התחלה...

Me¥tal

New member
התחלה...

שלום. אף פעם לא תקשרתי. אמנם הייתי מודעת לנושא ורציתי בכל מאודי לתקשר, אבל אף פעם לא ניסיתי ממש. בזמן האחרון, קורות לי כל מיני תופעות מוזרות. אני חושבת על משהו, וכמה דקות או שניות אחרי זה, הוא קורה. אלה דברים פשוטים וימיומיים. אני חושבת על משפט מסויים, ומי שמדבר איתי אומר את אותו משפט בדיוק, מילה במילה. היום ישבתי בכיתה והייתי בטוחה שהדלת נפתחה. הרמתי את הראש כדי לבדוק וראיתי שהיא סגורה, אך מייד כשהרכנתי אותו, היא נפתחה באמת. אני יודעת שאלה יכולים להיות דברים מקריים ושאני סתם מתרגשת מזה, אבל בכל זאת, יש יותר מדי צירופי מקרים בלתי צפויים כאלה, ואינ רוצה לדעת האם אני באמת "לומדת" לתקשר אם משהו שמראה לי את העתיד הקרוב מאוד?

שלום וברוכה הבאה- מיטל

לא הייתי קוראת לתופעות שאת חווה- תיקשור אך בוודאות הייתי מייחסת אותם לחיבור לאנרגיות העידן החדש צירופי הדברים כפי שאת אומרת- הם באמת- ולא בצחוק וכולם כבר עוברים לתדרים הללו- לתדרים שנותנים לנו לראות ולדעת כשחושבים על משהו זה קורה- או הוא מצלצל- או הולכים ורואים- או שומעים את המשפטים ברדיו או מאנשים אחרים הכל קיים- ופתאום יש לדברים מימוש זה מופלא וזה חלק עכשווי של אנרגיות העידן החדש תהיי שמחה איתן- תחווי אותן- תעצימי אותן- תעירי-תאירי לאחרים על קיומן- לא להיבהל- ולא להגיד - אני לא מאמינה- כי זה באמת כל כך מולפא- שקשה להאמין- אך האמיני- והדברים יתגלו בעוצמות הולכות וגוברות- אל תחסמי- רק תיזרמי אני מאחלת לך חיבור נעים עם אנרגית זרע המשיח- כי הרי ידוע שיוצעים כבר מגלגל קרמה ישן- אין לו מה להציע לנו יותר- לכן נבין שאין לנו רצון להיות יותר תקועים עם האנרגיות הנמוכות שהיה לו להציע לנו- ונמשיך למקום שם המודעות עצומה- והאנרגיות מטיבות ומיישמות את המחשבות והרצונות שלנו לכן חישבי חיובי- ולו יהי- יתקיים בחייך בכאן ובעכשיו כל טוב אביגיל

yog 10

New member
אור שמחה והצלחה לך מיטל...

ברוכה הבאה לעידן החדש התחזקי ותתקדמי ותגיעי לתיקשורים!!

קרנוש20

New member
ברוכה הבאה לעולם המופלא

של העידן החדש גלי את הקסם שבך שחררי אותו לאויר אל תפחדי ותשתמשי בו בתבונה קרנינה האוהבת

למעלה