התחילו איתי 3! הומואים במסיבת גייז

genotip

New member
התחילו איתי 3! הומואים במסיבת גייז

בQ

genotip

New member
מסתומרת? ב-רור ../images/Emo70.gif

זאת מחמאה אדירה שהומואים מתחילים איתך

בע.

זה רק אומר שאתה נראה להם כמו תחת מוצק לזיון. אם כוסית או מפורסמת מתחילה איתך זה כבר משהו שונה כי בחורות כמותן לא צריכות להתחיל עם אנשים כי נדברים אליהן כמו לזבובים ואם אתה מקבל את הכבוד זה אומר שיש בך משהו. וחוץ אל תשכח שהומואים מחפשים את מי שנראה שיזרמו איתם מהר.

אוריקס

New member
למה אתה חושב שהומואים שונים

מבני אדם אחרים
אפשר לחשוב שהומו מחפש רק סקס, הוא יכול לחפש גם קשר כמו כל בחור/בחורה אחרים...

genotip

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ומה איתך? גם אתה יודע?

nirtheking

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אני לא ידוע

genotip

New member
אני מבקש...

1. כפרע, *כל* חברה שלי שהייתה עד עכשיו היא דוגמנית ביולי / ברקן / סתם כוסית. אבל לא ככה בוחרים חברה, או לא לפי זה שופטים בחורה. זה נמוך. 2. תחת מוצק לזיון? האמת שבדיוק קונה אופניים בכדי למצק קצת את התחת. אם הומו (ועוד חתיך) מתחיל איתך, זה סימן טוב. בין אם אתה בקטע, ובין אם לא. 3. יזרמו איתם... אפשר לחשוב שחזרנו 30 שנה אחורה שהומואים היו צריכים להסתתר... מי שבקטע יזרום בדיוק כמו שגבר יזרום עם אישה, מי שלא - גם אלוהים לא יעזור כאן. צא מהסטריאוטיפים.

המ... שונא שמוציאים דברים מהקשרם.

1. המצב ממש לא דובר על חברה. כי כשהבן אדם דיבר על זה שהתחילו איתו לא אומר שהוא חשב על איך יתפתח הקשר ביניהם. 2. אני מכיר מספר הומואים ולפי הדיבורים שלי איתם הדבר האחרון שהם מחפשים במועדון זה "קשר". ולא יודע בן כמה אתה אבל בגיל שלי(לפחות בחתך האוכלוסייה שאני מכיר) קשרים מגיעים אחרי תקופה של היכרות לכיף ולפעמים גם קצת מעבר. אולי בגיל שלך אתה כבר יותר לחוץ על קשר כי אתה חושב שזה סמל סטטוס כלשהו המעיד עלייך ככה שכשתה יוצא למועדון זה בשביל אולי למצוא את בחירת לבך ולא עוד איזה משהו נחמד ללילה. 3. כן. מה לא ברור ביזרמו איתם. אתה הולך, מתחיל עם בחורה במועדון אתה רואה שאין לך סיכוי איתה אז אתה ממשיך הלאה לבחורה הבאה שתזרום איתך שום הסתתרות.

genotip

New member
גם אתה? ../images/Emo12.gif

1. מי זה הבנאדם? התחילו איתי. איך אתה יודע על מה חשבתי ועל מה לא? 2. יופי. גם חבר שלי (ידיד, מכר. לא חבר, חבר
), הדבר האחרון שהוא מחפש במועדון זה "קשר". הכוסית שבאה איתי למסיבה (Xית מלפני שנתיים) לעומת זאת, לא חיפשה מי זיין אותה (כי כבר יש לה חבר). כל אחד בא עם מטרה אחרת. תתפלא, לא כולם הולכים למועדון כי הם מחפשים זיונים (חוגג היום חצי שנה עם החברה
). 3. לא מתחיל עם בחורות
יש חברה. ויש כמה סוגים של "תזרום". היא יכולה "לזרום" איתך למיטה, יכולה "לזרום" איתך בריקוד, והיא יכולה גם "לזרום" איתך בזה שתצאו ותשבו בחוץ וסתם תדברו (no kiss kiss). דיי להכליל, כל ההודעה שלך מתבסס על הכללות. זה שאתה מכיר כמה הומואים שמחפשים רק סקס, זה לא כי הם הומואים, אלא כי זה מה שאתה וכל הסובבים אותך מחפשים במועדון. זה לא קשור לגיל, ולא קשור לשום דבר אחר, כאלו אתם. לא כולם כאלה

למעלה