התחיל טוב נגמר באעסה

bigredlight

New member
התחיל טוב נגמר באעסה

הייתי בסופ"ש עם חברה שלי בצימר-סוויטה של כפר נופש רמות (ליד הכינרת). הגענו לזה דרך חיפוש באינטרנט. בהתחלה נראה יקר, אבל הפלסמה 42", הסאונה הפרטית והרמה הגבוהה די קנו אותנו. אבל מה שבאמת חיפשנו זה שקט. ששקקטטט. בלי ילדים משתוללים ובלי ערסים שמשמיעים שרית חדד בשתיים בלילה. המקום נראה מבטיח וגם על-פי ההסברים יש 3 סוגי אירוח: סוויטות-צימר לזוגות, ביקתות משפחתיות, וסתם חדרי מלון. מההבנה שבמתחם הסוויטות לא נשמע ילדים מקילומטר - בחרנו בסוויטות. הגענו. היה מגניב. עובדי קבלה נחמדים, חניה פרטית מסודרת. סוויטה ברמה, מרפסת, גינה קטנה ונוף מעולה, ג'קוזי, סאונה יבשה פרטית, פלסמה ענקית, דולבי סראונד, ארוחת בוקר מגניבה לחדר... יופי טופי. יומיים ראשונים של בטלה והתפדלעות הלכו סבבה. אבל אז בשבת חלה האכזבה: אחרי הארוחת בוקר רצינו לנמנם שוב ופתאום התחילו מכל הכיוונים צרחות של ילדים, כדור של איזה ילד מפגר ששיחק איתו מול הקיר של הסוויטה שלנו, ילד מפגר אחר שרץ דרך המרפסת שלנו בין שתי הסוויטות השכנות. בקיצור - הגן של נחמה קם למד"ס בוקר. מההלם התקשרנו לקבלה. הוסבר לנו שאכן מותר לארח בסוויטות עד שני ילדים קטנים (..מ...מה?!) "אבל הענין יטופל". אכן הענין "טופל". הציעו לאורחים השכנים לשחק במגרש המרוחק יותר. אז הם שיחקו גם שם. למה לא. עכשיו התווספו גם ריצות מהסוויטה למגרש ובחזרה. הכדור המשיך להלום בקיר. בקיצור, במקום להתעצבן ולהתווכח החלטנו פשוט לקחת את הרגלים (טוב נו, את האוטו...) כבר ב-12:00 בצהריים ולעוף חזרה למרכז. הום סוויט הום. מוסר השכל - אם כבר משלמים, כדאי לברר את כל הפרטים הקטנים והחצופים כולל מי ומה מתארחים בסמוך. חופשה נעימה.

Forum User

New member
מוסר ההשכל בהחלט נכון, וכמה מרגיז

לא מבינה את העניין של אפשרות לארח ילדים בסוויטות לזוגות בלבד. מאוד מכעיס מנקודת מבט של זוג שבא לנוח ב-ש-ק-ט. יחד עם זאת, הייתי מאוד נזהרת מלהדביק את שם התואר "מפגר" לכל ילד שעובר בסביבה, גם אם הוא מהסוג המעיק. יש עוד פלוסים ומינוסים, שלא קשורים לנוכחות הילדים? במילים אחרות: בניכוי הילדים, האם התמורה שווה את המחיר?

bigredlight

New member
סה"כ כן

יש גם אח מפנק עם עצים (ריח מגניב של עץ בכל המתחם), יש אופציה למסאז'ים (לא ניצלנו את זה כי רצינו פרטיות מוחלטת לבד), והעובדים מאד מנומסים. יש DVD ואם אין כוח לסוע רחוק למסעדה - אפשר לאכול גם במלון עצמו. הסוויטות עצמן טיפה קרובות אחת לשניה, וממה שראיתי - יש מקומות דומים במחירים יותר נמוכים, אבל לא הייתי מרגיש שום אכזבה לולא הסיום המבאס בשבת בבוקר. כמובן שאחרי כזה פינאלה מתחילים לעשות חשבון של "אוף על זה שילמנו?!" ... קשה לשלוט בזה. אבל בסה"כ - המקום לא רע ודי עונה על הציפיות החומריות.

איריסג

New member
הלקח שלי כבר די ממזמן...

תמיד, אבל תמיד, כשאני מזמינה סופשבוע בצימר - אני מקפידה להזמין באתר שבו כל היחידות, ללא יוצא מהכלל הן רק לזוגות, ולא זו בלבד אלא שאני גם שואלת בעת ההזמנה האם אלו יחידות שניתן לארח בהם גם ילדים. אם התשובה היא כן - אני מוותרת מראש, ולא משנה איזה מקום מדהים זה יהיה. כל עוד אני רווקה בלי ילדים, אני מתכוונת לנצל את הפריבליגיה ואת היכולת לצאת לחופשות שקטות. ובאתרים שיש גם יחידות לזוגות בלבד אבל לצידן יחידות למשפחות - אני יודעת ששקט לא יהיה לי...

bigredlight

New member
אהממ אהמ... נא לשבת...

2080 עבור לינה + ארוחת בוקר. אני יודע שזה נשמע יקר אבל באמת הרמה טובה. לולא הסיום הסיוטי - לא הייתי מרגיש רגשות אשם שהוצאנו כזה סכום... אבל ניחה. ככה צימר טוב מאבד לקוחות טובים.

bee906

New member
ידידי היקר

האם אתה יודע שבתוספת של 400-600 ש"ח היית לן בכנען ספא וב תוספת של 1000 בספא ויליג

למעלה