התחלה .

הודגיק

New member
התחלה .

שלום לחברי הפורום , אפשר לומר שהיום נכנס בי הג'וק של לעשות קיפוליי נייר , זה פשוט מגניב. בכל אופן , אני לא יודע איך להתחיל ומה לעשות . הדבר היחיד שאני כן יודע לעשות זה עגורנים (רק מהסיבה של האגדה היפנים של ה 1000 עגורנים והמשאלה) . תעזרו לי , איפה להתחיל ?

gvish

New member
קיפולים פשוטים

באתר של Alex Barber אפשר למצוא הרבה דגמים לפי רמות.

ophler

New member
קטנוניות זה אנחנו

ת'אמת, קטנוניות זה רק אני. אתה ודאי מתכוון לעגור, הציפור. עגורנים אלה המנופים בנמלים. ---- ואם להיות קצת פחות קטנוני, אז לדעת לעשות עגור זה בכלל לא רע מבחינת יכולות. איך מתחילים: אפשר לקנות ספרים (אני מניח שרוב שוכני הפורום התחילו כך). יש אפילו בסטימצקי. לא תמיד, לא כל הזמן אבל יש, פשוט צריך קצת לחפש. המומלצים להתחלה: אוריגמי 1-4 מאת רוברט הארבין. אולדסקול במלוא מובן המילה. (בעברית) ישנם שלושה ספרים של קוניהיקו קאסהרה: חדוות\פלאי\קסמי אוריגמי שאפילו יצאו במהדורה מחודשת משום מה. הם לא כל כך מומלצים להתחלה למרות שיש בהם מגוון רחב של קיפולים כולל פשוטים יחסית. בכל מקרה דגמים מצוינים. (בעברית) יש עוד ספר של קאסהרה שאיני זוכר את שמו (יצא בארץ גם בעברית). אם אנגלית אינה מהווה מכשול עבורך אפשר לקנות באתרים כמו אמאזון. אתרים: קפוץ שניה לקישורים כאן למעלה ותמצא אתרים למתחילים בכל מיני רמות. יש גם קצת קיפולים באתר המרכז לאוריגמי (גם בקישורים או בטאג-ליינס). באתר הזה יש גם מידע מפורט על המרכז ועל הפעילויות שהוא עורך. גוגל זה אחלה מנוע חיפוש. ברוך הבא ובהצלחה

gvish

New member
עגורנים

ב"הצופה" שיצא בפורים, נכתב טור שלם על נדידת העגורנים ואתרי הקינון שלהם.

למעלה