התחלה

המקליק

New member
התחלה

טוב ..... נדמה לי שיש כאן פורום מדליק עם שוטרות ..... ושאר מסובין..... שיהיה יום נפלא

pachanga

New member
סבבה:)

אז מה אתה מקליק? אגב למה מקליק דווקא? סתם שאלה....

המקליק

New member
הקלקה כדימוי.....

פאצ``אנגה אני מבחין שאת מאוד פעילה כאן הקלקה את יודעת מה זה לא??? קצת דימיון שאני בטוח שיש לך

pachanga

New member
א-ו-ק-י :)

קליקי אני רוצה שאני ואתה זמינים כאן.... יש לך תוכנה עם הפרח החמוד הזה שמסתובב שהוא אדום עד שהוא נהפך לירוק בקיצור במקום לבלבל לך את המוח יש לך ICQ? ואם לא יש לי רעיון אחר.... יש עניין לדבר? אבל אני ממש חסרת אונים מהאנשים כאן רק אל תגיד לי שאתה גם נשוי!!!!!!!!!!

המקליק

New member
ממש לא......

שמעתי שיש המון נשואים אני ממש לא אבל חייב לומר שגם הפרח הזה לא משגע אותי יש אפשרות ארכאית של אי מייל.....

מה יש לך נגד ..נשואים..?

לא יצא לנו להחליף מילים...אבל כאן בפורום מדברים סקס...נראה לי שעושים מעט פחות...אבל לנשואים יש יתרון.. אם תרצי לנסות...?...אני כאן..

pachanga

New member
לא תודה רמי!

אני מאלה שמדברים מעט ועושה הרבה אבל לא בקטע הוירטואלי ובטח לא עם נשואים....

המקליק

New member
רמי יאללה יאללה

נשואים פשוט מאבדים את זה.... על מה אתה מתרברב אני חושב שפאצ``אנגה ענתה לך.....

יאנה

New member
המקליק......

קודם כל תרשה לי לברך אותך על הצטרפותך לפורום שלנו :cool: דבר שני אני לא מסכימה איתך שנשואים מאבדים את זה, כניראה אתה לא מכיר מספיק אנשנים נשואים ;-)

הנשוי

New member
הסתבכת

ברכות על הצטרפותך אבל כמו שאמרה יאנה לפני ובדיוק מהצד השני לנשואים ולנשואות יש יתרון על הרווקים החשק נשאר הלחץ עבר בגרות נפשית מכירים אישית כשעושים עם אותה אישה מכירים כל נקודה רגישה לתשומת ליבך הנשוי

לפאצ`....ולקליק..

אין לי בעייה....תהנו לכם יחד..כמה שיותר רק אל תחשבו שהמצאתם את הגלגל... ובתחום הסקס ...אני יודע מה אני שווה.. בכל אופן...אם יהיו לכם חוויות ...מיוחדות..אולי לנו ספרו מעט.. כמו שסיפוריי..כאן בפורום ..נמצאים .. תוכלו בהם להציץ ואולי יותר להבין.. אז...להתראות..בחוויות..

הנשוי

New member
לפאצ`ה

נשואים עושים את זה רק וירטואלית? נו באמת מאחל לך שתעשי בחודש מה שאני עושה בשבוע ואצלי כידוע לך הסקס זמין כל היום וכל הלילה

הנשוי

New member
לרמי מורג ולרווקות

כבר אמרתי בעבר שאנחנו הנשואים מדברים על סקס בין מעשה למעשה ורווקי הפורום ``אולי`` עושים בין דיבור לדיבור

למעלה