התחלנו גמילה...

akavishon

New member
התחלנו גמילה...

הקטן אוטוטו בן שנה ותשעה חודשים. יום שישי אחרי הצהרים הורדו את החיתול... כל שישי וכל שבת - פיספוסים ודליפות (לא מפתיע). אתמול מפשתן בתחתונים וישר רץ לשבת על הסיר. זאת תרומתינו הקטנה לאקולוגיה ...

shno

New member
עלו והצליחו! אחי גיבורי התהילה ../images/Emo106.gif

אני חושב שאנחנו נחכה ונגמול את כל הילדים ביחד, אי שם בסביבות גיל 16. או שנשלח אותם לשבוע נופש אצל סבא במושב - שיעבירו שבוע על הדשא בלי חיתול וישתינו עצמם לדעת.... דווח על התקדמויות ואיך הולך - אני אשמח להתחיל לשמוע חוויות על העניין (יש לנו עוד זמן, אבל צריך להתחיל לעכל את הרעיון שזה מתחיל להתקרב...)

חבר משק

New member
בהצלחה

הבן שלי בן שנה ו-11 ועדיין כמעט לא מפגין עניין בנושא הגמילה אז חוץ מפעם אחת שהסתיימה בהשתנה על הבימבה שלו הוא עדיין מסתובב כל הזמן עם טיטול... אם יש למשהו תובנות בנושא (גיל מתאים, איך כמה ולמה) - אשמח לשמוע ולקרוא. עכבישון - תמשיך לדווח :)

shno

New member
הי אתה!

ככה, נסעת לשבדיה, חזרת משבדיה, ולא זכינו לשום סיפור, הגיג, תמונה?! איך עברה הטיסה? איך יובל התנהג בטיול? ספר משהו, בחיאת. שבדיה

שלום שלום ../images/Emo104.gif

ברוך שובך קודם כל כשביקשתי לגמול את בכורי, קניתי לו קודם כל סיר ונתתי לו לשחק איתו כאילו זה כיסא... אחורי זה קניתי לו את הספר על איתמרי שעושה פיפי - סליחה על חוסר הדיוק עם השמות אבל זה קרה לפני שנה שנתיים אה?
אוקצור שאלתי אותו אם הוא רוצה גם כמו הילד בסיפור וככה זה התחיל לאט ובטוח... נדמה לי שזה היה בגיל שנה וחצי, כי הוא יליד אביב כך שבקיץ הוא כבר התחיל עם נסיונות הסיר... אחורי זה כבר עלינו כיתה וקניתי לו את המושב המיוחד לשירותים זו בכלל היתה חגיגה אחחחחחח זכרונות
עדיין קשה לי לתפוס בכלל שזה הולך לקרות שוב, רק הפעם זה יבוא יחד עם כל התובנות שזכיתי לקבל תוך כדי הגדילה האישית שלי

akavishon

New member
גם אצלינו, כל פעם שאחותו הגדולה הלכה לשירותים

הוא רץ לשבת על הסיר (עם בגדים) ולצעוק "פיפי... פיפי....". נכון להיום, עדין רק פיספוסים... יש הצלחות כאשר אנחנו באופן יזום מושיבים אותו, אבל מצד שני רואים התקדמות. איך שבורח לו הפיפי הוא ישר רץ לסיר ומדווח...

למעלה