התחלות למינהן...

SoupNazi1

New member
התחלות למינהן...

שלום. כנראה כהרבה גברים יש לי סוג של רתיעה מלהתחיל עם בחורה. למעשה אף פעם לא עשיתי את זה למרות שאני בן 25. הייתי מעוניין לנסות, רק לפני זה כמה שאלות קטנות: * כאשר בחורה פנויה מגיע לפאב/בית קפה/מועדון עם חברותיה, כמה באמת היא רוצה או נאמר אחרת מצפה לכך שיתחילו איתה. * כמה כבר בחורים שהפכו לחברים או לכל קשר אחר מזדמן יצא לכן להכיר במקומות בילוי שכאלה. * ואחרון... אולי שאלה קצת בנאלית, באיזה סביבה הכי תרגישו נוח שיתחילו איתכן. תודה.

Gvido Zivers

New member
תשובות

1. יש בחורות שמגיעות לפאב במיוחד בשביל זה ויש בחורות שמגיעות סתם לבלות עם החבר'ה. אבל כל אחת לוקחת בחשבון שפאב זה מקום שיכולים להתחיל בו איתה. אם תעשה את זה בצורה טובה וחיובית, זה יעבוד, הא תדבר איתך ותשתף פעולה. 2. זה כבר שאלה סטטיסטית לבחורות שהן יענו. 3. מה שחשוב, זה שאתה תרגיש בנוח בזמן שאתה מתחיל עם מישהי. לא משנה איפה זה. עדיף שתרגיש בנוח, משוחרר, בסביה הטבעית שלך, מאשר תרגיש מאולץ ולא טבעי רק בגלל שבאת למקום שאתה שלבחורות נוח שיתחילו איתן שם. המצב הפנימי שלך עובד עבורך וזה הכי חשוב בהיכרות ולא המקום. אם אתה מרגיש במצב הרוח המתאים, תוכל לעשות את זה בכל מקום.

SoupNazi1

New member
משעשע לראות שאתה אותו בן אדם

שהתראיין בכמה מקומות בטלוויזיה ועכשיו עונה פה. זאת שהתראיינת תוכנית הבוקר הייתה הכי משכנעת. כנראה בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את זה.

Gvido Zivers

New member
מצויין :)

הנה גילית שאנשים מהטלויזיה גם גולשים בפורומים, מנהלים בלוגים וחיים חיים רגילים לחלוטין.

SoupNazi1

New member
תודה על התשובות

השאלה הסטטיסטית נשאלה דווקא בכדי להכיר חוויה אישית וחיובית. כך שזה ייחודי מאיש לאיש ולא "המוני" כמו סטטיסטיקה. הכוונה של השאלה היא אני שומע מנשים חוויות רעות על איך שגברים התחילו איתם, מה שעומד מאחר שיחות אלו זה דבר אחר, אבל אשמח לשמוע על חוויה נעימה דווקא, כשבמעמד הזה של גבר מתחיל עם אשה, הגבר לא הטריח את עצמו עליה.

Lir האחת

New member
../images/Emo140.gif

אהמ, אם בחורה מחזירה לך מבט, חיוך או רמז אחר כלשהו, יש מצב שהיא מצפה לכך שתתחיל איתה. בחורות לאו דווקא יוצאות לפאב בציפייה שיתחילו איתן, אבל אין ספק שזה מחמיא כשזה קורה. לכל אחד לפי דעתי. [תלוי כמובן איך מתחילים
]
אהמ, לא יצא לי להכיר במועדון/פאב בחור שהיה לי עניין לצאת איתו - לא לכיוון רציני ולא לקשר מזדמן. אם כי אני בהחלט לא שוללת מראש היכרות במקומות בילוי שונים. [שוב תלוי אילו מקומות, אבל בגדול, לדעתי, בהחלט ניתן להכיר מישהו במטרה להמשיך בכיוון רציני במקומות בילוי שונים].
אם הבחור מוצא חן בעיני, לא נראה לי שיהיה לי ממש משנה היכן בדיוק הוא יתחיל איתי. אם כי, האופן שבו הוא יתחיל איתי, בהחלט יהיה משנה

הממ לפני שהן יוצאות..

הו מתלבשות.. מתארגנות כל אחת שמונה שעות לפני.. וכל אחת לוקחת בחשבון שאולי יתחילו איתה אין דבר כזה... ומה זה באיזה סביבה... תבין משהו... הסביבה לא משנה זה אתה שמשנה... אתה יכול להתחיל איתה ברכבת או בפאב או באוטובוס או סתם ברחוב או בחנות בגדים... הסביבה לא משנה יותר מדיי... לי כבר קרה שלקחתי טלפון מאחת שהכרתי תוך כדי נסיעה כשאנחנו נוסעים אחד ליד השני והיא צעקה לי את המספר.. סיפרתי על זה פעם.. כמובן שהכרתי אותה לפני.. אבל רק אותו יום ביקשתי את המספר...

כל מקרה אם תבוא מתוכנן מדי.. אז..

זה לא יצליח.. תזרום עם עצמך וזהו... אגב אם אף פעם לא התחלת עם אף אחת עצה שלי שתשים לעצמך מטרה רק לדבר עם בחורה בצורה נורמלית ושהשיחה תזרום ואחר כך אחרי שתראה שיש לך כבר ביטחון לדבר עם בחורה כמו בן אדם ושזה לא כזה סיפור והיא רק בן אדם לאט לאט תנסה גם לבקש מספרי טלפונים וכן הלאה..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אוו, ממש מחקר ../images/Emo9.gif

כשבחורה פנויה מגיעה עם חברות לפאב/בתי קפה/מועדון, הציפיה שיתחילו איתה תלויה בכמות החברות שהיא יצאה איתן, בעיקר. כמה היא רוצה? זה כבר אינדוודואלי לגמרי.. אף פעם אין התנגדות להתחלות, מקסימום- מנפנפים בצורה יפה
לי יצא להכיר כבר.. 3 בחורים שיצאתי איתם.. במקומות בילוי שכאלה. אבל אולי זו לא דוגמא כזאת טובה, אני התחלתי איתם
אני ארגיש הכי נוח שיתחילו איתי בסביבה הטבעית שלי.. לא בדרכי לשירותים או לקחת שתיה או משהו, בלי לומר דברים לא נעימים, שאני לא ארגיש לא בנוח, וכ'ו.. בפאבים זה סבבה, במועדונים זה קצת יותר "סטוצי", ובבתי קפה- באמת לא נראה לי מתאים. בדר"כ בבתי קפה אני אשב בפרטיות עם חברה אחת, ואז הבחור שיבוא ויתחיל, רק יפריע לשיחה אינטימית. מקווה שעזרתי

L y c a n

New member
לא בלקחת שתייה?../images/Emo12.gif

אבל זה אחד המקומות בתוך פאבים וכאלה.. כאילו, בד"כ ליד הבאר יש פחות וולים, ויש גם נושא לדבר עליו.. כמו "קוקה לייט, זה הכל?
"

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif סמול טוק כזאת זה עוד בסדר,

אבל יותר מזה- זה כבר "אממ.. חברות שלי די מחכות לי.."

L y c a n

New member
תשמעי

הכל צריך להתחיל מסמול טוק, אף אחד לא מתחיל עם בחורה ממשפט כמו "אני מעדיף שתלבשי נעליים בז' בחופה".. מתחיל ליד הבר, ואז זורקים משפט כמו "אז אני אראה אותך ברחבה (של הריקודים)?" מקבל את ה"אולי" המסתורי, ונעלם בתוך הקהל, גם, במן מסתוריות
ואז או שמחפש אותה בהמשך הערב, או מתחיל בציד מחדש

OnlineOne

New member
ובנינו...

נכון שאם הבחור שווה מספיק הן גם ימשיכו לחכות?... בסופו של דבר, אם הבחור באמת שווה ובאמת נראה כאילו הוא מנסה ולא כאילו הוא בדרך ל"עוד סיבוב", נראה לי ש-90% מהבחורות יתמסר גם עבור גמגום מבוייש.

למעלה