה מקצוענים גאס הנסן, פרגוסון וכו` אבל מחזיק מניות הרוב זה לדרר. פול טילט זה אתר שהוקם על ידי מקצוענים ולכן הוא הכי מקצועני, זה לא מקרה שרוב השחקנים הכי גדולים שם כי פשוט יש להם אחוזי בעלות כאלה ואחרים, אבל לדרר הוא מחזיק מניות הרוב מה שהופך אותו לעשיר בצורה מגוכחת.

talhorm

New member
יצא כבר הפרק השלישי... |ספויילר|

דוואן הוריד הילוך, אייבי יצא המנצח של התוכנית הזאת אחרי שלקח לדוואן קופה די גדולה עם זוגיים Q 7 מול AK שלדוואן היה זוג K... הALL IN של אייבי על לדרר היה פשוט אכזרי. אבל הוא עשה בסופו של דבר טובה ענקית ללדרר, כי לאייבי היה 9-9 וללדרר היה 88 , וזיגי זרק 8 6, אז רק 8 אחד נשאר בחפיסה, ועוד שתי 9 אני גם שונא את ההימורים הצדדים...

2המרפא

New member
אנטוניוס מורווח הכי הרבה מהפרופס

הם מגלגלים הרבה יותר כסף בחרא הזה מאשר במשחק עצמו

למעלה