התחלה של התחלה של התחלה

התחלה של התחלה של התחלה

זוכרים שסיפרתי לכם על האיש שלי שיצא לחפש את עצמו? זה שאמרתי לו שזה לא מתאים לי? הוא חזר לתמונה פעם שלישית אבל זה קורה רק בגלל שאני נותנת לזה לקרות. לא "זורקת" מהחיים שלי אנשים שאוהבת. כי אלה שאוהבת = שווים את החברות שלי. אז אנחנו חברים מהמסטינג, לא נובלה דה-לה אופרת סבון. (אפלטוניה עילית - HERE WE COMEׂ) האמת היא שאני משועשעת. טוב, אני משועשעת רוב שעות היום ממילא, זו רק תוספת. תגידו, איך זה "עובד" אצלכם? הענין הזה של להפריד בין רומן לחברות? תלתל-מסוקרן

noa128

New member
איך? שאחזור על עצמי? ../images/Emo8.gif

לא אומר לך "לכי אחרי הלב", רק אבקש שתעשי לעצמך מבחן קטן בהקשר היחסים האלה. במבחן הזמן, הקשיים, המרחק - איפה א ת עומדת? איך רואות אותו עינייך? האם הוא מתעצם בליבך, קצת קצת בכל פעם? או משנה פאזה וצבעים? משהו אומר לי, שיש כאן את היהלום הזה מתחת לערימת הזכוכיות הצבעוניות, שגורם לעינייך להבריק, ללחייך לסמוק - לליבך להתרונן עם כל חזרה כזו שלו, שמועצמת לאט-לאט בכל פעם ופעם. ושחררי יקירה, שחררי והפליגי, תזרמי איתו - כי מה יש לך להפסיד?

kisslali

New member
אז זהו, שזה לא!

ולמרות שאני מסתכנת בעריפת ראש, גם אצלך זה לא עובד זה רק מן קטע של לא לוותר כי רוצים וגם כשיודעים שזה לא יצליח ואין סיכוי נותנים עוד צ'אנס ומוצאים לזה שם שיעשה את זה אפשרי. תעשי לעצמך פוסטר של מה שחיפושית אמרה לך בעבר, תתלי אותו על הקירות בבית ותתמודדי עם זה כמה שיותר מוקדם כי ככה זה יהיה טיפה פחות כואב אח"כ. איך אמרה ורדה: "תזרקי אותו!" סליחה על בוטות, זה באמת נאמר מלראות רק את הצד שלך ללי

noa128

New member
מה אמרה ה- ../images/Emo15.gif?

ואל תידאגי, עריפת ראש לא תהיה. לא כאן. לא לך. לא היום.

kisslali

New member
לפחות לא ממך....

החיפושית אמרה משהו כזה: אם את לא מספיק טובה למישהו ל100% הוא לא שווה אותך. לא בטוחה שניסחתי נכונה אבל כמה פעמים אפשר לחזור לשמוע מאותו מקום שאני רוצה, אבל.... ללי

../images/Emo103.gif מזל היו? היה רדיו?

מה שחיפושית אמרה סידר לי את הראש. בעצם זה תלוי לי על המשקפיים. הפואנטה היא שברומן וגם ברעות- בשניהם יש אהבה, דאגה, קירבה, אבל כל סוג קשר והאיכות שלו. ה"עובר ושב" שלי נכשל ברומן. הוא לא נכשל ברעות. אז למה "לזרוק"? אני מומחית ב"לזרוק" אבל זה אחלה חבר! אני לא "זורקת" אהבות שוות. אוספת אותם. הם חברים הכי-הכי שלי. אני הכי-הכי שלהם. יש עם מי לדבר בלי חשש ולספר בדיחות בלונדיניות בלי מעצורים. ללכת לסרט, להתייעץ, ויש מי שמסדר את החשמל...והמחשב...ואוסף אותי בחשכת ליל כשהמכונית נתקעת. ויש מי שמדי פעם מפתיעה בעוגת הבית או סידור פרחים מהגינה. נפגשים בנשיקה על הלחי, מדברים על אהבה לאחרים ונפרדים בחיבוק אחי. כל כמה זמן הם מחליפים אשה ואני לעולם נשארת...אבל בלי אינטימיות (כלל ברזל) כי אני לא מאמינה בהנשמה מפה לפה. ככה זה עם ה"עובר ושב". כן, עדיין מתרגשת כשנפגשת איתו. נהנית מההרגשה. כיף ביחד ולא סובלת בלחוד. אולי מצאתי את הנוסחה שלי לפרידה במינימום סבל...ניתוק מוחלט היה גיהנום עבורי. אני מודה. עכשיו נהנית. איך זה נראה בתור סידור, ללי? חיפושית? מיקי? EVERYONE? תלתל-לא-עורפת-ראשים-ב ח י י ם! ובשביל שנחזור למשבצת הרומן הוא יצטרך להשקיע דם יזע ודמעות למה הסוויץ' בראש שלי נחלד קצת...חפפתי שיער...

יימשך כמה שיימשך

בדרך כלל זה נוח, לפעמים מתחשק יותר קרוב אבל יש קונצנזוס עם הרבה כבוד הדדי. יש אוירה טובה, בלי מתח. אנחנו זורמים עם זה. שנינו בתהליך הזה ביחד. ההחלטה שלנו היתה שאם/כאשר ייגמר לאחד מאיתנו, זה ייגמר וזהו. בינתיים אנחנו רק מגלים עוד נושאים ותחומי ענין משותפים. וזה כיף.

bar666xp

New member
עוד בסוף גם תתאהבו מחדש ../images/Emo3.gif

אבל מי אני שידבר אני ידוע בתור זה שמתקשר לשאול מה נשמע לבחורה שלפני יומיים אמרתי שהיא לא אוהבת אותי.

LostInTheSky

New member
ואיך תדעי אם הוא...

עוד שבועיים לא יחליט שוב, שהוא צריך לחפש את עצמו? אני יכולה לומר לך שגם אצלנו זה היה ככה, ניסיתי "לחפש" את עצמי, חשבתי שמצאתי... אבל לא... ושוב עזבתי אותו... והוא רק נפגע יותר ויותר... ואני לא רוצה שאת תפגעי!!! כל מה שיש לי לומר הוא שתשמרי על עצמך.... אנחנו ניסינו ועדיין מנסים ומצליחים בינתיים להיות אפלטונים, נפגשנו פחות, דיברנו פחות,זה קשה, אבל כנראה שאפשרי... בהצלחה! LOST IN THE SKY

כה אמרה חיפושית

"כשהאחד מחפש יש הרבה אי ודאות אצל השני, אי ודאות שמוביל לפחד, פחד שמוביל להתנהלות כזו או אחרת. מכאן זה נראה תוצאה של אי ודאות ולא תוצאה של אהבה כזו או אחרת." אמרה ואז החלטתי שאני עוברת לעידן הוודאות ומצידי שיישאר באי-וודאות שלו. יש לי מושב של כבוד באפלטוניה עילית. אלופה עם קבלות. אם כבר אהבתי, אפלטוניה קלה לי יותר מאשר להיפרד לגמרי. ככה אני - באג מלידה. תלתל-יודע-נפש-תלתל--לפעמים

kisslali

New member
קוראים לזה לאכול את העוגה ולהשאיר

אותה שלמה. אם הבנתי אותך נכון, אמרת שאת יודעת שזה מה שמתאים לך כי כזו את וזה ממש אחלה. לא אני ולא אף אחד אחד צריך לשכנע אותך אחרת. מצד שני אולי ורק אולי, אם היית טיפונת פחות יעילה באפלטוניות ועוד פחות בלשמור על ידידים אולי היית מספיק בודדה להתעקש ולמצוא את האחד והיחיד. ואז שהוא יציל אותך בלילה ויתקן מחשב ו... מצד שני אולי זה לא מה שאת רוצה. שאלת איך אצלי? אצלי זה הכל או כלום לא. בין הארי לסאלי אני מהצד שלו, טוענת שיחסים אפלטוניים זה אומר שאחד לא רצה והשני דוקא כן.... ש"ש ללי

אאוץ'....../images/Emo122.gif (בצחוק)

צוחקת לעצמי - חיפושית חפפה לי את המוח, ואת מוסיפה ג'ל...
מילים כדורבנות! אני אוהבת את הראש שלך!
למען הפורום, אני רוצה להדגיש שהעוגה לא שלמה. היא בלי הקצפת והדובדבן שבראשה.... הארי וסאלי הם מודל מעניין- 12 שנים הם שיגעו אחד את השני עד שהתחתנו. ניסיתי להיות בודדה. חמש שנים התרחקתי מאפלטוניה למקום שמכתיב צמיחה של בדידות אבל לא הייתי בודדה. הייתי רק לבד, רוב הזמן גם נהניתי מזה. המסננת שלי עם חורים קטנטנים ורק איכות תעבור דרכה. האיכות הגיעה ואפילו לא חיפשתי...ופתאום אחרי תקופה יפה ביחד הוא התחיל עם סיפורי הארי וסאלי. במקרה הזה אני הארי...הוא סאלי...ואני משתפת פעולה כי מה-זה מתאים לי! יש סוג של קשרים אפלטוניים שגוועים מאליהם, אולי זה אחד מהם. FADE OUT תמשיכי לכתוב, ללי! איזה כיף לקרוא את התגובות שלך! ותודה על הרעיונות. תלתל-שמח

למעלה