התחלות עצובות

ברלנה24

New member
התחלות עצובות

אני יודעת שרובכם פה אנשים נשואים\גרושים עם ילדים ואולי תמצאו את ההודעה שלי קצת לא במקום אבל בכל זאת אני צריכה להתחיל עכשיו כמעט את כל חיי מחדש... אז אני בת 24 ועד לפני שבוע היה לי חבר גרנו ביחד כמעט שנה וחצי ותכננו להתחתן והכל היה טוב באמת , היה לנו בית ביחד, בית חם שכמוהו לא היה לי הרבה זמן (אני באה ממשפחה מתוסבכת) ואז פתאום יום אחד בלי שום אזהרה מוקדמת שזה הולך לבוא הוא בא ואומר לי שהוא לא רוצה להתחתן ושהוא כבר לא יודע אם הוא אוהב אותי יותר... חוץ מזה גם פוטרתי מעבודתי לפני שבועיים, חלק מהבעיות בעבודה הזו נבעו מתוך הצורך לעבוד שם הרבה מאוד שעות גם בימי שישי - שבת ואני רציתי להיות איתו מהשפגם בגמישות שלי ובסופו של דבר פוטרתי מכוון שאיני עובדת וגם אם אמצא עבודה לא אוכל לממן את הדירה שחיינו בה לבד אניגם זו שצריכה לעזוב את הדירה איך זה תמיד צרות באות ביחד? בנתיים הוא הלך להורים שלו (תמיד הוא בורח לאמא ) ואני פה לבד לא מסוגלת לישון במיטה הזוגית אז אני ישנה על הספה בסלון וזה רק אם אני מצליחה לישון. אני מקבלת הרבה עידוד ממשפחה וחברים אבל זה אולי יכול לדבר לראש אבל לא לרגש פשוט הכל בא לי בבום ענקי שכזה... איך אוספים את כל החלקים ומוצאים את הכח להתגבר ולהתחיל הכל מחדש? אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל...

noa128

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo13.gif

למה לא במקום יקירה? אין לי ספק שכואב לך לא פחות מלאחרים כאן גם אם הנתונים "מסביב" היא אחרים... מציעה לך לנסות ולראות את המצב מזוית קצת אחרת: את לבד, בדירה משלך (אם הוא לא חוזר תחפשי שותף/ה אחר/ה, ואם כן דירה קטנה עם שכ"ד לא גבוה), פנויה לעבוד לצאת ולהכיר מחדש אנשים אחרים. מה בעצם מונע מימך לתקופת הביניים לעבוד במלצרות או בחנות, ובינתיים לפגוש ולהכיר אנשים חדשים, חברים חדשים? הייתי גם אני פעם בנקודה הזו, בערך בגילך - קצת יותר צעירה. ובאמת התחלתי מחדש - מתענגת על הדף החלק, הכרתי חברים חדשים, יצאתי, ביליתי, גם עבדתי ובאיזשהו שלב הגיע התבלין בצורת האיש שבו התאהבתי עד מעל לאוזניי והפך בסופו של דבר לבעלי. תרימי את הראש חמודה, תשאירי אותו מאחור וצאי לדרך חדשה. בהצלחה לך
נועה.

אולי אני אשמע לא לעניין

ואני יודעת שכרגע לא תוכלי לשאוב מזה נחמה אבל אני חושבת שצריך לאסור נישואים לפני גיל 30. כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל רובנו בגילך עוד כל כך לא 'מבושלים', את עוד תשתני ותשתני ותשתני. קחי על הפרידה הזאת טרמפ, תרחיבי לעצמך את הנפש, את הלב, את המח, אחרי שתתאבלי את תוכלי, עוד תראי. את תתגברי ותתפתחי, את עוד כל כך צעירה, את תהיי בסדר ואנחנו פה כדי לתמוך. בילי

galshnit

New member
הכל לטובה!!../images/Emo24.gif

אני שומעת עכשיו ברדיו סיפור על זוג שהתחתן הביא ילד שהוא כיום בן פחות משנה והאדון החליט שלא מתאים לו יותר. אז... נכון,זה קשה ,כואב,אך כמה שזה כואב ממש כאב פיזי בתוך הלב... קחי את הזמן תתאבלי על קשר שהלך ותראי שיחד עם תמיכה של חברים טובים אפשר הכל...והשמים הם הגבול תצאי חזקה ומחוזקת ולכי תדעי את מי את עתידה להכיר? ומי הנסיך שיהיה ראוי לך.... הכל הכל לטובה.את עדין צעירה גם לי קרה מקרה דומה רק שבמקרה זה אני הפסקתי הכל כי פשוט הרגשתי שזה לא זה. מה לעשות קורה (רק שבמקרה שלי הוא היה בן יונה אמיתי) וחודש אחרי מצאתי את אהבת חיי והתחתנו תוך חצי שנה. אז באמת שיהיה ט-ו-ב!!!

למעלה