התחלה חדשה - שאלה ישנה.

atlantis13

New member
התחלה חדשה - שאלה ישנה.

תודה רותי - מהיום יש סדר חדש. והפעם :

מהי רוחניות לדעתכם?

רותי 11

New member
לדעתי רוחניות זה הכל אפילו שאומרים

או מחלקים את העולם על פי חומר ורוח
הכל קשור בהכל ואין הפרדה בין הדברים
כל מה שקורה לנו בחיים זה תרגום של
המחשבה שלנו ומחשבה זה החלק הרוחני
שאנחנו הכי הרבה משתמשים בו

atlantis13

New member
אם תדמייני עולם אחר..

האם תחיי בו גם פיזית? כי אם לא - איך המחשבה קשורה לחומר? אני מאמין ב"תגובה אפקטית" - מחשבה על שינוי חייך - ושינוי פיזי בחיים שלנו - ולא לברוח אל עבר עולם אחר - ולנסות "להביאו הנה" - כי אין בך ממש רוחניות - רוחניות זה ממש לקחת משהו רוחני - ולגלם אותו פיזית.. זוהי דעתי - מה את חושבת?

אם כל מה שקורה לנו בחיים זה תרגום של המחשבה שלנו - ואם המחשבה שלנו שונה - כל אחד מהשני - אז כל אחד חי ב"עולם משל עצמו" - או בדיעות שונות - בעולם אחד - כאשר רוחנית יש אור ויש חושך - חושך יכול להיות רוע - ויכול להיות בורות וחוסר קבלה - בעוד אור יכול להיות סימביוזה של מלאכים, אהבה, שיעורים נפשיים דרך לימודים פיזיים על יקומים כאלה או אחרים - כאשר השיעור הגדול הוא על כדור הארץ.

אני מסכים עם מדיטציה + דיעה רוחנית = עשייה פזיית - הרגעות הגוף -= מובילה לבהירות מחשבתית - אך לא לשינוי האופי הרוחני שלנו - אלא להירגע קצת - כדי להמשיך הלאה - זה לא אומר שמשהו נשכך או שונה- אנחנו פשוט "מתפקדים פיזית" בעוד תפקידנו הרוחני - עדיין יש להבינו קודם - לבחור אותו - לעצב אותו - ואז ליישם אותו - דרך תכנון מחשבתי.

מה דעתך?

atlantis13

New member
מסכים בעיקר עם הסוף..

"המחשבה שלנו ומחשבה זה החלק הרוחני
שאנחנו הכי הרבה משתמשים בו "

אני קורא למצב כזה "תוד(ע)ה רוחנית"

מצד שני מדענים סוברים כי אנו משתמשים רק ב20% מהמוח האנושי - אז מהם ה80% האחרים - ומדוע הם "נשכחו" מאיתנו? ואיך הם נקשרים לרוחניות אם חומר ורוח הן אחד?

atlantis13

New member
מעשה יוצא מעשה שמצריך מחשבה רגועה קודם.

ואז ללכת "בלב שלם" עם המעשים הפיזיים שלנו..

אל לנו לשכוח שבעולם הפיזי - אנחנו גם ישויות שיוצרות חיבור אחד עם השני - ויש כאלה שמחשבותיהן רעות או לא ב"סינכרוז" נכון - עם אנשים אחרים - ולכן רוצים לפגוע בהם - אלו נשים חשוכים - או תחת השפעה רעה - בעוד מחשבותיהן רעות או לא נכונות - וגורמים למפגע סביבתי גדול - לכן חופש החיבור לאנשים שמתאימים לנו עם שיטת הירגעות (מדיטציה) יכולה להוביל אותנו למעשים ובחירות אחרות - ולא לנצל את הזולת לטובתנו - מה שלא קשור לרוחניות אמיתית - אלא לאדם חולני עם מחשבה שעולם נועד לשרתו - זאת לא רוחניות למנוע מאדם אחר אושר.. זה זיהום רוחני ואנוכיות ורוע פיזי טהור.

atlantis13

New member
אני הייתי מציע קבוצה של מדיטציה של כשעתיים..

פעמיים בשבוע.. גם להכיר אנשים נחמדיםת וגם להירגע קצת.. הרבה יותא טוב מפיתרון הקפה-אקטואליה-רכילות שלנו - זה סתם לבזבז זמן ולפגוע ברוחניות - שהיא פשוטהת טהורה - ואמורה לתרום לנו - ולעורר אנשים אחרים.. ודרך קפאין ורכילות זה לא יקרה.

זוהי דעתי -

מה השיטה שלכם להירגע? שתפו קצת..

atlantis13

New member
בקיצור המחשבות שלנו -יוצרות מציאות לעצמנו.

וכל עוד אנחנו לא פתוחים לךלמוד רוחניות שהיא כוללת גם את הזולת - לא נכנסים לרוחניות - הזולת הוא לא ארנק מהלך בשביל העסק הרוחני של ה"ההילר הנאור" - אלא תלמיד המבקש אהבה.. לכן גם חבר קרוב - או ידידה קרובה - היא ממש כמו הילר - אהבה מרפאת את השנאה, את הכעס- וכדי לאזן אותנו - אנחנו צריכים להיות נאהבים באמת - ולא דרך הארנק שלנו - בשום צורה - במיוחד אם אנו נכנסים לתחום של רוחניות - רוחניות היא תהליך - של לשנות את עצמך 0 - ולהכיל גם אדם אחר - משהו שאנשים שוכחים מאור מהר - ועושים הכל - כדי גם לא להיזכר.

בקיצור - צריך לרפא פצעים - ולא לשכוח מהם - ואז להירגע, ואז ללמוד רוחניות - רק ככה אנחנו נקיים מהטראומות של מה שאנחנו עוברים בחיי היום-יום - ומשנים את עצמנו, או יותר נכון "מתאמים את עצמנו" לעבר התנסות רוחנית.

למעלה