התחלנו עם נעליים ויש סימנים אדומים בקרסוליים

התחלנו עם נעליים ויש סימנים אדומים בקרסוליים

זה לא נראה כמו שפשוף, תינוקי בוכה ללא הפסקה, הורדנו את הנעליים והוא ממש נרגע, שמנו לו צמר גפן בקרסוליים מאחורה ועל זה נעלנו את הנעליים והוא הרבה יותר רגוע, גם את הרצועה האמצעית לא הידקנו עד הסוף, בסך הכל הרגל מתיישבת כמו שצריך או בכל אופן כמו שד"ר פנסקי הראה לנו. האם זה בסדר? (למי שכבר נתקל בבעיה דומה))

נועית37

New member
שפשופים

שבוע טוב,

היום במרחק של כמעט שנה וחצי מהיום הראשון של נעילת הנעליים אני כבר זוכרת את הרגעים הללו די מטושטש ( :.

אבל כן, גם ליואב היו שפשופים, פצעים וכל מה שאת רוצה. זה די נפוץ (לצערי) וכל הכבוד שהייתם ערים לזה בזמן וכבר הקלתם עליו בעזרת הצמר גפן.

באיזה נעליים אתם משתמשים? אם אתם משתמשים בג'ון מיטשל - הרצועה האמצעית היא החשובה שבין כל הרצועות. כך שברגע שאת משחררת אותה הנעל לא עושה את אותה עבודה.

אני הייתי מציעה לנשום עמוק קודם כל ( :, אבל באמת להמשיך להיות ערניים ואם יש צורך, להוריד את הנעליים כל החלפת טיטול על מנת לראות מה מצב הרגליים וכדי לשלול פצעים. ברגע שמתפתחים פצעים - ההתמודדות היא פחות נעימה ועדיף לעזור לתינוקי עוד קודם.

מאחלת לכם ולתינוקי התאקלמות מהירה ושנה טובה

במהרה את לא תאמיני אבל את תוכלי להרגיע הורים אחרים... (בעצם את כבר יכולה - על שלב הגבסים ( :)

בהצלחה

נועה

נעלי אלפא פלקס עם מכשיר דובס

לגבי המכשיר עצמו אין לי כלל ספק, זהו החידוש האחרון בשוק המכשירים נכון להיום, לגבי הנעליים לא קראתי בפורום שמישהו משתמש בזה, דיברתי עם הספק והוא אומר שיש כמאה ילדים עם הנעליים האלו, היום תינוקי מרגיש הרבה יותר טוב ברוך השם,
מפח הנפש כבר כמעט מאחורינו, כשנדע שתינוקי "מקבל" את המכשיר זה יעשה גם לנו ממש טוב, הלא בסופו של דבר הוא הגיבור האמיתי שלנו,

נועית37

New member
שמחה לשמוע שיש שיפור...

בהחלט הדובס הוא "הצעקה האחרונה" בתחום (גם אנחנו משתמשים בו ( : )

לגבי האלפא פלקס - הרבה ילדים כאן בפורום השתמשו בנעליים האלה. חלקם היו מרוצים יותר, חלקם פחות...

המשיכו לעקוב אחרי פצעי לחץ ולהיות ערניים ל "מצב רוחו" של תינוקי.

ואת צודקת לגמרי - הקטנים האלה - הם הגיבורים שלנו.

גמר חתימה טובה

גם אצלנו ההסתגלות לנעליים לא הייתה פשוטה

אמנם עם הג'ון מיטשל ולא אלפא פלקס, אבל היה לה שפשוף ברגל שבלי הק"פ, שבמחלקה האורתופדית קראו לזה "צלחת" (עיגול אדום עם לבן באמצע). היינו 3 פעמים במחלקה בשבוע ההוא, ואם אני זוכרת נכון, פעם נוספת כמה ימים אחרי... היא הייתה צריכה הפסקה של כמה ימים מהנעליים ולקח זמן עד שזה עבר לגמרי.
אם זה נראה חשוד - אני ממליצה לפנות לרופא המטפל שיראה את זה. מקסימום - יגיד להמשיך כרגיל.
אגב, היא לא הייתה בוכה הרבה בגלל זה למיטב זכרוני, כך שהבכי שלה לא היווה מדד לגבי אופן הטיפול.

נשואים30

New member
נעלים בעיתיות מאוד

עשו בעיות לכל תינוק לאחר ניתוח שנעל אותם. תעשי חיפוש בפורום ותיראי.
אנחנו אחרי בכי קורע לב, שימוש של יומים בסך הכל גרמו לפצע נוראי שחייב הפסקה של קרוב לשבועיים, חזרה לגבס והרבה עוגמת נפש. עברנו לג'ון מיטש בהמלצה של רבים בפורום שעברו לנעלים הללו.
ממש שערוריה שעדין אותו רופא ממליץ על הנעלים הללו למרות הידיעה שהםגורמת לשישופים חמורים וסבל רב לתינוק. נעלים אחרות ג'ון מיטשל והמרקל לא גורמות לבכי וסבל.
חבל שנותנים לתינוקות להמשיך לסבול.

הורדנו את הנעליים על דעת עצמנו

מקווה שאני לא מסבה נזק לתינוקי מאחר שעדיין לא קיבלתי תשובה מהרופא (שלחתי תמונות), הוא פשוט סובל סבל שלא יתואר למרות ששמנו צמר גפן כמעט לכל אורך הרגל, טוב לדעת שיש בעיה עם הנעליים האלו כך שאוכל להחליפם באופן בהול ושהספק לא יעשה לי בעיות בהחלפה, בסך הכל הנעליים לא מתאימות לו...

נשואים30

New member
גם אנחנו הורדנו אחרי יומים על דעת עצמנו

לפני שרופא ראה אותנו. לנו כבר היה פצע נוראי מקווה שאצלכם אין פצע חמור.
אנחנו שמנו הכל- צמר גפן, פלסטרים, קנינו כל מיני סוגים של פלסטרים בעשרות שקלים כלום לא עזר, קיבלנו מדבקות מיוחדות מהספק וכלום. ביום השני הורדנו נעלים ואנחנו כועסים על עצמנו שלא הורדנו ישר כשהוא התחיל לבכות.

את לא מסבה נזק, עדיף כמה ימים בלי נעלים מאשר פצע ובכי. הנעלים לא "לא מתאימות לו" הן לא מתאימות לאף תינוק מאז שלפני שלוש שנים הם שינו את הרצועה ומאז הנעלים עושות שיפשופים ופצעים. טוב שהורדת!
תחליפו נעלים למרקל או לג'ון מיטשל. גון מיטשל מעולות מומלצות מאוד מאוד. אם תמזיני חמר יש מצב שעד יום ראשון תקבלי אותם.
שיהיה בהצלחה!!!

נשואים30

New member
ג'ון מיטשל מזמנים ישירות מהחברה בארה"ב

החברה בארה"ב.

המשלוח מגיע תוך כמה ימים, ע"י שליח עד הבית.

הנעלים מעולות!! הן יותר סנדלים, מעור רך, הגפה מסיליקון. הן קלות מאוד. והן זולות! הן עולות נעלים +מוט+משלוח כ-400$ שזה בערך 1600 ש"ח (תלוי בערך הדולר בדר"כ זה יוצא קצת פחות.) זולות משמעותית מהאלפא פלקס.
לאחר מכן מזמינים כמובן רק נעלים ואת יכולה לנסות לבקש מאנשים בפורום נעלים שהם סימו להשתמש בהם.

בהצלחה.

פרלמנים

New member
הגזמה

אני לא מתלהבת כשאתה כותב הכללה כזו. יש הורים שמרוצים עד הגג מהנעליים האלה, מהרגע הראשון.
יש להיזהר כאשר כותבים כאלה הכללות ולזכור מי קהל היעד שלך.
שערוריה זו לא מילה מתאימה לפורום הזה, שתכליתו תמיכה, פירגון ועזרה הדדית.
אני מבינה שנכוויתם, ויש עוד שנכוו-וצר לי על התינוקות שבכו ונפצעו. אבל
זה בהחלט לא רוב הפורום.
גם אנחנו עברנו בתחילת הטיפול חוויה לא נעימה בלשון המעטה, עם אחד הרופאים המטפלים, וכאשר אנחנו נדרשים לחוות דעתנו עליו אנחנו משתדלים לשמור על כבודו במידת האפשר.

ג'סיקה

נשואים30

New member
הגזמה??

תגידי את רצינית?
נכון שזה פורום תמיכה ופירגון, זה לא אומר שצריך לפרגן בענים עצומות לנעלים שפעם אחר פעם, תינוק אחרי תינוק פוצעות ועושות בעיות חמורות.
יש משפחות שמרוצות?? - מדוע הן לא כותבות כאן?
איך יכול להיות שכשמשתמשים בג'ון מיטשל או במרקל אין בעיות וההתחלה זורמת פחות או יותר על מי מנוחות ורק עם האלפא פלקס יש בעיות כל כלך חמורות.

מעניין מאוד שמספר רב של חברים בפורום כתבו לי הודעה לפרטי אחרי שביקשתי ממך לשאול את ד"ר פנסקי בכנס האחרון מדוע הוא ממשיך להמליץ על הנעלים הללו, את התעלמת מהנושא. ומה שמפתיע הוא שיבואן הנעלים הבעיותיות היה אורח בכנס - משום מה רק את כניראה לא רואה טעם לפגם בעניין הזה אבל אנשים רבים יחד איתי תוהים מדוע ממשיכים להמליץ על נעלים שידוע שגורמות לעיות בעוד בשוק קימים שני דגמים מומלצים שלא עושים בעיות ואף יותר זולים. ומדוע לא היתה התיחסות לשאלה שלי.
הההשערות שעלו מאוד חמורות.
לא מבין את ההערה האחרונה שלך - לשמור על כבודו במידהאפשר? לכתוב על מכשיר בעיותי שהוא לא טוב, לא תקין ועושו בעיות זו בעיה? כבודו של מי לא נשמר כאן של המכשיר? או שאולי את רומזת לכבודו של הרופא?
אני מעוניין לשמור על כבודם ובריאותם של תינוקות רכים שנפצעים פעם אחר פעם ולא בגלל המלצות בפורום של "אנשים שמרוצים עד הגג" מהנעלים האלו כי משום מה הם לא כותבים כאן.

אולי זה הזמן לפנות לגורמים מקצועיים שיבדקו את הנושא.

JPKR

New member
אנחנו מרוצים מאוד מהאלפא-פלקס

איתמר בן שנה ותשע, נועל את האלפא פלקס כבר שנה וחצי, ללא שום כאבים או שפשופים. אני באמת חושבת שזה אינדיבידואלי לכל ילד. אנחנו גם התלבטנו בין הנעליים האלו לבין נעלי ג'ון מיטשל, אך באותו הזמן לא הצלחנו להבין ולהשיג מתאם בין מכשיר הדובס לבין נעלי ג'ון מיטשל ובחרנו באלפא-פלקס ואנחנו לא מצטערים על כך.

נשואים30

New member
מעולה, טוב שהצליח לכם

כמו בכל מחקר, סטיסטית יש את היוצא מהכלל וטוב שאלו אתם. עדין הנעלים הללו לא טובות! הן גרמו פצעים לרוב מוחלט של הילדים שנעלו אותם, בעיקר! כאלו שיש להם ק"פ חד צדדי ואז הרגל הבריאה נפגעת.
ואם זה כך ויש נעלים נוספות שעושות את העבודה ללא פגיעה בילדים- יש להמליץ עליהם ולמנוע מתינוקות את הסבל.
מה גם שהנעלים האחרות זולות הרבה יותר - וזה עוד יותר מעניין.....

גם אני מאד מרוצה מהן

ובילד השני שלי אפילו ניסיתי נעליים אחרות והן היו בעייתיות עבורו אז חזרנו לאלפא פלקס. אז כל ילד ומה שמתאים לו ולמבנה כף הרגל שלו. לא תראה אותי יוצאת בהכפשת שמן של הנעליים שגרמו לבני פצעים (ושוב- אלה היו נעליים מדגם אחר, במקרה אחד הדגמים שהזכרת ש"לא עושים בעיות").
ולא כתבתי עד עכשיו כי הייתי עסוקה בבילויים עם הילדים בחגים.
אז המכשיר היה לא טוב לילד שלך, לא לכל הילדים באופן גורף.
ג'סיקה עושה עבודת קודש בפורום זה ומן הראוי להביע הערכה ולא לתקוף בצורה כל כך בוטה ולא נעימה

נשואים30

New member
תגידי קראת את התגובה שלך לפני ששלחת?

לפי כל התירוצים וההסברים על מדוע לא ענית ישר ממש ניראה כאילו מישהו ביקש ממך להיכנס להגיב, מעניין....

לא הבנתי איזה עבודת קודש נעשת כאן? אני לא זוכר שתקפתי אמרתי את דעתי, ומשום מה ראיתי שבעבר עוד רבים אמרו את דעתם בצורה נחרצת יותר ויש כאלו שנחרצת פחות וכל מי שכתב את דעתו קיבל תשובה לא עניינית ממנהל הפורום.

יש בתפוז המון פורומי תמיכה לעניינים רופאים, בשניים היתי חבר בעבר אף פעם לא נתקלתי במסע שיווק אגרסיבי כלכך של רופא ספציפי ומכשיר רפואי ספיצי כמו בפורום הזה, תוך השמצה, גם אם היא סמויה של רופאים אחרים ואי מתן אינפורמציה מדוייקת על מכשירים אחרים שעושים עבודה טובה יותר ובמחיר זול הרבה יותר.

מה שמעלה שוב את השאלה הכלכך בולטת לעין, שבולטת לעוד רבים שנמעים מלכתוב כאן - מי גוזר את הקופן? על חשבון סיבלם של תינוקות רכים?
אני לא זקוק לך שתגידי לי את מי להעריך ואיך לדבר, אולי כדי שתפנימי את העצות שלך ותיכבתי גןם את בצורה לא תוקפנית וכלכך בוטה!

MiMamiMexicana

New member
בשניידר משתמשים בנעלי דניס בראון

לא מכירה כי אנחנו עם ג'ון מיטשל, ממליצה בחום (עם בר רגיל ולא דובס)

למעלה