התחילה עונת החתונות והתחיל הבלגאן

התחילה עונת החתונות והתחיל הבלגאן

בזה אנחנו אלופים רעש יריות מוזיקה עד השעות הקטנות לא מתחשבים באף אחד ואין מי שמעז לפתוח את הפה !, זה פשוט מקומם אם זה היה ליום אחד מילא אבל כל ערס קטן מתחיל בטקסים שבועיים לפני כל יום עד אחד או 2 או 3 לפנות בוקר שרים , אני כבר שבוע לא מצליחה להרדם בלילה מהרעש והסיוט יגמר ביום שני יש חתונה והחלאות עושים ארוע באולם ככה שאולי יהיה לנו שקט

פואד ה1

New member
ככה זה היום מתחתנים ברעש והמולה ומתגרשים בצעקות ומשפטים.

אהה ואללה סח

אצלנו בשכונה יש5 מקרים של גירושים הרכילות בחסות אמא שלי שמכירה את כולם וחופרת על זה
מצחיק שהם מתחתנים בגיל צעיר ואז צרות מסכנים הילדים שבדרך כלל נופלים בין הכסאות

מותק, אם עוזבים לא חוזרים

חוץ מלחזור לתפוז. לכן אני חושבת שצריך לסגור את פורום ערבים. מה היה אומר עליו פספורט המשוגע? פורום חמאס?!! בסך הכל טוב, אל חמדללה. מה איתך?

ואללה צודקת

מעניין מה היה חושב פספורט ? איפה הוא באמת נעלם בטח צופה מהצד ואין כאן אנשים שמספיק רעילים כמוה שיגרמו לו לצאת מהחור שלו ולהגיב
זולה בא לפעמים
אני אין יותר מדי חדש

אני חושבת שפספורט הפך להיות פציפיסט

ואוהב ערבים. הוא אחד המתנדבים הקבועים באל עראקיב. לא תאמיני איזה שינוי הוא עבר.

מסכן מי שהתחתן אתמול בבאקה

כולם חגגו עלייה הסטורית לליגה א ...האמת גם אני והברזתי לחתונה בטענה שהכביש הראשי היה סגור :) ...מה עם אבור להרעיש אחרי חצות , חוק מדינה קובע שאסור להרעיש אחרי חצות וכל מי שעוברעל החוק ייענש , שכחתי שאצלנו במגזר כמה חוקים לא תופסים במרחב שלנו

אני סובלת זה לא מצחיק

אתמול לא ישנתי ואם לא מספיק אז הכלה והחתן מאותה שכונה יעני חגיגה שלמה וגם כן הכלה עשתה חתונה בבית שזה הזוי
והחתן אנחנו שכנים דלת ליד דלת וזה בלתי נסבל אני בורחת מהבית כדי לא לסבול הייתי בקניון עד עכשיו ויש מחר עבודה
תחזיקו לי אצבעות מקווה שלא אתחרפן

Drifter2

New member
באמת לא נעים ...

מזכיר לי מקרה דומה עם השכנים , אבל כבר ביום הראשון כל השכנים באזור ביקשו שיכבו את המוזיקה ב 12 בלילה , והייתה היענות .
בכל מקרה אם אין עם מי לדבר , אז שימי לך אטמי אוזניים טובים ... ותשכחי מהצרות

יש בערוץ 2 עכשיו ראיון עם אביב גפן

לא סובלת את צחי קומה טיפוס מעצבן בגלל שזה אביב אני משאירה

למעלה