התחלה חדשה

יאיר 33

New member
התחלה חדשה

כן, פרק אחד מאחורי. זה אמנם לקח לא מעט זמן, אבל זה הגיע בסוף, טפו טפו טפו , התחלתי לעבוד
אנחת הרווחה נשמעה למרחוק, ואבן כבדה ירדה מהלב. אם עד היום היה לי מחסור בעבודה ואהבה, נשארה עכשיו רק האהבה
ועם כל הכבוד לאהבה, (ויש כבוד ...) מבין השתיים, המחסור החמור יותר היה בעבודה, והנה, הפרק הזה מאחורי סוף סוף... נראה שהשחר מתחיל לבצבץ...

הזכרת לי משהו

היום ישבתי עם חברה בערב ואמרתי לה שהנה סוף סוף אני עושה משהו בשביל הנפש, שזה היה כ"כ חסר ופתאום אני מרגישה כ"כ טוב ואז היא שאלה: ומה עם אהבה? חשבתי קצת ואמרתי לה שנכון, זה חסר, אבל הצורך בהתעסקות יומיומית בדברים שמועילים לנפש חשובים לי יותר... אז מאמינה שבוא תבוא האהבה באיזה שהוא שלב, גם לי גם לך הכי חשוב, שיהיה לך המון המון בהצלחה בדרך החדשה
אני, ששוב לא נרדמת

noa128

New member
פנינתי

משהו אומר לי שעם הלימודים החדשים, וההרגשה הטובה שאופפת אותך - גם האהבה בוא תבוא... אם יש משהו שלמדתי על בשרי לפני מס' שנים - זה שהדברים האלה מוקרנים החוצה - משודרים לסביבה. לפני כשנה הייתי לכאורה פנויה - ואפילו הכרתי איזה איש או שניים - אבל השדר ששידרתי , בכלל בלי להרגיש היה "לא פנויה לזה" - כי הייתי עסוקה בראש ובלב, כי לא הייתי פנויה ומוכנה להכיר באמת ולהשקיע במערכת יחסים - אפילו לא קצרה.. ואת בכיוון חיובי, וזה משמח כל כך..

למעלה