התחילה שנת הלימודים בארגנטינה

lailaein

New member
התחילה שנת הלימודים בארגנטינה

אתמול סופסוף התחילה שנת הלימודים ככה שאני קצת יותר חופשייה. רק שעם שעון הקיץ ב7 בבוקר עדיין חשוך והבן שלי לא מבין למה קמים בלילה לגן.

Joy107

New member
מקסימים../images/Emo57.gif

באמת מוזר שבשעה שבע עדיין חשוך..

איזו באסה

לעזוב את הבית בחושך!!! אף פעם לא הבנתי את השעונים האלה... הם מקסימים, לילה! שנת לימודים נהדרת שתהיה לכם!

skooby

New member
תחלית הלימודים

אני מלמדת בתיכון. בתיכון מתחילים בעוד כמה ימים. הלימודים גם מתחילים בעשר (התלמידים באים בתשע לארוחת בוקר),אבל בארץ האש בחורף בתשע יש עדיי קצת חושך. הילדים שלך מתוקים!!!!

סקרנית לדעת

האם יש קהילה יהודית בTIERRA DEL FUEGO? מרגיז אותי שאני ארגנינאית ומכירה אותה רק כהמשולש האחרון במפה... ביקרת בMALVINAS?

אלון 58

New member
איפה יכולים להיות...?

En Rio-Grande o Oshaia?​
לא ראיתי מעולם שום פרסום על קיום קהילה מסודרת של יהודים בארץ-האש.

skooby

New member
אלון

אם תקרא את התגובה שלי למאי דבי תראה שיכולתי להיות בטולאוין או באחת החוות

skooby

New member
הי מאמאי דבי ../images/Emo13.gif

אני נמצאת בעיר RIO GRANDE שבצפון ארץ האש. יש את אושואהיה בדרום ובאמצע עיירה בשם TOLHUIN שם יש לנו בבקת סוף שבוע. הצפון של ארץ האש הו שטוח,יש בו מעט עצים כמה נהרות והמון ים. יש הרבה רוח והבתים נמוכים עם גגות משופעים וחצרות. זו עיר שקטה ונחמדה. אושואיה היא הרבה יותר תיירותית יש בה הרים יערות אגמים וים. טולואין נמצאת ליד אגם מדהים בתוך העיר, גם מאוד יפה שם. חוץ מבערים יש אנשים שגרים בחוות גדולות בהם מגדלים בקר וצאן או בחוות קטנות לגידול ארנבות ביער. יש גם כמה דייגים שגרים בבקתותבודדות על החוף. אין קהילה יהודית, יש כמה משפחות של יהודים, אבל אני לא מכיה אותם. זה גם לא חסר לי. בMALVINAS לא היייתי צריך לחסוך הרבה הרבה כסף בשביל זה. אשמח לענות על כל שאלה ולהראות לכם את האיזור כשתבואו,
מריאלה

נשמע חלומי...../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif

תודה! בהזדמנות, אולי תפתחי הודעה ותני לנו לטעום מהמקום, לפחות מתמונות?

למעלה