התחלה חדשה

dorit461

New member
התחלה חדשה

שלום שמי דורית ואני חדשה הן בפורופ והן בעולם שנפתחתי אליו ולא ידעתי שזה קיים כאן בארצינו . אני בת 46 והייתי מאוד מעונינת למצוא בחורה בת גילי פלוס מינוס שתעזור לי להכנס לעולם שלכם ולהיות חלק מכם. למה לא גבר תשאלו ? לא יודעת בנתיים נוח לי לתקשר כרגע עם אישה אין לי נטיות לסביות אני נשואה +2 בוגרים. אני מאוד מתרגשת כאשר אני כותבת אז עמכם הסליחה אשמח מאוד אם יהיו פה חברים וחברות שיעזרו לי . תודה דורית

O r e n E

New member
סומק כזה טבעי... מזמן לא היה לנו פה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום ולקהילה. אני מקווה שחברי העמותה שהוא הגוף הרישמי שלנו, ירימו את הכפפה. חוץ מהפניה בפורום, תוכלי להתכתב עמם בדוא"ל [email protected] גם אם תקבלי את המענה הראשון מאיציק, אל דאגה! הוא משלנו ואני בטוח שימצאו אנשים שיסכימו להצתוות עמך ולהכניס אותך לקהילה שלנו. בהצלחה אורן

ברוכה הבאה

נחמד פה,תישארי

קוואנט

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני שמח שהחלטת להיכנס לעולם הנטוריסטי. ברגע שתיכנסי, לא תביני איך לא נכנסת עד היום
. את מוזמנת לקרוא את המדריך לנטוריסט/ית המתחיל/ה ולהתחיל להבין איך הכל עובד. אני מקווה שמהר מאוד נראה אותך במפגשים ובאירועים, ואל תשכחי לדווח ברגע שתעברי את ההתפשטות הראשונה והחגיגית

ויוי939

New member
הרשמה לעמותה..

דורית את מוזמנת להרשם לעמותה באמצעות המייל שכתב אורן בתגובתו למעלה.. יש לנו פעילות בסוף השבוע 20.10 בבריכה במרכז הארץ.. ויכול להיות שיצליח לך להרשם ולקבל הזמנה.. בהצלחה.

dorit461

New member
התחלה חדשה מדורית

תודה תודה רבה לכולם גם לבנים וגם לבנות כבר יצרתי קשר עם "מיס קוקי" ו "ויוי939" ושלחתי גם מכתב לעמותה אשמח מאוד אם אקבל תשובה חיובית על הארוע ב-20.10 . כולי התרגשות רבה היתה על התגובות החמות שקיבלתי פה
תודה לכולם.... דורית

יום אחד

New member
עזרה לדורית

שלום דורית גם אני זקוק בדיוק כמוך לחיבור כדי להמתיק את כנסתי לחבורה הנטוריטית אז בואי נעזור אחד לשני ונתכתב במייל ונתאם בילוי נטוריטי משולב בן 31 פ"ת המייל [email protected] צרי קשר

kiaora

New member
שמת לב שהיא ביקשה בחורה?

אמרה שכרגע לא נוח לה עם גבר. אז עד שתעשה ניתוח לשינוי מין כנראה שתאלץ להמתין בסבלנות

../images/Emo140.gifברוכה הבאה בשערנו דורית

אם תהייה מתנדבת... ברוכה... ויוי את כאן? אך גם אם לא דורית ממליץ בחום להגיע לפסטיבל פשוט שבו העירום זכות ולא חובה ועוד לפני יש מפגש בריכה בשרון בשבת הקרובה והאמיני שבשטח כבר תחושי אחרת ותוך דקות תוכלי כבר ליצור ידידויות עם נשים ,גברים וזוגות וגם אם ביקשת נשים בעצה תמיד אשמח לעזור

dorit461

New member
תודה ושוב תודה לכולם

הסתדרתי כבר כולי תקווה להגיע בשבת עם חברה מהאתר יום קסום מדורית

drorlight

New member
הסבבה

קחי את בעלך יום אחד לחוף בודד ושקט תתפשתי ותבקשי שהוא גם כמובן קחי ספר וקצת דברים טובים תכבי את הטלפונים ואז תראי ותרגישי איזה כיף ואשאר תלוי בך

למעלה