התחיל ליהיות פה משעמם אז החלטתי

• פותח הנושא it me
  • פורסם בתאריך

it me

New member
התחיל ליהיות פה משעמם אז החלטתי

להתחיל שרשור חדש. אין יותר אתאיסטים מול מאמינים. רציתי לשמוע תגובות בנושא דו-קרב: בפינה הכחולה: הגיבור של רב המכר "התנך", מלך היקום, שליט השמיים אותו אחד שגרם למוהל לכרות לכולנו חלק שאנחנו רוצים מאוד עד היום האחד והיחיד (?)- God ומפינה הורודה (ציפיתם לאדומה נכון): Satan-מלך השאול, נציג הגיהנום, שיחקתפקיד ראשי בסאוט'-פארק, הבן אדם עם הקרניים- Sa....tan אז מה אתם חושבים? למה אלוהים קצר את כל התהילה? למה אין תנ"ך גם לשטן? מאיפה הגיעו בכלל כל חוקי הדת? והכי חשוב... מי ינצח בדו קרב. תגיבו ותצביעו.

למה???

New member
../images/Emo58.gifנהאהאה...

דהההה... (ראית סאות'פארק אז מה הבעיה שלך?!) השטן הומו=איכס!!!!!!!! וחוץ מזה יש לו תורה אבל היא של ה-ו-מ-ו-א-י-ם (את, שכחתי את שמך, זה בצחוק... לא אישי) הומאים!!!! הו-מו-איייייים! איכס!!!!! ELOHIM RULZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!

it me

New member
1-0 לאלוהים

ההומופוב קבע את היתרון לאלוהים. נראה לי שהייתי צריך להשמיט את הקטע על סאוט'-פארק... בורקס מישהו?...

למה???

New member
הומופובית! מי אני? לא.... מה פתאום.

פשוט שטן הומו זה כבר מוגזם...

למה???

New member
אוי שכחתי... ועוד הומו שחושק בערבי!

יאק... לאן האנושות הגיעה?! גועל נפש...

DuStOfAnGeLs

New member
יא, כמה שטויות בהודעה אחת. *נפעמת*

קודם כל, מי אמר שיהיה דו קרב? אולי תחיו בשקט? ומה הקשר לפינה ורודה?!?! (בלי קשר גם השאלה) ויש תנ"ך לשטן. סטניק ביבל קוראים לו. ומי אמר שאלוהים קצר את כל התהילה?---> אנשים כמוך שלא מבינים בשיט! טוב, אני רגועה, נושמת ובעיקר לא מעוצבנת, יום טוב.

it me

New member
העיקר שכולנו חברים...

ההודעה נכתבה מתוך רגע של שיעמום. ועוד בצחוק אז אם את לא צוחקת זה לא סיבה ליהיות קנטרנית כל כך... תנשמי עמוק ותחיי קצת מחוץ לפורום... אני ממש לא בתחרות על "מי מבין יותר?". דרך אגב... את אתאיסטית או מאמינה?

DuStOfAnGeLs

New member
את השעמום שלך- תשאיר בבית...

אולי אז אני ארגע... ותאמין לי שאני צוחקת כמה שצריך... ואני לא קנטרנית- איך אתה יכול לשפוט את זה מהודעה אחת שלי? ואם לא שמת
אני לא נמצאת כ"כ הרבה בפורום... בזמן האחרון בכלל לא הזדמן לי. ודרך אגב... לשאלה שלך- אני שטניסטית.

DuStOfAnGeLs

New member
אני לא נלחמת נגדו, יו נואו...

אבל אם אני כן, אז בבקשה, בלי פינות ורודות...

erezsh

New member
לפי התנ"ך

השטן הוא משרת של האלוהים. השטן בתור ישות עצמאית הוא המצאה של הנוצרים כדי להפחיד את המאמינים שלא יסטו מדרך הנצרות.

it me

New member
חיכיתי לתגובה כזאת...

ואני אומר "אם הנוצרים המציאו את השטן כיישות עצמאית (דבר שהוא נכון בהחלט) מדוע לא ייתכן שהדת שקדמה לה המציאה את אלוהים בעצמו?" thank u erezsh

כי...

אלוהים הקים את הדת ולא האדם בגללו אנחנו מאמינים בו אי אפשר להגיד שהאדם ברא את האלוהים זה כמו להגיד שהמחשב ברא את האדם הנוצר לא יכול להגיד שהוא ברא את היצרן שלו

it me

New member
זה בדיוק הוויכוח.

אתה אומר שאלוהים יצר את הדת. אני אומר שזוהי המצאה בהחלט... אבל לא של אלוהים או משהו כזה אלא של אדם אחד בעל כישרון מיוחד...

Lu Tze

New member
בהחלט ייתכן.

לעזאזל, המצאתי שני אלים בעצמי. השאלה היא האם זה מה שקרה.

למה???

New member
ספר לנו עליהם...

אתה אפילו יכול לעשות ניסוי! תבקש מתפוז להיות מנהל פורום על שם האלים שלך... לאט לאט אנשים יתחילו להכנס ואם האלים מספיק מגניבים אתה תיהיה ממציא של איזה דת... משהו כמו אלוהים... לך תדע אולי זה יצליח...

למעלה