התחלתי את המשחק ראשונה:) !!!!!!!!!

pachanga

New member
התחלתי את המשחק ראשונה:) !!!!!!!!!

טוב לפי בקשתה של שוטרת אני מתבקשת לתאר מה גורם לי להכי הרבה הנאה בסקס, ומה מגרה אותי הכי הרבה, ואפילו תנוחה שאני הכי הכי אוהבת אוקיי זה בטח יהיה ארוך אני מקווה שלא תהיה הפסקת חשמל באמצע כי זה בעסה לכתוב הכל מחדש וקרה לי לא פעם אחת המקרה הזה.... טוב B-) פאצ`נגה בחורה מאוד מאוד מאוד מאוד חמה! מה שגורם לי להכי הכי הנאה זה המשחק המקדים לפני הזיון שממזמזים אחד את השני, אני אוהבת שהגבר מכניס את ידו לתוך מכנסיי ושירגיש עד כמה אני רטובה..... או אם זה חצאית אז מתחת לחצאית.... וכמובן זה הכי הכי מגרה שנוגעים לי בכוס שאני מגלחת אותה, ושיש לה עור כמו של תינוק..... זה מה שהכי מגרה אותי שאני במיוחד מרגישה שהמיצים שלי יוצאים כמו פיפי ויש גברים שנגנבים שזה קורה להם איתי:) וכמובן ההנאה הכי הכי ענקית!!!!!! להרגיש לשון חמה, חמה כמו חום של גוף אוף:) זה כיף:) ומסביב לשפתיים שהכל חלק ונקי כי הרי פאצ`נגה בחורה מאוד נקייה ... אני בקיץ הולכת המון מנגו בגלל שאומרים שהמנגו לא מפיצים ריחות לא נעימים בגוף של האישה..... היה בחור שאמר לי החבר הקודם בגלל שרציתי קצפת או משהו מתוק בכוס אמר: את לא צריכה משהו מתוק גם ככה הכוס שלך מתוק מספיק:) זה הכי הכי כיף לשמוע את זה... והתנוחה הכי אהובה קשה לי להגיד כי אני אוהבת לגוון ואוהבת הכל במיוחד דוגי ומהצד שאני עם הגב אליו או שהוא מעליי והרגליים שלי על כתפיו :cool: טוב אני סיימתי את התפקיד שלי אני אוהבת לעשות מקלחת קרה בשביל להתעורר אולי בהמשך היום אני אלך לפארטנר שלי לפנטז שוב את מה שציינתי למעלה חם לי פתאום!!!!!!!!! שלכם פאצ`נגה:)

mna

New member
משחק נחמד

יכול להיות מעניין לשחק איתך כמה משחקים . . .

pachanga

New member
תודה חמודים שלי:)

אני רואה שאהבתם את המשימה שלי:) שוטרת??? מה את אומרת? יש לי סיכוי?? חוקרת ? שרוני יואו בנות!!!!!!!!!!!!

אהבתי מאודדדדדדדדד ;-)

את שובבה כמעט כמונייי ;-ׂ סתםםםםםםםם חופשי מתוקה תמשיכי כךךךךךךךך ויש לך סיכוי טוב מאודדדדדדדדד חוקרת

למעלה